QUOTE(Azu @ 2013 05 24, 08:29)
Bent as matau pagiriamaji straipsni baltyminems dietoms
Dietos dazniausiai yra ribotos trukmes, cia apie ja nelabai kalbama, akcentuojami ilgalaikiai teigiami dalykai. Taip kad ydomumui ir palyginimui neblogai, tik galejo apie riebalus kazka pridet
Silver79, ar turit kazkoky specialu puoda, kai troskinat mesa trumpai?Na kuris siluma ilgiau islaiko ir t.t.? Kaip tik laikas atejo kazka pirkt, galvoju gal kazka ydomaus pasirinkt galima ir sveikesnio
Siandien dirbu 16 val., teks valgyt 3 kartus darbe Mikrobangu krosnele man ne draugas, tai pasipjausciau sonines virtos ir 3 agurkus pasiemiau Jau ysivaizduoju bendradarbiu veidus
Papildyta:
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 23, 22:58)
Ir bendrai - su whole maistu viskas super man. Net kiaušinių ir pomidorų nepasigendu. Užmiršau kurios ten kitos šešėlinės daržovės yra. Paprikos irgi nevalgau. Bet. Žiauriai nesiseka man kiekio ir dažnumo sureguliuoti.
Potatoes, tomatoes, sweet and hot peppers, eggplant, tomatillos, tamarios, pepinos, pimentos, paprika, and cayenne peppers
Bulves, pomidorai, saldieji ir astrieji pipirai ( kajenas irgi ), baklazanai, paprikos Tabasco padazas tam priskiriamas irgi Taip kad reikia turbut atsisakyt ne tik tu darzoviu, bet ir pagardu, prieskoniu, padazu su jais. Yra apie 2800 rusiu augalu, kas priklauso siai grupei, ir tokiu neisverstinu y lietuviu kalba kaip tomatillos, tamarios, pepinos, pimentos - niekad nesu net girdejus apie tokius