Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba III

QUOTE(Azu @ 2013 05 24, 08:29)
Bent as matau pagiriamaji straipsni baltyminems dietoms  g.gif

Dietos dazniausiai yra ribotos trukmes, cia apie ja nelabai kalbama, akcentuojami ilgalaikiai teigiami dalykai. Taip kad ydomumui ir palyginimui neblogai, tik galejo apie riebalus kazka pridet smile.gif

Silver79, ar turit kazkoky specialu puoda, kai troskinat mesa trumpai?Na kuris siluma ilgiau islaiko ir t.t.? g.gif Kaip tik laikas atejo kazka pirkt, galvoju gal kazka ydomaus pasirinkt galima ir sveikesnio g.gif

Siandien dirbu 16 val., teks valgyt 3 kartus darbe doh.gif Mikrobangu krosnele man ne draugas, tai pasipjausciau sonines virtos ir 3 agurkus pasiemiau biggrin.gif Jau ysivaizduoju bendradarbiu veidus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 23, 22:58)
Ir bendrai - su whole maistu viskas super man. Net kiaušinių ir pomidorų nepasigendu. Užmiršau kurios ten kitos šešėlinės daržovės yra. Paprikos irgi nevalgau. Bet. Žiauriai nesiseka man kiekio ir dažnumo sureguliuoti.

Potatoes, tomatoes, sweet and hot peppers, eggplant, tomatillos, tamarios, pepinos, pimentos, paprika, and cayenne peppers

Bulves, pomidorai, saldieji ir astrieji pipirai ( kajenas irgi ), baklazanai, paprikos 4u.gif Tabasco padazas tam priskiriamas irgi biggrin.gif Taip kad reikia turbut atsisakyt ne tik tu darzoviu, bet ir pagardu, prieskoniu, padazu su jais. Yra apie 2800 rusiu augalu, kas priklauso siai grupei, ir tokiu neisverstinu y lietuviu kalba kaip tomatillos, tamarios, pepinos, pimentos - niekad nesu net girdejus apie tokius blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 23, 21:05)
Sviestui geriausias puodas yra storesniu dugnu ir storesnem sienelem.
Man irgi putu buna, bet visas pieno baltymas i dugna nuseda, tokios kruopeles baltos, paskui kiek paruduoja. Nukosiu per marle. Kai pati darau tai man jis tokiais pyrageliais kvepia, maniskis sake, kad jam vanile jauciasi  g.gif  o pirktinis man kitoks. Be to, pacios ruostas yra ne toks skystas kaip pirktinis.

Pirktinis pas mane visada kietas, kaip kad sviestas.. Namini reiks pasigamint gal kada, nors reiktu paskaiciuot kastus... kiek nusiima tu negerumu, ir kiek lieka iseigos?

tikiu kad naminis kitaip kvepia visai, nors ir parduotuvinis pasiles jau niam kvepia - vieno tai nevalgau, ner skanu (gal naminis bus kitaip...tada plem... biggrin.gif)

po pusryciu (burokas, spintau lapai, du kiausiniai kepta ghee; uzsikandau keliais migdolais ir prieskoninu sviestu, kava su kokoso aliejum). virskinsiu paskui pagaliau judejimas, visa savaite kurio nebuvo savo malonumui...jezzz spausim save.

Atsakyti
iseiga manyciau yra visai nebloga. paciu nuosedu mano partijoj praktiskai nebuvo, gal tik kokia puse sauksciuko, tik neaisku kiek nusipyle isrugu su vandeniu. sviesto paundas pas mus 2.20eur, o ghee 500g maciau kazkur uz 7.99e.
Atsakyti
Idėjų ghee. Nujaučiu, kad išsivirsiu šiandien

Here are some popular examples (the quantities are for a pound of butter):

Garlic ghee: 6-7 crushed or minced garlic cloves.
Cardamom ghee: 6-7 crushed cardamom pods.
Mint-Jalapeño ghee: 1/2 cup mint leaves and 1 large, chopped jalapeño.
Rosemary-thyme ghee: 6 sprigs each of rosemary and thyme.
Ginger ghee: 2 tbsp fresh minced ginger.
Atsakyti
Sveikos, siandien angliu paranoja, paskutinem dienom saldike nekoks darzoviu derlius ir siandien pajutau trukuma. Matyt dar neisipagiriojau nuo low carb doh.gif teko virtis saldzia bulve su sviestu prie mesgalio. Per anksti apsidziaugiau arba nesuziurejau maisto.
Prisidirbau, facebook'e padiskutavom mitybos temoj apie low carb tai grupe juk atvira doh.gif pasipyle draugu zinutes, ka as valgau? Susidomejimas didziulis, ibridau doh.gif
Anyta uzsimane, teko sarasa sudarineti, stebuklai bigsmile.gif isvykus buvo atostogu, sake nevalge jokiu grudiniu ir saldumyniniu, bet valge pilna burna ir svorio nepriaugo, mato, kaip as sudziuvau, ziuriu jau cholesterolis ne toks baisus patapo.
Ei, bet as nenoriu buti guru, darbo ir taip iki kaklo doh.gif
Atsakyti
as naudoju sita puoda. Keptuve to pacio gamintojo. Be galo sunki ir storom sienom ir dugnu

http://www.imperija....ction/?item=194
Atsakyti
Silver79, dekui 4u.gif Niekaip neprisiminiau, kazkada minejot ir indukcine virykle lygtais, uztat ir susimaisiau doh.gif 4u.gif Ieskojau indukcinis puodas, po to spizinis puodas - matos, kad nieko apart kepimo orkaitej neismanau biggrin.gif
LumiLumi - geras pavyzdys uzkreciamas thumbup.gif Tuoj FB savo psl. turesi ir pasekejus biggrin.gif Svarbu zmones domisi, svieciasi - kreipk visus y paleo tema biggrin.gif 50 psl. y diena bus bigsmile.gif
Sunku turbut kartais ir suziuret ta maista, ypac kai gerai jauciamasi, bent man lengva atsipalaiduot doh.gif Ir siandien jau netinkamo svystelejau burnon is streso darbe doh.gif
Atsispausdinau lapus su GAPSDIET klausimais ir atsakymais - 142 psl. info, dabar kremtu, lopysiu zarnyna bigsmile.gif Baisiausia, kad per neapdairuma viska spausdinaus ne per savo pc, bet per boso jo ofise blink.gif Kazkas printerio parametrus sugadino, kol atostogose buvau doh.gif Matytumet, kaip soviau ten, kai supratau, ka padariau doh.gif biggrin.gif Adrenalino su kaupu cool.gif
Atsakyti
Egliukasz, nebloga dienele biggrin.gif

As kazkaip ramybes noriu, sektu man nereikia lotuliukas.gif su savais dar pasidalinu info, ypac kai matau, kad zmogus nuosirdziai domisi. Bet nuo svetimu pavargstu, ypac kai parasai teigiamus pokycius, o tau drebtelna, kad cia maistas ne prie ko.... o tai kas tada prie to? Ai, zodziu. Pasurmuliuos ir praeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 24, 18:02)
Egliukasz, nebloga dienele  biggrin.gif

ypac kai parasai teigiamus pokycius, o tau drebtelna, kad cia maistas ne prie ko....

Na na, prisimink savo mintis, kai pirmąkar išgirdai apie šitą mitybą ir jos poveikį IS. Juk irgi ne iškart patikėjai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai tikrai praeis drinks_cheers.gif Ypac is tu puses, kurie tikis greitu ir wow kazkokiu rezultatu ir isvis nesupranta esmes, kad tai gyvenimo budas smile.gif O is tu nuosirdziai besidominciu tikrai bus, kas paseks, galbut pakeisi ju gyvenima, isgelbesi nuo kokios ligos 4u.gif
Is manes kartais savi daugiau energijos issiurbia doh.gif Skeptiskai viska vertina, o jei susidomi, po to vistiek pagauni kokias bulves kepant ar Napoleona kapojant doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 05 24, 09:21)
Potatoes, tomatoes, sweet and hot peppers, eggplant, tomatillos, tamarios, pepinos, pimentos, paprika, and cayenne peppers

Bulves, pomidorai, saldieji ir astrieji pipirai ( kajenas irgi ), baklazanai, paprikos 4u.gif Tabasco padazas tam priskiriamas irgi biggrin.gif Taip kad reikia turbut atsisakyt ne tik tu darzoviu, bet ir pagardu, prieskoniu, padazu su jais. Yra apie 2800 rusiu augalu, kas priklauso siai grupei, ir tokiu neisverstinu y lietuviu kalba kaip tomatillos, tamarios, pepinos, pimentos - niekad nesu net girdejus apie tokius blink.gif

Nuhollyšait! Pipirus tai pamiršus byvau. O būten saldžiuosius kvapiuosius, baltuosius ir kajeno dažnai vartoju prieskoniams. Tų kitų tai nežinau net, bet tikiuosi nėra pas mane visai. Baklažanai, laimei, per brangūs pirkinėti. Tobasco irgi dar nėra mano virtuvėj.
Na, ačiū už priminimą. smile.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 24, 09:56)
Pirktinis pas mane visada kietas, kaip kad sviestas.. Namini reiks pasigamint gal kada, nors reiktu paskaiciuot kastus... kiek nusiima tu negerumu, ir kiek lieka iseigos?

Man iš 400gr gaunasi gera stiklinė sviesto. Ir jį tikrai per savaitę dar gi greičiau suvartoju. doh.gif
Pasižiūrėsiu ghi kainas. Gal labiau apsimoka?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 24, 17:20)
Na na, prisimink savo mintis, kai pirmąkar išgirdai apie šitą mitybą ir jos  poveikį IS. Juk irgi ne iškart patikėjai. mirksiukas.gif

Taip, sakiau, kas Silveris knisa prota 4u.gif
Atsakyti