Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba III

Prisiduodu su vakariene: ozkiena patroskinta su svogunu, truputeliu dziovinto pomidoro ir grybukais. Uzkandau agurkeliu ir alyvuogem. Buvo taip skanu, kad is kauliuku net smegenytes sulapnojau biggrin.gif
Atsakyti
Ple per tv rodo rutos mikelkeviciutes laida apie mityba nu ir visos tos klises ***..

Mano whole30 nekazka.sian surio is sumustinio issitraukiau,tris dienas kava su pienu geriau,tarpaos juoda sokolada valgiau..taip isgyvent padejo ilgas valandas... Bet kai paminejpt kad riebalas traukia..tai pleeee kaip eina sviestas...nu nera gerai..

Va stebis ruta kad zmogus numete 50kg ir zmogus valge namini sviesta lasinukus... Blin negaliu klausyt ... Stebis aikcioja ten... Nervina...

Ausy spuogas..ausis uzgulta istinus nuo galvos atsokus... Jausmas durnas...pries du metus skaudziau buvo...
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 23, 21:15)
Ausy spuogas..ausis uzgulta istinus nuo galvos atsokus... Jausmas durnas...pries du metus skaudziau buvo...

Ar cia koks paprastas spuogas, ar koks pasikartojantis? g.gif Gal kazko organizmui truksta? g.gif
As tokiu laidu net neziuriu lotuliukas.gif Kai dar buvau LT ziurejau laida apie vezy per LRT su Grineviciute berods, ten bent protingai J. Ruolia pasnekejo. Jis fitoterapas, patiko kai kurios mintys, ypac - kasnis mesos, kasnis darzoviu 4u.gif

http://www.moteris.l...i.d?id=59668032

Va kaip tik naudinga info, kodel nereik zavetis tai visais smoothiais ir kad tiek miksuot visko nera gerai 4u.gif Gal kam bus ydomu 4u.gif
Atsakyti
Nzn ar truksta ar ne...buna uz ausies ausy spuogiuku... Fermike...

Kazkas rase kad slyva su svieztu buvo mirtis..tai kad as abrikosus figas taip valgau... Jeeeeezzzzz kaip Elata sake murkiuuuu...
Atsakyti
Jo, tas sviestas kažkokio šokoladinio riešutinio skonio priduoda. Be galo skanu. Po whole pagrindinės stadijos bandysiu ir kitus vaisius. Nes dabar .... blush2.gif didokas maišelis džiovintų slyvų per tris dienas dingo. Visur - ir į salotas ir mėsytė su jom, ir aišku vienos su sviestu. Baisu... negaliu nieko skanesnio nusipirkus pasidėti, tiesiog knieti sunaikinti visą kas geriausia.

Reikia patarimo - kokiame puode sviestą geriausia ruošti. Aukštame ar plačiame. Kaip geriau išgaruoja vanduo ir pienas. Man dažnai lieka ant viršaus balta puta - tai čia tas pienas? Abejoju ar pakankamai švariai išvalau. Šiaip vėl kur ne kur spuogų atsirado. Gal per daug sviesto kabinu?

Ir bendrai - su whole maistu viskas super man. Net kiaušinių ir pomidorų nepasigendu. Užmiršau kurios ten kitos šešėlinės daržovės yra. Paprikos irgi nevalgau. Bet. Žiauriai nesiseka man kiekio ir dažnumo sureguliuoti. Nu nespėju ryte pusryčiauti. Paskui visą dieną "medžioju" mineralinį lakdama. O vakare per kelias valandas kelis (persi)valgymus pasidarau. Tai svoris nekrenta. Bet savijauta super gera vis tiek.
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 23, 21:58)
Reikia patarimo - kokiame puode sviestą geriausia ruošti. Aukštame ar plačiame. Kaip geriau išgaruoja vanduo ir pienas. Man dažnai lieka ant viršaus balta puta - tai čia tas pienas? Abejoju ar pakankamai švariai išvalau. Šiaip vėl kur ne kur spuogų atsirado. Gal per daug sviesto kabinu?

Sviestui geriausias puodas yra storesniu dugnu ir storesnem sienelem.
Man irgi putu buna, bet visas pieno baltymas i dugna nuseda, tokios kruopeles baltos, paskui kiek paruduoja. Nukosiu per marle. Kai pati darau tai man jis tokiais pyrageliais kvepia, maniskis sake, kad jam vanile jauciasi g.gif o pirktinis man kitoks. Be to, pacios ruostas yra ne toks skystas kaip pirktinis.
Atsakyti
Pirktinio nesu bandžiusi. Arba pamirštu, arba prisimenu ten kur jo nebūna.
O verdant tas putas nuimi, ar tiesiog palieki kaip yra?
Atsakyti
Verdant putu nuimti nereikia, o isvirus jos pavirsta i gana kieta plutele , kuria reikia nuimti. Ja galima sunaudoti.
I jusu tema buvau idejus, kaip as sviesta darau ir kaip greitai isverda ir nepridega.
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 23, 22:15)
Pirktinio nesu bandžiusi. Arba pamirštu, arba prisimenu ten kur jo nebūna.
O verdant tas putas nuimi, ar tiesiog palieki kaip yra?

Nugraibau atsargiai, o jei kas lieka tai lieka ant marles.
Atsakyti
nesu ghee pirkus ir nezadu, nes kaina 3x didesne negu pirktis sviestuka ir paciai virt. imeciau dar sauksta kokosu riebalo, kad nebutu labai kietas sustenges. na super gavosi, jau puse iskabinta, o gaminau sekmadieni, o-ho...
Atsakyti
Panos ir su jumis pasidalinsiu, patiko straipsnis, su tyrimais, palyginimais tarp dietu. Dar vienas pliusas paleo 4u.gif
http://www.charlespo...ove_Health.aspx

Labos nakties ir geros ateinancios dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 24, 00:40)
Panos ir su jumis pasidalinsiu, patiko straipsnis, su tyrimais, palyginimais tarp dietu. Dar vienas pliusas paleo  4u.gif
http://www.charlespo...ove_Health.aspx

Labos nakties ir geros ateinancios dienos  mirksiukas.gif

Bent as matau pagiriamaji straipsni baltyminems dietoms g.gif
Atsakyti