Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba III

Bet univeruose medikams tikrai apie tai niekas nepasakoja? umn.gif Kitaip jie, vietoj to, kad vit D ar kokius papildus stumdys, lieps riebiau valgyt.
Taigi, LumiLumi, tampi eretike . Su kuom ir sveikinu. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Silver79 @ 2013 05 23, 14:15)
paskutiniu metu organizmas labai praso riebalu smile.gif - tiesiog tirpsta burnoje ir seiles kaupiasi vien apie juos pagalvojus

gal dabar daugiau darbuojiesi ir organizmas kuro reikalauja daugiau? Aš taip pat riebalų dalį padidinau .
Atsakyti
As tai riebalo nezmoniskai noriu, pas mane intensyvus protinis darbas, na jei smegenai reikalauja, vadinasi reikia duoti biggrin.gif

O taip, voresta, gerai sakote, as eretike thumbup.gif
Atsakyti
Nuo riebalo man kaifas didesnis jau nei nuo šokoladao buvo, tirpsta burnoje ir svaigina. O kažkada džiovintą slyvą su lyditu sviestu kai užkandau tai.... mmmm... oj-oj-oj kaip beprotiškai skanu buvo. blush2.gif
Atsakyti
Nu as dar nesvaigstu del riebalu biggrin.gif ir tas sviestas lydytas man tik kepimui, vieno valgyt neee...na bet pas mane pirktinis dabar, gal naminis skaniau smile.gif taip pat ir kokoso aliejaus vieno negaleciau det i burna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 23, 16:21)
Nuo riebalo man kaifas didesnis jau nei nuo šokoladao buvo, tirpsta burnoje ir svaigina. O kažkada džiovintą slyvą su lyditu sviestu kai užkandau tai.... mmmm... oj-oj-oj kaip beprotiškai skanu buvo.  blush2.gif

O aš irgi svaigstu biggrin.gif Pasidarau kokių kepenėlių ar jautienos faršo su kokosų aliejumi ir man taip skanu, kad net murkiu biggrin.gif Kaip katinas biggrin.gif net naminio gyvūnėlio nebereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 05 23, 15:25)
Nu as dar nesvaigstu del riebalu  biggrin.gif ir tas sviestas lydytas man tik kepimui, vieno valgyt neee...na bet pas mane pirktinis dabar, gal naminis skaniau smile.gif taip pat ir kokoso aliejaus vieno negaleciau det i burna smile.gif

Naminis daaaaaug skaniau wink.gif priklausomybe riebalui ateina su laiku biggrin.gif
Atsakyti
naminis, šviežiai susuktas sviestukas ir dar su druskele. Galiu apsiėst, tik iš patirties žinau, kad rėmuo po to grauš gerklę, tad tenka pasitenkint kokiu šimtgramiu.
Atsakyti
SVEIKUTES,

o as inykau i kakavos sviesta...nu is ties koks skonis, nerealus....baigineju, reiks vel uzsisakyti, tik kad brangokas sakyciau malonumas biggrin.gif o pradzioj tai feeee buvo, bet dabar kiekvienas maitinimasis baigiasi siuo geriu, sedziu ir laikau burnoj kol tirpsta relaksuoju....
Atsakyti
Limma, as mesdavau gabaliuka i kava, sokoladu kvepia. Dabar isimetu i zoleliu arbata, jei patinka plaukiojantis riebaliukas, tai rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gryzau is Lietuveles atgal verysad.gif Is gero oro y londoniska lietus-apsiniauke-5 min. saules-lietus-apsiniauke biggrin.gif Valgiau labai graziai visa sy laika, vieninteliai nuopoliai buvo plombyriniai ledai ir sureliai wub.gif O visa kita - lasinukai, kiausiniai, riebalai, troskintos mesytes ir darzoviu patiekalai thumbup.gif Tiek daug prirasiusios, net Lietuvoj jau pradejau skaityt biggrin.gif Parsiveziau sonines, dvi paltis lasiniu be jokio raumenuko rolleyes.gif Ir kilograma agurku biggrin.gif Sokoladai - darbui ir kaimynams smile.gif Pasiilgau jusu visu labai 4u.gif
Mano hormonu tyrimai - patys blogiausi is visu 3 metu laikotarpio doh.gif Galejau anksciau paleo atrast doh.gif Ir cia taip vartojant tiroksina doh.gif Nepaisant to, mano savijauta fantastiska, nieko nejauciu g.gif Tuo ir pasidziaugsiu bigsmile.gif
O cia ziuriu keksiuku jau manija uzejo bigsmile.gif Saunus receptai bigsmile.gif Man kolkas mesos ir mesos tik duok rolleyes.gif Nieko nesinori, tik lasinio rolleyes.gif
Begsiu y parka ratuka prasukt, kol dar saule sviecia ir nelyja doh.gif
Atsakyti
man siandien riebiai nesinori... o uzsinorejau varskes - apsipirkinejau prekybcentry, uzmaciau ir viskas, reikia (cottage cheese ta vadinama). namie perploviau kiaurasamti, uzpyliau riebiausia kokia galiu gaut grietinele (grudeta varske gaunasi), ant virsaus sauksta saulegrazu - hmmm skanumelis. dabar ziuresim kaip virskins... jauciuosi labai pavargus, issekus tiesiog, tikiuosi, kad cia del tu egzaminu man tokia "faze".
Atsakyti
jautiena, mano mama eina is proto del savo pacios pasigamintos varskes doh.gif Sako, kad skonis kaip rikotos smile.gif Susaldo kefyra saldikly, tada padeda ant kiaurasamcio ir maisiuko, naudojamo suriams spaust ir nuvarvina taip pernakt, tada issimaiso ir valgo smile.gif
Beje, noriu pasidziaugt, kad oda man puikiai valosi thumbup.gif Kai per savo veganizma ir zaliavalgyste buvau isberta negyjanciais spuogais kelis menesius, cia per 3 savaites puikiausiai sugijo thumbup.gif Kai ner saldesiu ir krakmolo, tikrai rezultatas yra thumbup.gif

Beje, Sedindriuke, as vykstu y Malaga kita menesy irgi tongue.gif biggrin.gif

Atsakyti