jautiena,kiek maždaug tų keksiukų gaunasi?aš tik 6 silikonines formeles turiu,turbūt neužteks?
10
QUOTE(Elata @ 2013 05 21, 23:36)
Dabar jau gerai, pirmas kelias dienas labai galvą skaudėjo Tik pasiilgstu to ritualo. Na, aš irgi galvoju kažkada dar ją gerti, kažkada ateityje, o dabar dar pasisaugosiu
O dėl keksiukų, tai man kažkaip netrukdo tas prilipimas prie popieriukų. Arba man jie taip siaubingai neprilimpa tiesiog. Manau, kad kokoso miltai tikrai tiktų pabarstyti.
O dėl keksiukų, tai man kažkaip netrukdo tas prilipimas prie popieriukų. Arba man jie taip siaubingai neprilimpa tiesiog. Manau, kad kokoso miltai tikrai tiktų pabarstyti.
tik keletą dienų? Tai neilgai . Pasiskaitykit apie kai kurių LG savaitines kančias
http://lieknas.com/2...venimas-strese/
QUOTE(jautiena @ 2013 05 21, 21:03)
as taip pat sedziu keksioku prisirijus,
daugiau turbut nevalgysiu as ju vyras irgi atsizegnojo, nes jam suveike kaip geri laisvinamieji tie kokosiniai keksiukai o man visa vakara pilva raize, galva skaudejo, ir sunkumas toks skrandyje..ne, nebenoriu Net siandien ryte dar pilva truputi pute...kame cia reikalas? netinka kokosas? nepratus, per didelis kiekis? nes siaip anksciau nevalgydavau nieko is kokoso, apart riebalu...
As kepu Otkerio silikoninej formelej, man gaunasi 12 keksiuku, receptas toks buvo:
6 kiausiniai
3 saukstai medaus
keli lasai vaniles
apie 250 gr kokoso drozliu sumalta i miltus
1 saukstelis kep.milteliu.
3 bananai
Kava as geriu. Ryte, viena stipru puoda. Kol kas tikrai nezadu atsisakyt
pumpica, ląstelienos greičiausiai buvo per daug, todėl tokios pasekmės.
Juk kokosų miltai tai daug ląstelienos.
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 22, 08:26)
pumpica, ląstelienos greičiausiai buvo per daug, todėl tokios pasekmės.
taiva, ir as taip manau, reiskias apsieisim be keksiuku
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 22, 08:38)
Na, o aš po Diukano vis neatsidžiaugiu ląstelienos efektu . Kepsiu ir keksiukus.
Pumpica - bet tavo keksiukų žiauriai paprastas receptas! Noriu išbandyti.
Pumpica - bet tavo keksiukų žiauriai paprastas receptas! Noriu išbandyti.
nu bet man tai neveikia WC reikalu, taip kaip vyrui suveike
Bandyk, pasidaro per pora minuciu bananus galima keisti kuom kitu -obuoliu, uogom...
man suveikė priešingai, dukra partempė tų kokosų miltų, na aš ir paragavau porą šaukštų tai žarnynas tapo kaip akmenų prikrautas, "kamštis' laikėsi tris paras. Peržegnojau, daugiau nenoriu tokio malonumo
QUOTE(pumpica @ 2013 05 22, 09:41)
Bandyk, pasidaro per pora minuciu bananus galima keisti kuom kitu -obuoliu, uogom...
Geras, , na bet kol kas kiaušinių dar nevaglau. Tai po whole pagrindinio laiko pradėsiu kepiniauti.
Sakykit, brangūs protinguoliai, kaip manot. O gal putpelių kiaušinius sveikiau valgyti, jei sumąstai kaiušinių mažiau vartoti. Žinoma, kepiniams tai suteisk aukso vertę. Bet galima jei ką paprastus tam vartoti. Be to iki šiol kiaušinius pirkdavau paprastus parduotuvinius, ne ūkininkų atseit sveikus. Esu nepatikli, o savo vištidės Vilniaus centre dar negavau leidimo įkurti. (Nors, idėja, aplink daug balandžių laisvų laksto!)
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 22, 08:57)
tik keletą dienų? Tai neilgai . Pasiskaitykit apie kai kurių LG savaitines kančias
na, aš gal tiek nepiktnaudžiavau ta kava kaip jie O, kad galvos neskauda, nereiškia, jog kiti procesai nevyksta organizme, kurių nejaučiu. Šiaip sako pusmečio ar metų prireikia nuo kavos organizmui atsigauti