Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba III

QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 21, 20:22)
baisu ne švediški stalai baisu...   ypač ta sasiska ir krakmolinis jogurtas... šalia indelio būčiau viaukt padarius...  doh.gif

As tada dar apie paleo nieko nezinojau, bet paknabinejau ta jovala ir padejau i sali, slykstu buvo schmoll.gif O uz dvi nakvynes tam viesbuti sumokejau daug daugiau nei uz 4 nakvynes Estijoj (kur buvo svediskas stalas).

Jautiena, nuosirdus ACIU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 21 gegužės 2013 - 21:48
http://www.examiner....-and-paleo-diet
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 21, 21:54)

O, geras smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(jautiena @ 2013 05 21, 21:46)
sutarkuoti 3 dideli rugstus obuoliai + dosnus saukstelis cinamono ir saukstelis kokio riebalo, pavirt obuoliene, bet ne visai suvirt.
3 saukstai kokosu miltu, 2 saukstai migdolu miltu, 1 sunokes bananas saldumui, 2-3 kiausiai, 1 sauksciukas sodos, vaniles esensijos, pora saukstu ar daugiau kokio nors riebalo, as dejau ghee ir kokosu, viska i virtuves kombaina, suplakt iki vientises mases (be obuoliu!). pabaigoj rankiniu budu imaisyt obuolius, paskirstyt i formeles ir i orkaite 180C - kiek ilgai nesuziurejau - as vis tikrinu, ar sausas vidus ir ar graziai aprude. kiausiniu kiekis priklauso nuo obuoliu vandeningumo, nes geriau, kai tesla tvirtesne, tirstesne uz grietine, nes kai nera kvieciu gluteno - pakyla, bet labai subliuksta, kai per skysta, tirstesne tesla prilaiko ta pakilima kazkiek.

o migdolų ir kokosų miltai pirktiniai ar pačios malti? Man nesigauna tokio smulkumo kaip norėtųsi, greičiau į sviestą susimuša, nei į miltus virsta sad.gif skaniai skamba receptukas, bet turbūt dar kurį laiką nekepsiu,o tai maniškis saiko neturi, praeitą savaitę iškepiau burokinių be jokio pasaldinimo tai jam taip skanu ir saldu pasirodė, kad suvalgė kokius 8 ant karto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 21, 22:15)
Turiu ir silikoninę, ir metalinę, bet kadangi man pirmiausia maisto/patiekalo vaizdas yra svarbu, tai silikoninė nepatinka. Su popierėliais ilgiau kepti tenka nei metalinėje, apdžiūna dar, o be popierėlių tokie negražūs gaunasi, kad net aš jų valgyt nenoriu biggrin.gif Bet va pvz., kokius kotletukus ar kiaušininius keksiukus tai super kepti silikoninėse. O saldžius keksus kepu metalinėje smile.gif

QUOTE(jautiena @ 2013 05 21, 22:21)
mano bevardes formeles, is amazon.co.uk maniskis prigriebe popigiam. man keksiukai popierinese nepatinka, nes popierius prikempa ir reik grauzt nuo jo paskui, oj ne ne. kotletukai gerai metalinese formelese, kaip tik vakar kepiau wink.gif

Senovėje kai kepdavau, tai popierines formeles miltais pabarstydavau ir neprikepdavo visai. Kažin ar kokoso drožlių miltai tokiam dalykui tiktų? Nes man neapskrudę ir nepadžiūvę keksiukai irgi neskanu būtų. ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif ziuriu, kad visos pasineset keksiukus kepti tongue.gif tame tarpe ir as , sestadieni kepiau ir snd dar issikepiau, kokoso miltai, ghee, kiausiniai , vanile, o kepiau ir silikono formelese, po kepimo net plaut nereikia (plaunu), nes taip svariai issivercia thumbup.gif p.s saldytu uogu imaisiau, kadangi nemegstu saldziai tai net medaus nedejau. O vakar ir snd valgiau vistu kepeneles troskintas su darzovemis . Dar del savo ranku odos, baisu, kad jau nebegaliu, tepu kuo tik galiu, niekas nepadeda. Man patare pabandyti gerti po 2-3 a.s kokosu aliejaus. Oda kaip svitrinis popierius, net prie vaiko baisu liestis, kad nesubraizyciau verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Elata, kaip jums be kavos?
Viena pažįstama sakė, kad reikia tiesiog nebegerti kavos. Tik nusipirkti kokios ypač geros(kad bent žinočiau kuri ta gera...) ir tik ją retkarčiais gerti.
Gal man toks dalykas suveiktų, sakau. g.gif
Atsakyti
pirktiniai abu. malti migdolai netgi pigesni uz cielus. kokosu miltai labai birus ir gan neblogai sugeria dregme, man paciai taip nepavyko drozles sumalt. gali but, kad jie kazkiek nuriebinti, nors ant ipakavimo tas nepasakyta.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 05 21, 22:26)
pirktiniai abu. malti migdolai netgi pigesni uz cielus. kokosu miltai labai birus ir gan neblogai sugeria dregme, man paciai taip nepavyko drozles sumalt. gali but, kad jie kazkiek nuriebinti, nors ant ipakavimo tas nepasakyta.

tada dar klausimas, kur pirkot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 21, 23:26)
Elata, kaip jums be kavos?
Viena pažįstama sakė, kad reikia tiesiog nebegerti kavos. Tik nusipirkti kokios ypač geros(kad bent žinočiau kuri ta gera...) ir tik ją retkarčiais gerti.
Gal man toks dalykas suveiktų, sakau.  g.gif

Dabar jau gerai, pirmas kelias dienas labai galvą skaudėjo smile.gif Tik pasiilgstu to ritualo. Na, aš irgi galvoju kažkada dar ją gerti, kažkada ateityje, o dabar dar pasisaugosiu smile.gif
O dėl keksiukų, tai man kažkaip netrukdo tas prilipimas prie popieriukų. Arba man jie taip siaubingai neprilimpa tiesiog. Manau, kad kokoso miltai tikrai tiktų pabarstyti.

Papildyta:
QUOTE(*Dorotėja* @ 2013 05 21, 23:30)
tada dar klausimas, kur pirkot? smile.gif

jautiena juk Airijoj gyvena smile.gif Jei Lietuvoj ieškosit, tai bandykit Sveiki Produktai parduotuvėse arba internetinėse parduotuvėse, nors kokoso miltų laaaaabai retai kur būna.
Atsakyti
pas mus irgi mazai kur yra. netycia uztikau karta, tai prigriebiau. brangus "bjaurybes": 0.5kg - 6.50eur, bet naudojant po 3 saukstus per savaite, turetu uztekt gan ilgam.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 21, 22:36)
Dabar jau gerai, pirmas kelias dienas labai galvą skaudėjo smile.gif Tik pasiilgstu to ritualo. Na, aš irgi galvoju kažkada dar ją gerti, kažkada ateityje, o dabar dar pasisaugosiu smile.gif
O dėl keksiukų, tai man kažkaip netrukdo tas prilipimas prie popieriukų. Arba man jie taip siaubingai neprilimpa tiesiog. Manau, kad kokoso miltai tikrai tiktų pabarstyti.

Papildyta:
jautiena juk Airijoj gyvena smile.gif Jei Lietuvoj ieškosit, tai bandykit Sveiki Produktai parduotuvėse arba internetinėse parduotuvėse, nors kokoso miltų laaaaabai retai kur būna.

dar nesuseku kuri kuriam pasaulio krašte gyvena smile.gif kokosų miltų radau internetinėse pardėse 1kg 44,65 lt doh.gif ohoho kainytės. O migdolų miltų sunku rast g.gif visuose psl. rodo,kad nėra prekyboj.
Atsakyti