Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba III

laba

QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 21, 14:09)
Tegyvuoja kiausiniai su lasinukais ir sriubiniu saukstu ghee biggrin.gif ir rauginti kopusteliai biggrin.gif
Pagaliau baigesi mano popietiniai plaukiojimai ir galvos svaigimai. Jauciu dar svorio numeciau, bet taisykles nalauzau, svarstykles tik sestadieni biggrin.gif

thumbup.gif
reikia ir man elementą turbūt išsiimti biggrin.gif

QUOTE(jautiena @ 2013 05 21, 16:48)
o tas ghee sviestas turi but toks skanus? turi riesutu-karameles skoni, viena galima saukstais kabint ir kaip jam dabar atsispirt?

na,aš dar šios stadijos nepriėjau biggrin.gif man jis neskanus,tik labai kvapnus
Sedindriuke,ačiū už baklažanų idėją,kepu ,tuoj skanausiu,tik aš vietoj vištos panaudojau užvakarykščius jautienos kukulius,vaizdelis gražus,pasirodysiu tundrų tundra,bet gyvenime dar neesu pirkusi baklažano blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 05 21, 17:34)
laba
thumbup.gif
reikia ir man elementą turbūt išsiimti  biggrin.gif

Nuneskit pas kaimyne, bus nepatogu kasdien eiti svertis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 21, 19:17)
Nuneskit pas kaimyne, bus nepatogu kasdien eiti svertis biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
uf...jau siandien tai pavariau blush2.gif vyras zyze keksiuku su bananais (kepdavau anksciau tokius jam tradicinius su miltais ir cukrum), tai dabar iskepiau pagal paleo kokosinius biggrin.gif na ka, ir pati gal 3 ar 4 sulapnojau doh.gif doh.gif
Atsakyti
Pumpica, o vyrui patiko?
Atsakyti
QUOTE(Kalastaja @ 2013 05 21, 19:31)
Pumpica, o vyrui patiko?

aha, patiko mirksiukas.gif vaikai irgi valge..tik man kazkaip itartinai pilve ten raizosi tie keksiukai g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Radau linksmą temą kertelėj "ar verta lieknėti dėl kitų". Kelios ten aršiai ginčijasi įrodinėdamos penkių kartų mitybos režimo būtinybę biggrin.gif Nors aš pati dar nelabai atsikratau emocinio užkandžiavimo(ypač vaisiais, riiešutais ir razinom) blush2.gif Bet jau pajaučiau paleo privalumus thumbup.gif Nepučia pilvo, ir į tualetą einu su malonumu lotuliukas.gif . Tik retkarčiais valgau košes, tokios aplinkybės, kad negaliu išvengti, kad ir kaip norėčiau. Dar truputį neramu dėl kelionės, už kelių dienų atostogos Sicilijoj, o ten - pica, pasta ir panašiai, ir pusryčiams bandelės su džemu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 05 21, 20:38)
už kelių dienų atostogos Sicilijoj, o ten - pica, pasta ir panašiai, ir pusryčiams bandelės su džemu  doh.gif

tai kaip tik į temą bus : Saulė, vit D. žarnyno pralaidumas, autoimuninės ligos ir...kremai nuo saulės.
http://www.jackkruse...e-of-your-life/

In the dermatology literature recent studies point out that melanoma is now more common in people who use sunscreens!

kai man teko pusryčiaut viešbutyje tai iš bendro stalo pasirinkau sviestą, kumpį ir virtus kiaušinius- aišku, be duonos ir bandelių . Ir pavalgiau smile.gif
Atsakyti
Man tai super kai atostogu metu buna svediskas stalas. Kai as kova buvau Vokietijoj konferencijoj, tai labai erzino kavos pertraukeles, vien bandeles ir pyrageliai, tai paimdavau koki vaisiu is lekstes. Bet uztai vakare svediskas stalas, tai labai super.
O kai teko rusijoj pabuvoti, ten pusryciams jau atnesa lekste, bet kaip ziauru buvo, sasyska, saukstas ryziu, krakmolinis jogurtas ir spurga, pfu slykstyne!
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 05 21, 20:38)
Dar truputį neramu dėl kelionės, už kelių dienų atostogos Sicilijoj, o ten - pica, pasta ir panašiai, ir pusryčiams bandelės su džemu  doh.gif

Užuojauta biggrin.gif jei viešbučiuose pusryčius imsit, tai tikrai bus tik bandelė ir džemas biggrin.gif Nesuprantu aš tų italų ir jų "pusryčiams nieko, pietums nieko, o vakarienei penki patiekalai ir einam gulti" politikos biggrin.gif
O šiaip Sicilijoj kiek pigiau nei žemyninėj Italijoj, tai karts nuo karto ir kokį kepsniuką galima suvalgyt, ir žuvytės, ir austrių ar krevečių, dar daržovių turgely nusipirkti, migdolų pagriaužt smile.gif Aš tai džiaugiausi, kad mes pusryčius patys galėjom darytis, nes tada ir kiaušinukų ir lašišos pusryčiam pasitiekt galėjau biggrin.gif Na, o pietum kokios mėsytės nedidukėse užeigėlėse (tiksliau čia vakarienė būdavo, nes jie pietums tik apie šešias atsidaro). Suprantama, ir pasta alla norma ir arancini ir pasticcini reikėjo paragauti biggrin.gif Man kažkaip nepilna kelionė, jei šalies iš kulinarinės pusės neapžiūriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 21, 21:59)
Užuojauta biggrin.gif jei viešbučiuose pusryčius imsit, tai tikrai bus tik bandelė ir džemas biggrin.gif Nesuprantu aš tų italų ir jų "pusryčiams nieko, pietums nieko, o vakarienei penki patiekalai ir einam gulti" politikos biggrin.gif

Mes apsistosim kaimo turizmo (agriturismo) sodyboj, pusryčiai įskaičiuoti, bet jei bus tik bukos, tai reiks kiaušinių prisipirkt ir gamintis biggrin.gif Arba apelsinus graužt. O šiap žadam dažnai namie gamintis, nes apartamentai su virtuvėle. Paragaut tai aišku ir picos ir pastos reikės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 21, 20:53)
kai man teko pusryčiaut viešbutyje tai iš bendro stalo pasirinkau sviestą, kumpį ir virtus kiaušinius- aišku, be duonos ir bandelių . Ir pavalgiau  smile.gif

italai tokių dalykų nepripažįsta. Teko pusryčiauti ir Venecijoje, ir Romoje, ir Taorminoje. Visur tas pats croissant'as, tiesa, sviesto irgi tikriausiai rasit, o vat kumpis, jei bus, tai geriausiu atveju primins mūsų "šlapianką". Na, kur mėsos nulis.
Atsakyti