Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba III

jautiena,braškės turbūt vėluos šiemet,bet manau birželio vidury jau pasirodys lietuviškos ,pirk bilietą biggrin.gif
QUOTE(" voresta " @ 2013 05 20, 22:40)
Su Elatos sutikimu, jos vertimas apie žarnyno pralaidumą patalpintas HS.
Dabar daugiau žmonių  jį perskaitys.    Padėka.  4u.gif  4u.gif

šaunuolės 4u.gif

QUOTE(Elata @ 2013 05 20, 23:25)
Okay, aš 120 kg nesveriu, bet sveriu pakankamai daug ir turiu psichologinę priklausomybę maistui, tačiau noriu sulieknėti ir ne bet kaip, o sveikai. Kažkuriuo vienu metu pastebėjau, jog man daug svarbiau jaustis sveikai, energingai, nors ir noras sulieknėti niekur nedingo smile.gif

pasirašau 100 proc. drinks_cheers.gif net jei ir neakcentuojant sveikatos,o kalbant tik apie svorį-ši mityba puikiai sudėlioja viską i vietas-tvarkosi hormoninė sistema ir dingsta nežmoniškas apetitas,norėjimas kažko saldaus,na,bent man tai taip veikia kolkas,nei jokia dieta,nei jokie kaloriju skaičiavimai,nei vizitai pas dietologes nesuteikė man tokios būsenos,maniau,kad gal man su galva kas negerai biggrin.gif o čia dar ir sveikatos problemos tvarkosi-ko daugiau norėti .
Beje susirėmiau prieš keletą dienų su tėvu,jis pakraupęs nuo mano mitybos-kaip taip galima!!!-valgai lašinius,riebalus,keptus karbonadus ir manai,kad tau svoris kris?pradėjo aiškinti man,kad geriau kalorijas skaičiuočiau,o ne tokiom nesąmonėm užzsiiminėčiau blink.gif sakau,aš noriu sveikai gyventi,o ne tik svorį mesti,tai pareiškė nenuginčinamai-mesk antsvorį ir būsi sveika,tipo ,mol visi liekni žmonės ,tai jau sveikut sveikutėliai doh.gif na,supratau,kad geriau ta tema nebešnekėti su juo
beje,penktadienį bus jau mėnuo ir - 5 kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaspadine:): 20 gegužės 2013 - 23:04
Valio Gaspadine! Džiaugiuos! ir tiesa, geriau nesigilint ką kiti sako
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 05 21, 00:02)
jautiena,braškės turbūt vėluos šiemet,bet manau birželio vidury jau pasirodys lietuviškos ,pirk bilietą biggrin.gif

šaunuolės 4u.gif
pasirašau 100 proc. drinks_cheers.gif  net jei ir neakcentuojant sveikatos,o kalbant tik apie svorį-ši mityba puikiai sudėlioja viską i vietas-tvarkosi hormoninė sistema ir dingsta nežmoniškas apetitas,norėjimas kažko saldaus,na,bent man tai taip veikia kolkas,nei jokia dieta,nei jokie kaloriju skaičiavimai,nei vizitai pas dietologes nesuteikė man tokios būsenos,maniau,kad gal man su galva kas negerai  biggrin.gif o čia dar ir sveikatos problemos tvarkosi-ko daugiau norėti .
Beje susirėmiau prieš keletą dienų su tėvu,jis pakraupęs nuo mano mitybos-kaip taip galima!!!-valgai lašinius,riebalus,keptus karbonadus ir manai,kad tau svoris kris?pradėjo aiškinti man,kad geriau kalorijas skaičiuočiau,o ne tokiom nesąmonėm užzsiiminėčiau  blink.gif sakau,aš noriu sveikai gyventi,o ne tik svorį mesti,tai pareiškė nenuginčinamai-mesk antsvorį ir būsi sveika,tipo ,mol visi liekni žmonės ,tai jau sveikut sveikutėliai  doh.gif na,supratau,kad geriau  ta tema nebešnekėti su juo

būtent! Neįtikėtina kokį emocinį stabilumą suteikia tokia mityba. O valgyt tai visai nesinori. Man būdavo, kad vakarais būtinai turiu kažką griaužti, kažką skanaus, o dabar pavalgau vakarienę ir ramu. Visai ramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 05 21, 00:02)
nei jokia dieta,nei jokie kaloriju skaičiavimai,nei vizitai pas dietologes nesuteikė man tokios būsenos,maniau,kad gal man su galva kas negerai  biggrin.gif o čia dar ir sveikatos problemos tvarkosi-ko daugiau norėti .

tai kad dietologai liepia valgyt dažnai ir po mažai- o tai nenatūralu. Nenatūralu likti pusalkaniui "po valgymo". Užtat dietologai darbo turi biggrin.gif
O čia valgai sočiai tikrą maistą ir dar sveikatos problemos tvarkosi. Ir dar kokios problemos- pamatinės. Net neišgydomos ligos nyksta.Gal todėl jos ir vadinamos neišgydomomis- nes jų ir nereikia gydyti- svarbu duoti organizmui tinkamas statybines medžiagas ir remontuojasi pats.
Beje susirėmiau prieš keletą dienų su tėvu,jis pakraupęs nuo mano mitybos-kaip taip galima!!!-valgai lašinius,riebalus,keptus karbonadus ir manai,kad tau svoris kris?

pala pala, ar nebus taip, kad po pusmečio pats raitys lašinį, sviestu prisikąsdamas
lotuliukas.gif

thumbup.gif gera pradžia -pusė darbo. Man irgi po 5 kg/mėn krito. Sausy pakeičiau mitybą, balandy pamačiau, kad mano mergų rūbai man kaip tik biggrin.gif
O svarbiausia- svoris nesugrįš, kol vėl nepradėsit užkandžiauti ir tuo didinti insulino išskyrimą.
Vienaip yra kai žiūri į kokį sausainiuką ar saldainiuką kaip į keletą kalorijų, ir visai kas kita, kai suvoki tai kaip nereikalingą insulino pliūpsnį, kuris trukdys numesti svorį ir skatins civilizacines ligas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 21 gegužės 2013 - 08:20
QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 05 20, 23:02)
-tvarkosi hormoninė sistema ir dingsta nežmoniškas apetitas,norėjimas kažko saldaus,

na...pradejus laikytis Dukano man irgi taip buvo smile.gif as manau kad cia angliu apribojimas taip veikia, ir daugiau baltymu vartojimas.
Saunu del 5 kg ! Man taip greit nekrenta, per paskutini menesi man 2 kg nukrito. smile.gif na bet as niekur neskubu, svarbu krenta, o ne auga smile.gif Bet vat is persalimo ligu neislipu doh.gif tas man labai nepatinka....
Atsakyti
tai gal tai, ką įvardiji kaip peršalimo bėdas, yra tavo organizme sukauptų, ir dabar atpalaiduotų, atliekų šalinimas?
Atsakyti
labas rytas...

QUOTE(Gaspadine:) @ 2013 05 20, 23:02)
,tai pareiškė nenuginčinamai-mesk antsvorį ir būsi sveika,tipo ,mol visi liekni žmonės ,tai jau sveikut sveikutėliai  doh.gif na,supratau,kad geriau  ta tema nebešnekėti su juo

pagal save galiu pasakyti, nieko panasaus nera.....as kuda, bet kodel tada ne sveikut sveikutele doh.gif oi kaip noreciau tokia buti biggrin.gif o pagimdziau 3 vaikiukus ir ilendu i senus visus rubus kur iki nestumo buvo, ir svoris tas pats......bet sveikata ko tais neideali.....

Voresta su Elata saunuoles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 05 20, 23:25)
Okay, aš 120 kg nesveriu, bet sveriu pakankamai daug ir turiu psichologinę priklausomybę maistui, tačiau noriu sulieknėti ir ne bet kaip, o sveikai. Kažkuriuo vienu metu pastebėjau, jog man daug svarbiau jaustis sveikai, energingai, nors ir noras sulieknėti niekur nedingo smile.gif

Elata, tai jūs jau visai kitame lygyje biggrin.gif
Man taip pat dabar labiau rūpi sveikata, kai viršsvorio turiu tik 5 kg iki idealaus svorio. Bet to, tikrai nesakau, kad visus storulius pagal vieną kurpalį reikia matuoti.
Kitas dalykas, juk kai sveikai maitiniesi ir viršsvorio keliamų problemų sumažėja.
O jei apie Diukaną - tai antrame etape juk valgiau beveik tą patį ką ir dabar - mėsą ir daržoves(nu ir pieno pr.dar), tačiau visiškai nepriimtinas yra trečias jo etapas, nes jame vėl galima grįžti prie miltų cukraus ir kt.
Todėl pas jus džiūgauju su paleo ir whole30. thumbup.gif
Atsakyti
Tegyvuoja kiausiniai su lasinukais ir sriubiniu saukstu ghee biggrin.gif ir rauginti kopusteliai biggrin.gif
Pagaliau baigesi mano popietiniai plaukiojimai ir galvos svaigimai. Jauciu dar svorio numeciau, bet taisykles nalauzau, svarstykles tik sestadieni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 21, 14:09)
Tegyvuoja kiausiniai su lasinukais ir sriubiniu saukstu ghee biggrin.gif ir rauginti kopusteliai biggrin.gif
Pagaliau baigesi mano popietiniai plaukiojimai ir galvos svaigimai. Jauciu dar svorio numeciau, bet taisykles nalauzau, svarstykles tik sestadieni biggrin.gif

Kokia šaunuolė! Ir valio carb flu pabaigai! Aš irgi tik šeštadieniais sveriuosi. Kai nepamirštu biggrin.gif
Atsakyti
o tas ghee sviestas turi but toks skanus? turi riesutu-karameles skoni, viena galima saukstais kabint ir kaip jam dabar atsispirt?
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 05 21, 14:09)

thumbup.gif Gera girdėti geras žinias!
Atsakyti