QUOTE(" voresta " @ 2013 05 20, 22:40)
Su Elatos sutikimu, jos vertimas apie žarnyno pralaidumą patalpintas HS.
Dabar daugiau žmonių jį perskaitys. Padėka.
Dabar daugiau žmonių jį perskaitys. Padėka.
šaunuolės
QUOTE(Elata @ 2013 05 20, 23:25)
Okay, aš 120 kg nesveriu, bet sveriu pakankamai daug ir turiu psichologinę priklausomybę maistui, tačiau noriu sulieknėti ir ne bet kaip, o sveikai. Kažkuriuo vienu metu pastebėjau, jog man daug svarbiau jaustis sveikai, energingai, nors ir noras sulieknėti niekur nedingo
pasirašau 100 proc. net jei ir neakcentuojant sveikatos,o kalbant tik apie svorį-ši mityba puikiai sudėlioja viską i vietas-tvarkosi hormoninė sistema ir dingsta nežmoniškas apetitas,norėjimas kažko saldaus,na,bent man tai taip veikia kolkas,nei jokia dieta,nei jokie kaloriju skaičiavimai,nei vizitai pas dietologes nesuteikė man tokios būsenos,maniau,kad gal man su galva kas negerai o čia dar ir sveikatos problemos tvarkosi-ko daugiau norėti .
Beje susirėmiau prieš keletą dienų su tėvu,jis pakraupęs nuo mano mitybos-kaip taip galima!!!-valgai lašinius,riebalus,keptus karbonadus ir manai,kad tau svoris kris?pradėjo aiškinti man,kad geriau kalorijas skaičiuočiau,o ne tokiom nesąmonėm užzsiiminėčiau sakau,aš noriu sveikai gyventi,o ne tik svorį mesti,tai pareiškė nenuginčinamai-mesk antsvorį ir būsi sveika,tipo ,mol visi liekni žmonės ,tai jau sveikut sveikutėliai na,supratau,kad geriau ta tema nebešnekėti su juo
beje,penktadienį bus jau mėnuo ir - 5 kg