bandau antrą kartą
pumpica,man leidžia 1400 kcal aš ,,sunkiasvorė plaštakė",man daugiau ir reikia
na,kas dėl vaisių,tai mano nuomonė tokia-aš juos valgau prieš pagrindinį valgymą,o ne atskirai,tai bet kokiu atveju tas insulinas pakyla,ir nemanau,kad 1 vaisius per dieną padarys man kažkokią žalą,juolab,kad ir sutelpu i anglių normą ir man skanu.Ir taip organizmui šokas nuo tiek nuimtų anglių-anksčiau kasdien būdavo racione-batonas,duona,bulvės,saldėsiai kokie nors-sausainiai ,sūreliai,savaitgalio proga ,,Kuršėnų vyniotinia ir pan.
va,braškių sezonas artėja,čia jau nežinau ką reiks daryti-išvykti gal į kokią negyvenamą salą ,nes man braškės -uoga nr.1 aš kilą galiu iškart jų suvalgyti
na,kam įdomu,surašau šios dienos meniu
1. 60gr kiaulienos šoninės pakepiau su svogūnų laiškais(10gr) užleidau 2 kiaušinius ,salotos iš 160gr pomidorų,80 gr agurkų,10 gr .svogūnų laiškų ir 20 gr. 30proc.grietinės,kava su 5 gr medaus,30 gr.džiovintų abrikosų ,10 gr kokoso aliejaus
2. 180 gr.obuolys,2 virti kukuliai(jautienos faršas+kiaulienos lašinukai+cukinija+kiaušinis),salotos iš 100gr agurko,100gr.pomidoro,30gr.salotų lapų,30 gr.30proc.grietinės
visa tai sudaro 70,84 gr. angliavandenių,42,85gr. baltymų,100,27 gr riebalų(1337 kcal) na,baltymų turėtų būti 50 gr (20 gr varškės sūrio ir beveik norma )
na,va,toks orientacinis,daugiau nei aš rašysiu,nei ką,sakau,tai tik padėjo man pamatyti klaidas. Riebalų ,,nepritempdavau" irgi mažiau suvartodavau