Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba III

QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 19, 11:08)
Aš jau po varžybų. nerealuuuu!! ypač antras kvėpavimas yra nerealu ir bėgti su 5000 žmogų... pirmieji berods dešimt km atbėgo per 20-25 min... (lauksim oficialių laikų) biggrin.gif

o čia  pažvengimui  arba kas čia blogai ? biggrin.gif
user posted image

maistas po varžybų - paėmiau sumuštinį maniškiui, kurį po naktinės pamainos prigulusį pakėliau ir liepiau būti su manim, dar sulčių iš tetrapako pakelis turėtų fotkėj būti ir laimė darau obuolių biggrin.gif sukirtau biggrin.gif mašinoj saldžią bulvę sukirtau biggrin.gif wufwuf biggrin.gif
eurovizija tai kai prisižvengiau negaliu biggrin.gif Maniškis neapsikentęs užkuraičio pasakojiimų BBC pasijungė, ten tai bent komentatoriai.. ne apie kažkokio daininko varganas vaikystes pasakojo, o bent bajerius skaldė... šiaip šarmą praranda jau seniai ta komercinė eurovizija..

Saunuole maziule thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif I am proud of you clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
labas

QUOTE(jautiena @ 2013 05 19, 12:14)
p.s. Eurovizija buvo labai neypatinga siais metais. nemanau, kad lt kada nors pasirodys geriau negu 2005(?) metais su "LT united - we're the winners". atsimenu buvau sekancia diena mieste (Airijoj), maciau grupele mokinukiu  dainuodamos "we're are the winners of Eurovision" biggrin.gif dar viena nesuprasta daina Aistes - Strazdas. jos vokalas dieviskas, bet daina neeuroviziska.

tai,kad jau nebesuprasi kas toje eurovizijoje yra ,,standartas" ,kad ir šiemet visko buvo-ir etno,ir roko,ir popso ir soul ir dar visokio ,,bieso" biggrin.gif o man kažkaip visai neblogų pasirodymų buvo -patiko Ukraina,Azerbaidžanas,Italija,Malta,Gruzija dar kažkas,nepamenu ,bet Danija kažkodėl visai neužkabino g.gif

QUOTE(Sedindriuke @ 2013 05 19, 14:08)
Aš jau po varžybų. nerealuuuu!! ypač antras kvėpavimas yra nerealu ir bėgti su 5000 žmogų... pirmieji berods dešimt km atbėgo per 20-25 min... (lauksim oficialių laikų) biggrin.gif

sveikinu ,ir dažnai maratonus bėgioji? eina sau 10 km blink.gif apsikak....po pirmų dviejų biggrin.gif
Atsakyti
Healthy breakfast, o ka? biggrin.gif 10km as nubegciau per 1:20h, laisvai biggrin.gif t
Atsakyti
Nebėgioju biggrin.gif šiaip bėgiodavau anksčiau, bet neoficialiai biggrin.gif pamenu kaip su pedometru myniau dešimt kilometrų parke.. nu dvi valandas išmyniau, ir dar nerodė dešimt km... apsisukau ir ėjau namo biggrin.gif

pirmą kartą oficialiai bėgau, laikas turėtų būti apie 57-58 min.. bus matyt, kai paskelbs (tikiuos veikė mano mikroschema biggrin.gif biggrin.gif ) po varžybų, nupėdinom į pardę.. prisiraitojau agurkų, baklažanų (šitų retai perku) tai dabar monyjuos virtuvėj juos žirnelių piure įdarinėama, bei vištiena (kurioj susmulkinau tas seniau gamytas kepenėles)..

dar kaifuoju kaip smagu buvo, nors ir apsikak...t norėjos biggrin.gif

dar bazilikų nukainuotą poką prigriebiau, sakau pesto darysiu, nesu ragavus to daikto.. reik alyvuogių aliejaus- neturiu tokių daiktų.. vadinas bus sviestinis bazilikų pesto biggrin.gif

beje, man ne pirmą sykį nerealus skanumas yra.. pasiimi džiovintą abrikosą (be sulfitų) užsidedi ant jo sviesto, ir lapnoji.. miaukiu iš malonumo kaip skanu.. tinka ir figos.. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 19 gegužės 2013 - 14:24
haha veikeja, pasakyk tu man koki patiekala galima sviestu sugadinti biggrin.gif as deginuoi lauke knygas apsikabinus, egzas ryt, +14C pavesy, bet ant saulutes nesalta.
Atsakyti
LiepaMėta, neverta žaist su sėklomis ir tuo augalu. Lietuvoj jam vasara ne tokia ir cukraus nesukaupia tiek kiek norėtum.
Galima ir nesaldų gyvenimą gyventi...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 05 19, 13:58)
haha veikeja, pasakyk tu man koki patiekala galima sviestu sugadinti biggrin.gif as deginuoi lauke knygas apsikabinus, egzas ryt, +14C pavesy, bet ant saulutes nesalta.

oras čia įsigiedrijo. oh prasisukau virtuvėj, reik eit ir reikalų pasidaryt iki valgymo. galva pavargus jaučias nuo tiek oro prikvėpuoto, bet reik... burokais užkandžiauju virtais.. ką darysi..

pasidariau bazilikų sviestą, su džiov pomidorais, krapais, citrina... visą luitą suvalgyt galima... laukiu kol maniškis kelsis, tai pietūs bus (nujaučiu, kad vakarienė) :

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 19 gegužės 2013 - 15:34
skanumėlis essen.gif:
Atsakyti
Chichi user posted image

Voresta, mačiau kitur protini žmones..o jie atsako juokingai... lol kam gaišint save iš tikro...

Atsakyti
Sendrine - gerai valgiai atrodo! mes siandien vakarykscius pietu gavom kapot ir dar liko tos vistos rytojuj.
PMS lauzho, drambli suesciau, suplakiau grietineles 50% rieb. 200ml su skardine kokosu pieno, zelatinos, saldytu melyniu ir i saldytuva. maniskiui irgi patiko, nors ir nesaldinta. jau puse surijom (truputi bloga blush2.gif ), bet eisiu prasibegt - issikratys lotuliukas.gif

kas per velniava tureciau mokytis, bet uztikau dukano temoj jo knygele atsviesta, tai sedziu, skaitineju, vietoj to kad mokesciu sistema gvildenciau... gerai, kad tik pora daliu tos knygikes teyra, nes butu egzas FAIL lotuliukas.gif bet ziu kiek daug nauju dalyku suzinojau... makaronai - baltymu saltinis, 0% pieno produktai - sauniausias maisto pramones isradimas, valgydamas riebalus - pats riebus patapsi... interesting stuff...
Atsakyti
Sita mityba daro stebuklus, sianakt su mergickom prasinesem per tris klubus, gryzau 6 ryto ir dar norejosi sokti biggrin.gif
Kokia dar skleroze?biggrin.gif
Atsakyti
Jautiena, lol iš geltonų eilučių smile.gif

o taip pratermozinau ir aš.. reik pasirašyt dalykų, išsiųsti... ne... vonią išsiploviau, virtuvę išsišlaviau.. kurmi kurmi.. šlykšti savaitė laukia, o termozinu sau... brrr
Atsakyti