Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(zaRAza @ 2013 05 20, 12:42)
Kadangi cia daugiau laisvu rubu megeju renkasi paklausiu ir cia. Ar reikia man dydziu didesnio ar pasilikt sita ir nebesukt galvos? g.gif
Megztinis

As pasilikciau. Na ir prirasiau nesamone lotuliukas.gif
Tikrai didesnio nereikia. As neteisingai perskaiciau ir pamaniau, kad klausi ar ne per didelis blush2.gif
Pritariu merginoms, kad nereik didesnio. drinks_cheers.gif
tiesa, gawau swarkeli ta awietini. Sorry, susimaisiau, 4d jo atejo, ne 6. Jei reix cm, parasyk, ismatuosiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 20 gegužės 2013 - 12:04
QUOTE(zaRAza @ 2013 05 20, 12:42)
Kadangi cia daugiau laisvu rubu megeju renkasi paklausiu ir cia. Ar reikia man dydziu didesnio ar pasilikt sita ir nebesukt galvos? g.gif
Megztinis

Nereikia smile.gif Sitas dydis tinkamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 05 20, 12:53)
as pasilikciau. Pamegink po apacia apsivilkusi paziureti ar maziau erzina laiswumas.
<..>tiesa, gawau swarkeli ta awietini. Sorry, susimaisiau, 4d jo atejo, ne 6. Jei reix cm, parasyk, ismatuosiu.  mirksiukas.gif

laisvumas manes neerzina, as noreciau lyg ir didesnio bigsmile.gif

Del avietinio svarkelio man "neatlaike bortai" ir nupirkau ana savaite doh.gif Reikejo palaukt bigsmile.gif Bet matmenys domina, mazu be reikalo laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 05 20, 13:03)
laisvumas manes neerzina, as noreciau lyg ir didesnio bigsmile.gif

Del avietinio svarkelio man "neatlaike bortai" ir nupirkau ana savaite doh.gif Reikejo palaukt bigsmile.gif Bet matmenys domina, mazu be reikalo laukiu biggrin.gif

aham, as jau pasitaisiau komentare. Suklydau perskaityti smile.gif
Parasysiu bisk veliau CM. Siaip l l grazus rubas, tik rankoves rupkes trumpos. niekada nebuna man, kad truktu ilgio rankoviu. O sis apie 2-3cm virs kauliuku. Paprasysiu nufotografuoti bernu ikelsiu pasirodyti... 4u.gif
Atsakyti
Zaraza, mano nuomone, megztinukas atrodo lab gerai, as didesnio nejamciau schmoll.gif
Ingakalnis, prices as marked reiskia, kainos tokios, kokias matote, paties nuimineti 40 proc nereik.va to paskutinio sakinio buvau nedaskacius doh.gif , tai gerai kad tu bateliou neuzsisakiau, o tai but jau tikrai nesamoninga kaina gavusis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigitara: 20 gegužės 2013 - 12:12
zaRaza, ir man atrodo, kad dydis tinkamas mirksiukas.gif Is nuotraukos man neatrodo, kad megztinis butu laisvas, per krutine juk ir taip aptempta g.gif
Atsakyti
Zaraza,viskas tinkama 4u.gif Pasilikt,pasilikt!!!

Inga,nesu labai kukli mama,bet su vaikais mazai dengiancio bikinio nesidedu biggrin.gif Tai darau su MB kai vieni deginames.Tada sexy toki tai progai turiu blush2.gif Pas mane daug maudymuku,tai kiekviena situcaija praziuriu atskirai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 05 20, 13:13)
zaRaza, ir man atrodo, kad dydis tinkamas mirksiukas.gif Is nuotraukos man neatrodo, kad megztinis butu laisvas, per krutine juk ir taip aptempta g.gif

Tai zaRaza ir sako, kad lyg ir noretu didesnio smile.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(RII @ 2013 05 20, 13:24)

Inga,nesu labai kukli mama,bet su vaikais mazai dengiancio bikinio nesidedu biggrin.gif Tai darau su MB kai vieni deginames.Tada sexy toki tai progai turiu  blush2.gif Pas mane  daug maudymuku,tai kiekviena situcaija praziuriu atskirai biggrin.gif

Ech, gerai, kad priklausomai nuo progu galima rinktis koki maudymuka detis smile.gif

As, deja, po gimdymo jau atskiru maudimkiu negaliu deveti ax.gif

Perkuosi tankini, kad dengtu pilva blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 05 20, 13:33)
Tai zaRaza ir sako, kad lyg ir noretu didesnio smile.gif  4u.gif

Taip drinks_cheers.gif

lauryna, lauksiu 4u.gif P.S. O ji pardavinet ar pasilikt planuojat? Jei iseis su tarpininke susitart, mazu, perpirkciau ax.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip su medvilniniu cafe capri dydziais? Nera pamazintos/padidintos lyginant su vilnonem? Ir isviskai ju kokybe? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 05 21, 11:40)
Merginos, o kaip su medvilniniu cafe capri dydziais? Nera pamazintos/padidintos lyginant su vilnonem? Ir isviskai ju kokybe? ax.gif

Man 4 tiko, bet uzpakalis kazkaip keistai kabejo.
Atsakyti
O vilnos kokios dydzio tinka? g.gif Nes as vilnos esu pirkusi 6, buvo gerai kol neiskalbiau doh.gif Tai dabar vis i 8 dairausi, galvoju kokio medvilniniu reiktu, nes lyg ir tempiasi jos kazkiek ax.gif
Atsakyti