Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos kosmetikos, kūno priežiūros priemonės

QUOTE(Fajeti @ 2015 02 08, 11:44)
Sveikos merginos,

Aš dar naujokė eko gyvenime, bet man iškilo klausimas - ar galima pakeisti veido kremą aliejumi? Man 23 ir kaip ir reikėtų gero drėkiklio. Visokių atsiliepimų skaičiau ir pasimečiau. Mano oda mišri, bet į sausumą.
pvz. jei mano rutina būtų prausimas aliejumi + hidrolatas + aliejų mišinys ar tiktų? nes perkrauti odos noro tikrai neturiu, bet po prausimo dar kažko norisi...smile.gif

man ir prisiskaičiusiai aliejus atrodė stebuklas, nieko panašaus, kažkokiom dedervinėm nuėjo visa oda, kramas yra kremas, o aliejus tik jo sudėtinė dalis. Jis maitina odą, bet nedrėkina. Vasara purkšdavau veidą hidrolatu, tai drėkino, bet žiemą irgi nerekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindaiva: 19 vasario 2015 - 09:27
Dairausi drėkinamojo kremo su SPF apsauga. Gal turit kokį mėgstamą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2015 02 19, 13:09)
Dairausi drėkinamojo kremo su SPF apsauga. Gal turit kokį mėgstamą? smile.gif

Ačiū už atsakymus. Dėl drėkinimo žinojau, bet kai prisiskaičiau visko tikrai patikėjau, kad panacėja:) Ačiū už nuoširdžius atsakymus 4u.gif

Aš dabar irgi ieškau tokio kremo. Internete labai daug gerų atsiliepimų apie John Masters Organics SPF 30 Natural Mineral Sunscreen 59ml. O daugiau nelabai tokių kremų randu kurie būtų pasiekiami per feelunique arba parduodami Lietuvoje...
Atsakyti
Aliejai yra gerai, bet jie maitina, ne drėkina... Sausą odą gali dar labiau išsausinti. Ir būtina juos tepti ant drėgno veido, kitaip išsausins ir drėgmę ištrauks. Aš tepu vakarais prieš miegą Balm Balm erškėtrožių aliejaus mišinį.

QUOTE(Petitgrain @ 2015 02 19, 07:52)
Galvoju, gal DH drėkinančią imti.. Esu kadaise turėjusi mėginėlių, pamenu, kad labai riebi ir lipni buvo, bet efekto nepamenu  unsure.gif

Aha, aš kažkada seniai turėjau DH maitinančią, tai man irgi ne kokia susirodė. O raminanti visai patiko. Kaip ir regeneruojanti.

QUOTE(Fajeti @ 2015 02 19, 12:15)
Aš dabar irgi ieškau tokio kremo. Internete labai daug gerų atsiliepimų apie John Masters Organics SPF 30 Natural Mineral Sunscreen 59ml. O daugiau nelabai tokių kremų randu kurie būtų pasiekiami per feelunique arba parduodami Lietuvoje...

Eko produktų internetu galima nusipirkti ne tik feelunique. tongue.gif Yra dar iherb'as, ecco-verde, violey ir t.t... Aš šitą JMO kažkada irgi žiūrėjau, ale nepigus rupūžė... Šitas variantas pavyzdžiui daug pigesnis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 19 vasario 2015 - 18:29
Bet tas JMO labiau kaip apsauga nuo saulės (vasarai pavyzdžiui į pajūrį) ar kaip kremas su apsauga? unsure.gif nebloga jo sudėtis, turtinga. Bet ar nedažo baltai? Kažkada teko bandyti, bet visai neprisimenu efekto blink.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2015 02 19, 19:29)
Aš šitą JMO kažkada irgi žiūrėjau, ale nepigus rupūžė... Šitas variantas pavyzdžiui daug pigesnis...

O tą Andalou gal teko bandyti? rašo tai gražiai, aišku biggrin.gif
Atsiliepimuose paminėjo, kad nėra lengvas, labiau žiemai tinkamas
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2015 02 19, 21:26)
O tą Andalou gal teko bandyti? rašo tai gražiai, aišku  biggrin.gif
Atsiliepimuose paminėjo, kad nėra lengvas, labiau žiemai tinkamas

Nea, neteko... Laikau wishlist'e. Turiu Andalou bespalvį BB kremą SPF30, be man jis nepatiko... Sunkiai tepasi ir tą baltumą sunku įtrinti. Nežinau, kaip jį sunaudoti reiks. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 02 19, 23:58)
Nea, neteko... Laikau wishlist'e. Turiu Andalou bespalvį BB kremą SPF30, be man jis nepatiko... Sunkiai tepasi ir tą baltumą sunku įtrinti. Nežinau, kaip jį sunaudoti reiks. biggrin.gif

Gal pabandykit mixuoti su kokiu lengvu serumu ar veido kremuku? Gal prasiskiestų smile.gif))
Atsakyti
Aš dar vieną klausimą turiu - ar jūs jaučiatės saugiai vartodamos kosmetiką iš JAV. Nes kiek žinau pas juos beveik nėra uždraustų kosmetikos ingrediantų, o europoje jų tikrai labai daug. Man baisoka, kad iš iherb nusipiksiu neva labai gerą, sveiką produktą, o tepsiu visiškai priešingą dalyką...
Šiaip gal man ir paranoja, bet visada geriau paklausti:)
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2015 02 20, 12:19)
Aš dar vieną klausimą turiu - ar jūs jaučiatės saugiai vartodamos kosmetiką iš JAV. Nes kiek žinau pas juos beveik nėra uždraustų kosmetikos ingrediantų, o europoje jų tikrai labai daug. Man baisoka, kad iš iherb nusipiksiu neva labai gerą, sveiką produktą, o tepsiu visiškai priešingą dalyką...
Šiaip gal man ir paranoja, bet visada geriau paklausti:)

Tiesiog skaitykite sudėtį ir pagal tai rinkitės. Iherb'e anaiptol ne visi produktai labai gerų sudėčių smile.gif
Tiesiog patyrinėkite sudėtis ir taps aišku, ar norite šio produkto, ar ne smile.gif
Aš asmeniškai nesirenku nei pagal šalį, nei pagal sertifikatą. Labiau pagal atsiliepimus, sudėtį, žinoma - dažnai ir kainą.
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2015 02 20, 08:23)
Gal pabandykit mixuoti su kokiu lengvu serumu ar veido kremuku? Gal prasiskiestų smile.gif))

Gera mintis. Kažkodėl apie tai nepagalvojau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 02 20, 14:05)
Gera mintis. Kažkodėl apie tai nepagalvojau. biggrin.gif

Jeigu išmėginsit, papasakokit čia savo įspūdžius biggrin.gif
Atsakyti
As vasara naudojau John Masters Organics SPF 30 Natural Mineral Sunscreen, tai tikrai galiu rekomenduoti. Brangokas, bet uzteko kokiem penkiem menesiam man jo. Nors aisku, cia labai individualu - man daugumos kremu ilgam uztenka... ax.gif Degintis su juo nejau, bet kasdiene apsauga tikrai puikia suteikia. Bent ant sviesios odos jokio baltumo nesimate. Kunui turiu Lavera Sun Milk SPF30, tai tas va tikrai akivaizdziai matosi, sunkiai issisklaido, sunkiai isigeria, palieka balta balta ir svytincia oda. JMO labai lengvai pasiskirsto ir matosi tik ant tamsiu rubu, jei juoda apykakle kontaktuoja su kremu istepta oda pvz... Ir jokio kito drekiklio nenaudojau, oda puikiai jautesi vien su Sunscreen.
Atsakyti