Aciu, mergaites uz patarimus.
ernesin, cia Sheler is naturalios serijos? Nes yra jos kosmetikos ir ne visai naturalios sudeties. Jei tikrai svari Sheler sudetis, visai pameginciau, Kazkada seniai, kai dar nebuvo Sheler naturalios linijos, esu pirkusi jos kremus ir man jie patikdavo.
As blaskausi tarp Argital roziu kremo (ji esu ne viena sunaudojusi) bei Argital drekinancio ir maitinancio kremo, kurio nesu meginusi.
QUOTE(Nidulia @ 2014 11 27, 01:01)
Aciu, mergaites uz patarimus.
ernesin, cia Sheler is naturalios serijos? Nes yra jos kosmetikos ir ne visai naturalios sudeties. Jei tikrai svari Sheler sudetis, visai pameginciau, Kazkada seniai, kai dar nebuvo Sheler naturalios linijos, esu pirkusi jos kremus ir man jie patikdavo.
As blaskausi tarp Argital roziu kremo (ji esu ne viena sunaudojusi) bei Argital drekinancio ir maitinancio kremo, kurio nesu meginusi.
Tikrai ekologiški, sertifikuoti BDIH
Iš Argital esu kaip drėkinantį naudojusi našlaičiu, bet jis žiemai tikrai per lengvas, nebent norėtum maišyti su kokias nors aliejais
Tiesa, neperseniausia į rankas pakliuvo Planet System drėkinančio fluido mėginėlis, likau sužavėta, kaip jis atgaivina žiemos metu sausėti linkusią odą, sakiau prašysiu kalėdų senio dovanų
QUOTE(ernesin @ 2014 11 27, 10:19)
Iš Argital esu kaip drėkinantį naudojusi našlaičiu, bet jis žiemai tikrai per lengvas, nebent norėtum maišyti su kokias nors aliejais
Tiesa, neperseniausia į rankas pakliuvo Planet System drėkinančio fluido mėginėlis, likau sužavėta, kaip jis atgaivina žiemos metu sausėti linkusią odą, sakiau prašysiu kalėdų senio dovanų
Reikes I Filipsa pavaziuoti:) O Plant, tai nepigus tokie kremai:)
Ranku oda ir pas mane nusausejusi labai.
QUOTE(tu.man.pasakyk @ 2014 12 10, 15:05)
labas, gal galetute rekomenduoti ranku krema sausom, suzvarbusiom rankom? noriu nupirkti tetei dovanu, jo darbas lauke buna tai rankos suskeldeja
sviestmedis arba sviestmedis+avokadų aliejus. Jei lauke - svarbu, kad priemonė būtų be vandens, nes pasitepus ir išėjus žvarbs dar labiau.
QUOTE(RitaRazi @ 2014 12 10, 20:30)
sviestmedis arba sviestmedis+avokadų aliejus. Jei lauke - svarbu, kad priemonė būtų be vandens, nes pasitepus ir išėjus žvarbs dar labiau.
Sviestmedžių sviestas yra super priemonė. Visam kūnui tinka, aš jį net ir veidui naudoju.
Bet sviestas toks kietokas, nepratusiam sunku jo atsikrapštyti, tai gali ieškoti mišinių: truputis sviestmedžių sviesto arba kremai su sviestmedžių, mangų sviestu, kakavos sviestu ar lietuvišku bičių vašku.
Kūnui ir rankoms naudokite priemones su sviestmedžiu, kakavos sviestu, trupučiu kokosų sviesto. Vien kokosas nėra tinkamas šaltuoju sezonu, nes turi daug drėgmės, todėl geriau veikia jo deriniai su sunkesniais aliejais, sviestais.
Daugiau čia:
http://www.marmozel....uoju-metu-laiku
gal kuri nusimanote sudėtyse ir patartumėte,kuri priemonė geresnė (intymios higienos prausikliai (putos))?
1. INGREDIENTS: Aqua, Calendula Officinalis Flower, Sodium Cocoamphoacetate*, Cocamidopropyl Betaine*, Sodium Lactate, Sodium Chloride, Betaine*, Lactic Acid, Prunus Armeniaca Oil, Persea Gratissima Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Vaccinum Macrocarpon Extract, Lavandula Angustifolia, Melaleuca Alternifolia Oil, Linalool**.
*Setifikuoti ekologiški ingredientai, **Eterinių aliejų sudedamosios dalys.
2.Sudėtis: vanduo (Aqua), glicerinas (Glycerin), levandų vanduo (Lavandula Angustifolia)*, miškinės dedešvos vanduo (Malva Sylvestris)*, pelkinės vingiorykštės vanduo (Spiraea Ulmaria)*, decyl glucoside & coco glucoside (išgauta iš kokoso riešutų), disodium cocoyl glutamate, glyceryl oleate, levandų eterinis aliejus (Lavandula Angustifolia)*, pelargonijų eterinis aliejus (Pelargonium Graveolens)*, sodium cocoyl glutamate, vitaminas E (Tocopherol), hydrogenated palm glycerides citrate, potassium sorbate, dehydroacetic acid, sodium benzoate , citrinos rūgštis, benzyl alcohol, linalool (išgauta iš augalų eterinių aliejų)*
* užauginta ekologiniuose ūkiuose
1. INGREDIENTS: Aqua, Calendula Officinalis Flower, Sodium Cocoamphoacetate*, Cocamidopropyl Betaine*, Sodium Lactate, Sodium Chloride, Betaine*, Lactic Acid, Prunus Armeniaca Oil, Persea Gratissima Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Vaccinum Macrocarpon Extract, Lavandula Angustifolia, Melaleuca Alternifolia Oil, Linalool**.
*Setifikuoti ekologiški ingredientai, **Eterinių aliejų sudedamosios dalys.
2.Sudėtis: vanduo (Aqua), glicerinas (Glycerin), levandų vanduo (Lavandula Angustifolia)*, miškinės dedešvos vanduo (Malva Sylvestris)*, pelkinės vingiorykštės vanduo (Spiraea Ulmaria)*, decyl glucoside & coco glucoside (išgauta iš kokoso riešutų), disodium cocoyl glutamate, glyceryl oleate, levandų eterinis aliejus (Lavandula Angustifolia)*, pelargonijų eterinis aliejus (Pelargonium Graveolens)*, sodium cocoyl glutamate, vitaminas E (Tocopherol), hydrogenated palm glycerides citrate, potassium sorbate, dehydroacetic acid, sodium benzoate , citrinos rūgštis, benzyl alcohol, linalool (išgauta iš augalų eterinių aliejų)*
* užauginta ekologiniuose ūkiuose
QUOTE(ernesin @ 2014 11 27, 09:19)
Nebloga kosmetika, as taip pat bandziau meginukus, patiko ir man
Sveikos, forumietės
gal galit pasidalinti, kokią tikrai ypatingai drėkinančią kaukę veidui esat atradusi? Mano oda dehidratuota, tai kosmetologė liepė labai labai drėkinti kaukių pagalba. Jos sūlomos kaukės nenorėjau, matyt palaikė mano psichopate, kai paklausiau sudėties Būsiu dėkinga
gal galit pasidalinti, kokią tikrai ypatingai drėkinančią kaukę veidui esat atradusi? Mano oda dehidratuota, tai kosmetologė liepė labai labai drėkinti kaukių pagalba. Jos sūlomos kaukės nenorėjau, matyt palaikė mano psichopate, kai paklausiau sudėties Būsiu dėkinga
QUOTE(Petitgrain @ 2015 01 24, 21:50)
Sveikos, forumietės
Man patinka Laveros roziu kauke ir Hauskos regeneruojanti.
Sveikos merginos,
Aš dar naujokė eko gyvenime, bet man iškilo klausimas - ar galima pakeisti veido kremą aliejumi? Man 23 ir kaip ir reikėtų gero drėkiklio. Visokių atsiliepimų skaičiau ir pasimečiau. Mano oda mišri, bet į sausumą.
pvz. jei mano rutina būtų prausimas aliejumi + hidrolatas + aliejų mišinys ar tiktų? nes perkrauti odos noro tikrai neturiu, bet po prausimo dar kažko norisi...
Aš dar naujokė eko gyvenime, bet man iškilo klausimas - ar galima pakeisti veido kremą aliejumi? Man 23 ir kaip ir reikėtų gero drėkiklio. Visokių atsiliepimų skaičiau ir pasimečiau. Mano oda mišri, bet į sausumą.
pvz. jei mano rutina būtų prausimas aliejumi + hidrolatas + aliejų mišinys ar tiktų? nes perkrauti odos noro tikrai neturiu, bet po prausimo dar kažko norisi...
QUOTE(Fajeti @ 2015 02 08, 11:44)
Sveikos merginos,
Nors aliejus iš esmės yra puikus dalykas, tačiau jis nėra drėkinantis pats iš savęs. Todėl tokiam odos tipui (aš turiu tokį pat) rekomenduočiau drėkinamuosius kremus. Ką man rekomendavo kosmetologė. Galite maišyti - vieną dieną aliejų, kitą dieną - kremą. Tačiau vien ant aliejaus nepasilikite, nes greit pajusit, kad odai trūksta gyvybės. Drėkinimas yra labai labai svarbu (vandens gėrimas irgi ).
Kitas dalykas, kiekvieno ir poreikiai skirtingi, tai manau, kad atsiras merginų, kurios sakys, kad ne ne ne, naudokit tik aliejų, bus gerai. Aš kalbu iš to, ką man patarė kosmetologė (kuri nėra prieš aliejus, tačiau juos patarė naudoti rečiau, ne visiškai vietoj dieninio kremo) ir iš savos patirties. Linkiu sėkmės ieškant sau tinkančių produktų
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2015 02 02, 23:42)
Man patinka Laveros roziu kauke ir Hauskos regeneruojanti.
Man Laveros rožių per silpna atrodo, norėtųsi didesnio drėkinimo. DH regeneruojanti aiški, esu naudojusi. Galvoju, gal DH drėkinančią imti.. Esu kadaise turėjusi mėginėlių, pamenu, kad labai riebi ir lipni buvo, bet efekto nepamenu