Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos kosmetikos, kūno priežiūros priemonės

QUOTE(Pasaulė @ 2014 06 09, 09:02)
Iš Vivi puslapio:

VIVI - reiškia pilnas gyvybės. Pavadinimas atskleidžia mūsų veiklos esmę. Mes kuriame natūralią, saugią ir biologiškai aktyvią, pagamintą iš natūralių ir ekologiškų medžiagų kosmetiką bei namų priežiūros priemones. Tam, kad jūs būtumėte sveiki, gražūs ir pilni gyvybės. VIVI naudojame tik ekologiškas plaunamąsias medžiagas šampūnuose, plovikliuose ir skalbikliuose. Tik ekologiškus emulsiklius, maistinius konservantus, natūralius kvapus ir spalvas. 

Gamybos procese taikome pažangias kosmetikos gamybos technologijas ir aukščiausios kokybės natūralias medžiagas. Patys ieškome medžiagų tiekėjų, atsivežame kosmetinius ingredientus, kuriame  produktus, dizainą bei užsiimame rinkodara ir vykdome mažmeninius pardavimus per mūsų valdomas VIVI prekės ženklo parduotuves. Tarp VIVI ir galutinio kliento nėra tarpininkų, o mes sugebame užtikrinti ypatingai patrauklias kainas.

http://www.vivi.lt/#!apie-mus/c1evo

Ir jei jie sako, kad ant pakuotės surašyta tai, ką privalo surašyti, tai aš suprasčiau, kad ten ir surašyta viskas, kas įdėta, kaip ir turėtų būti.

nei vienas ju produktas nera sertifikuotas kaip ekologiskas. as su jais bendravau grozio mugej "moters pasaulis". turejo milziniska stenda, bet kadangi eko dabar yra mada, panasiu gamintoju ten buvo daug, stengiausi pakalbeti su didziaja dalimi ir net meginiu isigyti, man buvo svarbu pasikalbeti ir suzinoti ar tikrai jie ekologiski. tai jie negalejo uztikrinti, kad ju produkcija 100% yra ekologiska (arba bent jau naudojami ekologiski certifikuoti produktai) ir pasake butent taip, kaip rasiau - "mes nesakome kad cia ekologiska, cia tik naturalu. bet ir nafta yra naturalus produktas"
taip kad kiekvieno teise rinktis mirksiukas.gif
beje - po diskusijos su ju produkcija naudojusiais zmonemis - ilgainiui issivysto tokios alergijos, kad pas dermatologus teko eiti. jei tai butu vienam - sakyciau individualu, bet kai 3 skirtingiem zmonem, is skirtingu miestu, tai jau sakyciau desningumas.
vienaip ar kitaip - jeigu tik tinka - naudokit i sveikata. juk yra milijonai zmoniu kuriems ir head&shoulders tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madrid @ 2014 06 10, 00:35)
nei vienas ju produktas nera sertifikuotas kaip ekologiskas. as su jais bendravau grozio mugej "moters pasaulis". turejo milziniska stenda, bet kadangi eko dabar yra mada, panasiu gamintoju ten buvo daug, stengiausi pakalbeti su didziaja dalimi ir net meginiu isigyti, man buvo svarbu pasikalbeti ir suzinoti ar tikrai jie ekologiski. tai jie negalejo uztikrinti, kad ju produkcija 100% yra ekologiska (arba bent jau naudojami ekologiski certifikuoti produktai) ir pasake butent taip, kaip rasiau - "mes nesakome kad cia ekologiska, cia tik naturalu. bet ir nafta yra naturalus produktas"
taip kad kiekvieno teise rinktis  mirksiukas.gif
beje - po diskusijos su ju produkcija naudojusiais zmonemis - ilgainiui issivysto tokios alergijos, kad pas dermatologus teko eiti. jei tai butu vienam - sakyciau individualu, bet kai 3 skirtingiem zmonem, is skirtingu miestu, tai jau sakyciau desningumas.
vienaip ar kitaip - jeigu tik tinka - naudokit i sveikata. juk yra milijonai zmoniu kuriems ir head&shoulders tinka  mirksiukas.gif

kad ir kaip būtų gaila, bet man taip pat po ilgesnio laiko išsivystė alergija ar kažkokia reakcija tiesiog verysad.gif naudoju ir patenkinta be proto esu dušo želė, naudojau veido prausimosi putas. Iš pradžių vau buvo, labai labai, bet po ilgo naudojimo laiko veidas pradėdavo degti tiesiog ir tas degimas išsilaikydavo net iki kito ryto verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas galėtų rekomenduoti gerą ekologišką veido šveitiklį mišriai odai?
Atsakyti
QUOTE(Burbuliukė @ 2014 06 11, 09:26)
Sveikos,

Gasulo molis smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau manau tikrai ekologišką Aloe Vera Fresca dušo želė su alijošiumi. Labai patiko, po prausimosi oda labai švelni ir net tos probleminės vietos kurios pleiskanodavo dabar nebepleiskanoja.
Sudėtis:Aloe barbadensis želė, apelsinų žiedų vanduo, Decilgliukozidas( 100% augalinės kilmės), *Sodium Lauroyl Lactylate, *Glicerolis, * Glicerilo kaprilatas, *Natrio laktatas, Medetkų ekstraktas, * Benzononė rūgštis, *Fitino rūgštis, *Sodos benzoatas, Citrinų rūgštis, Jūros druska, *Kalio sorbatas, karageninas, Ksantanas, Kvapai iš natūralių eterinių aliejų
* - augalinės kilmės
Kiek nagrinėjausi sudėtį, tai man atrodo, kad labai gera.
Atsakyti
QUOTE(mylum @ 2014 06 10, 20:07)
kad ir kaip būtų gaila, bet man taip pat po ilgesnio laiko išsivystė alergija ar kažkokia reakcija tiesiog  verysad.gif  naudoju ir patenkinta be proto esu dušo želė, naudojau veido prausimosi putas. Iš pradžių vau buvo, labai labai, bet po ilgo naudojimo laiko veidas pradėdavo degti tiesiog ir tas degimas išsilaikydavo net iki kito ryto  verysad.gif

doh.gif

Jei atvirai, tai aš labiau linkusi pasitikėti mažesniais gamintojais, jau ilgiau esančiais rinkoje.

Man nei uoga uoga, nei vivi, nei margarita pasitikėjimo nekelia - pramoninė gamyba yra pramoninė, o rankų darbas - visai kas kita.

QUOTE(Burbuliukė @ 2014 06 11, 08:26)
Sveikos,

aš pati naudoju susimalusi avižų dribsnius, kitoje temoje atradau, kad naudoja kvietines ar rugines sėlenas - išbandžiau ir patiko.

QUOTE(Nilson @ 2014 06 12, 18:31)
Nusipirkau manau tikrai ekologišką Aloe Vera Fresca dušo želė su alijošiumi. Labai patiko, po prausimosi oda labai švelni ir net tos probleminės vietos kurios pleiskanodavo dabar nebepleiskanoja.
Sudėtis:Aloe barbadensis želė, apelsinų žiedų vanduo, Decilgliukozidas( 100% augalinės kilmės), *Sodium Lauroyl Lactylate, *Glicerolis, * Glicerilo kaprilatas, *Natrio laktatas, Medetkų ekstraktas, * Benzononė rūgštis, *Fitino rūgštis, *Sodos benzoatas, Citrinų rūgštis, Jūros druska, *Kalio sorbatas, karageninas, Ksantanas, Kvapai iš natūralių eterinių aliejų
* -    augalinės kilmės
Kiek nagrinėjausi sudėtį, tai man atrodo, kad labai gera.

Jei oda labai sausa, prieš dušą pasitepkite aliejumi ir palaukite - ne taip išsausins vandentiekio vanduo 4u.gif

Beje, ar žinote, kad kai prausiatės su dušo želė, nuprausiate odos riebalinį sluoksnį? Kartais tikrai užtenka tik šilto vandens, na, nebent pažastis su žele nuprausti, viso kūno tikrai nereikia.
Atsakyti
gal kuri esate naudojusi BioOIL-seruma-atgaiva-saules-issausintiems-plaukams-ARGAN-CRYSTAL-OIL ? jei taip,koki atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

nezinau ar pataikiau i sita temute, jei ne iskart lb atsiprasau ax.gif
as labai megstu ir naudoju biopha priemones, buvau nemzai uzsipirkus, konkreciai micelinio vandens ir antiperspiranto, nu o db ieskaus vel pirkt ir nu niekur neberandu, kiek visur apvaiksciojau niekur nera 4u.gif gal kuri naudojat ir randat kur pirkt ar juos gal iseme is prekybos ar kaip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumatra_sumatra @ 2014 07 08, 19:45)
doh.gif

Jei atvirai, tai aš labiau linkusi pasitikėti mažesniais gamintojais, jau ilgiau esančiais rinkoje.

Man nei uoga uoga, nei vivi, nei margarita pasitikėjimo nekelia - pramoninė gamyba yra pramoninė, o rankų darbas - visai kas kita.

Na man uoga uoga tai iš viso tik pakuotės spalvotos ir superinis marketingas smile.gif Už pastarąjį tik girti, ir girti. Bet tik tiek. Sudėtys natūralios, tačiau kokios skurdžios. Girdėjau neblogų atsiliepimų apie pudras birias, joms turiu reikalavimą, kad kuo mažesnė sudėtis, tai planuoju išbandyti. bet visa kita.. man kimšo poras, greit supelijo. Tikiu, kad kas nori pereiti prie natūralių produktų nuo pvz NIVEA to riebaus kremo, tai jau geriau uoga uoga. Tačiau kas skaito, supranta ir domisi sudėtimis, išmano, kad kreme gali būti ne tik aliejus ir vanduo, bet ir begalė vertingų sudėtinių dalių, tas ieško patikimesnių gamintojų.

Vivi turiu kelis produktus, labiausiai patenkinta esu prausimosi putomis. Puikiai nuplauna makiažą. Veidui kremo nebandysiu smile.gif Veidą man norisi labiau palepinti, tai tam yra Dr. Hauschka, La Mav, The Organic Pharmacy ir pan.
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 07 31, 21:16)
Sveikos 4u.gif

nezinau ar pataikiau i sita temute, jei ne iskart lb atsiprasau ax.gif
as labai megstu ir naudoju biopha priemones, buvau nemzai uzsipirkus, konkreciai micelinio vandens ir antiperspiranto, nu o db ieskaus vel pirkt ir nu niekur neberandu, kiek visur apvaiksciojau niekur nera 4u.gif  gal kuri naudojat ir randat kur pirkt ar juos gal iseme is prekybos ar kaip? 4u.gif

as naudoju sios firmos micelini vandeni. Jau daugiau nei puse sunaudojau, bet mano odai jis nebepatinka - persti schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,

o gal galite pakonsultuoti, ar šis muilas gali būti laikomas ekologišku? Ieškau dovanos superekologei smile.gif o man ir vyrui šis muilas baisiai patiko, tai svarstau ar jai užsakius ir ji liks patenkinta dovanėle:

http://www.iherb.com...=1?rcode=gew378
Papildyta:
QUOTE(merselle @ 2014 06 12, 13:00)
Gasulo molis  smile.gif

o sakykite, kur gasulą perkate ir kiek kainuoja? Nes aš kol kas smulkinto radus tik kvapų namuose, tai brangu blush2.gif į jį įniko ir vyras, tai molis tirpsta biggrin.gif o 0,5 kg - 20 Lt ax.gif norisi pigiau... Domina parduotuvės internete arba Kaune smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ateik @ 2014 05 10, 17:36)
Ačiū.  thumbup.gif Balinančių man ir nereikia, tik lengvai šviesinančių. smile.gif

Kadangi buvo klausimas apie šviesinančius ir natūralius plaukų dažus, tai mano atsakymas lieka tas pats smile.gif
Natūralių plaukų dažų yra, šviesinančių irgi, bet šviesinančių natūralių nėra. Naturtint tikrai nėra natūralūs plaukų dažai.
Atsakyti