Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos kosmetikos, kūno priežiūros priemonės

QUOTE(Raimondaaaa @ 2013 12 03, 11:15)
butu puiku, jei padetumet suprast ar sio mano kremo sudetis naturali ir gera. tai kremas-kauke nuo spuogu. padesit, prasau?
"Purified water, palm wax, clay, neem oil, rosemary oil, tea tree oil, brahmi extract, almond oil, phenoxyethanol"

phenoxyethanol – konservantas, gali sukelti alergiją, pavojingas (pagal kosmetikosdnr.lt)
Atsakyti
parekomenduokit kokį gerą burnos skalavimo skystį 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. smile.gif Gal teko kur užmatyti ekologiškų ar natūralių plaukų dažų (šviesinančių)? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ateik @ 2014 04 24, 11:08)
Sveikos. smile.gif Gal teko kur užmatyti ekologiškų ar natūralių plaukų dažų (šviesinančių)?  ax.gif

Tokių nebūna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Išmintinga @ 2014 04 24, 19:59)
Tokių nebūna smile.gif

Supratau. smile.gif Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Išmintinga @ 2014 04 24, 19:59)
Tokių nebūna smile.gif

kaip nebūna natūralių plaukų dažų? yra gi. Net tema yra forume apie juos
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 05 01, 16:21)

balinanciu yra?
Atsakyti
Balinanciu abejoju, bet yra is Sante, Logonos, kiek maciau, tik jie i geltonuma eina. Siaudu geltonuma galbut gautusi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Silencio20 @ 2013 11 24, 17:56)
Farfalla sveicariski naturalus sampunai plaukams labai svelnus, purina plaukus, atgaivina; bet be abejo, cia kiekvienai individualiai;
dar puikus ir kokybiski, nors ne eco, Morocanoil sampunai su argitalio aliejumi;
Avedos priemones plaukams, su eko sertifikuotais ingridientais

Farfalla, sveicaru imone, mano manymu tai aukstos kokybes produktai, turiu hidrolatus is sios linijos, esu patenkinta labai ir nenoriu keisti i kitus , planuoju ir sampunus uzsisakyti. Naturalus.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 05 01, 16:21)

Ačiū. thumbup.gif Balinančių man ir nereikia, tik lengvai šviesinančių. smile.gif
Atsakyti
VIVI produkcija nera ekologiska. As paciu gamintoju klausiau ir jie tai patvirtino. Pridejo, kad niekur nera parasyta, kad ju kosmetika ekologiska ir jie teigia, kad ji yra naturali, bet juk net nafta yra naturali, nes is gamtos. O jau kai paklausiau kremo sudeties, tai ju marketingo direktore man akis isdraske - jus ka durna? norit, kad mes savo komercines paslaptis atskleistume? juk tuoj pat nukopijuosit! pradejus sakyti, kad ant pakuotes turi buti uzrasyta, tai sako - jo, ant pakuotes ir yra uzrasyta tai ko reikalauja g.gif
nepirkau ir nepirksiu as ju produkcijos... ir net kitiems nepatarciau schmoll.gif
Cia tik informacija ateiciai mirksiukas.gif
Atsakyti
Iš Vivi puslapio:

VIVI - reiškia pilnas gyvybės. Pavadinimas atskleidžia mūsų veiklos esmę. Mes kuriame natūralią, saugią ir biologiškai aktyvią, pagamintą iš natūralių ir ekologiškų medžiagų kosmetiką bei namų priežiūros priemones. Tam, kad jūs būtumėte sveiki, gražūs ir pilni gyvybės. VIVI naudojame tik ekologiškas plaunamąsias medžiagas šampūnuose, plovikliuose ir skalbikliuose. Tik ekologiškus emulsiklius, maistinius konservantus, natūralius kvapus ir spalvas.

Gamybos procese taikome pažangias kosmetikos gamybos technologijas ir aukščiausios kokybės natūralias medžiagas. Patys ieškome medžiagų tiekėjų, atsivežame kosmetinius ingredientus, kuriame produktus, dizainą bei užsiimame rinkodara ir vykdome mažmeninius pardavimus per mūsų valdomas VIVI prekės ženklo parduotuves. Tarp VIVI ir galutinio kliento nėra tarpininkų, o mes sugebame užtikrinti ypatingai patrauklias kainas.

http://www.vivi.lt/#!apie-mus/c1evo

Ir jei jie sako, kad ant pakuotės surašyta tai, ką privalo surašyti, tai aš suprasčiau, kad ten ir surašyta viskas, kas įdėta, kaip ir turėtų būti.
Atsakyti