Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos kosmetikos, kūno priežiūros priemonės

QUOTE(ernesin @ 2013 11 25, 11:23)
Visiems skirtingai, man nuo sante kuris jums tinka beria galvą, o antrojo nesu naudojusi,  kokia jo sudėtis? mirksiukas.gif

aqua (water), coco-glucoside, ammonium lauryl sulfate, sodium coco-sulfate, inulin, *olea europaea leaf extract, *betula alba leaf extract, *urtica dioica leaf extract, glycerin, glyceryl oleate, panthenol, tocopherol, benzyl alcohol, sodium benzoate, potassium sorbate, sodium cocoyl hydrolyzed amaranth protein, **parfum, citric acid, sodium chloride, limonene, linalool.

* natūralios kilmės
** iš sertifikuotų ekologiškų ūkių

Sudėčių nelabai dar suprantu, bet gilinuosi.. o gal nuspėjate, kuris Sante ingredientas jums sukėlė bėrimą?
Atsakyti
QUOTE(rezi @ 2013 11 25, 11:34)
aqua (water), coco-glucoside, ammonium lauryl sulfate, sodium coco-sulfate, inulin, *olea europaea leaf extract, *betula alba leaf extract, *urtica dioica leaf extract, glycerin, glyceryl oleate, panthenol, tocopherol, benzyl alcohol, sodium benzoate, potassium sorbate, sodium cocoyl hydrolyzed amaranth protein, **parfum, citric acid, sodium chloride, limonene, linalool.

* natūralios kilmės
** iš sertifikuotų ekologiškų ūkių
Sudėčių nelabai dar suprantu, bet gilinuosi.. o gal nuspėjate, kuris Sante ingredientas jums sukėlė bėrimą?

Man ir iš šio ALS netiktų, nes Faith in Nature produktai su juo, netinka man rolleyes.gif O dėl sante net neįsivaizduoju gal konservantas rolleyes.gif Nustebau kad violey puslapyje 200ml ir 500ml pakuočių skirtinga sudėtis g.gif Turėjau miniuką 50ml, patiko ir pirkau 500ml, o va nuo jo ir beria g.gif
Atsakyti
Sveikos, pagaliau radau natūralų šampūną, kuris man tiko. Tai muilo kerų - natūralus šampūnas su dilgėlėmis, vien natūralūs aliejai. Pradėjus ieškoti natūralių šampūnų bandymą pradėjau nuo tos pačios firmos tik su ramunėlėmis, tai po poros dienų jau galvą niežėdavo, prieš pabaigą buteliuko pradėjo lipti plaukai, tikriausiai blogai buvau supurčius prieš plovimą buteliuką ir neišsimaišė alyvuogių aliejus. Bet niežėjimas buvo, po to išbandžiau užsienietišką žele konstistencijos (nepamenu pavadinimo, nes buteliuką išmečiau, kažkoks su jūros mineralais lyg), beveik natūralų, bet irgi niežėjo galvą po dienos, ir po dienos man jau riebaluoti plaukai buvo. O dabar plaunu su minėtu muilo kerų su dilgėlėmis, tai tris dienas plaukai neriebalauoti, neniežti, purūs, o svarbiausiai nereikia jokių balzamų, kondicionierių. Dar turiu nusipirkus Marselio muilą su alyvuogių aliejumi irgi išbandysiu. Mano plaukai nestori, nedažyti, ilgi, besibanguojantys.
Žinoma, aš irgi pritariu ankstesniam komentarui, kad kiekviena turi atrasti savo priemonę, nes skiriasi plaukai, oda ir pan. Kas tinka vienam tas netinka kitam. Vieniem mano minėtas šampūnas su ramunėlėm padarydavo plaukus kaip šiaudai šiurkčius, susivėlusius, išbūdavo nesusiriebalavę tris dienas, o man kai tik pūrūs,švelnūs, be tpo dienos riebaluoti.
Dar ir natūralių priemonių patiko muilo kerų natūralus veido prausiklis. Nuplauna veiduką ir svarbiausia pasidengia iškart kremuku, nedžiovina, netraukia, ir neerzina pašaliniais kvapais, kurių nekenčiu.
Taip pat patiko iš šios firmos natūralus kūno dezodorantas. Pirmiausia, kad visiškai natūralus, antra, skaniai, kvepia, labai kompaktiška maža dėžutė. Tik aišku ne tiek ilgai veiksmingas kaip mano turėta rexona, bet žinant, kad natūralu, galima ir dažniau pasitept.
Dar noriu atrast lupų blazamą, kad žiemą man lūpas apsaugotų, nes labai skyla per šalčius ir nušalusias rankas, kurios vos tik vėsiau ir sausėja bei iki žaiszdų sutūkinėja. Skaičiau atsiliepimus apie uoga uoga šiuos produktus tai knieti išbandyti bigsmile.gif Iki šiol naudojau kokoso aliejų ir sviestmedžio sviesto, bet pastarasis nepatogus man savo konsistencija, tai noris gatavo kokio produkto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 27 lapkričio 2013 - 21:42
Ar bandėte kas nors VIvi firmos produkciją? Šiandien pirmą kart susidūriau, bandė užverbuot. Labai nustebino frazės, kad mano pasirinkti natūralūs produktai neprilygs jų gaminiams, nors kaip minėjau anksčiau tarkim šampūnas tik iš natūralių aliejų. Po to gavau pastabą, kad jei geriau pasidomėčiau dermotologų patarimais, natūralių aliejų naudojmas veidui, kūnui nėra sveika g.gif Sviestmedis išvis netinka veidui. O pažiūrėjus į mane man būtina Vivi firmos kosmetikos pagalba, nes ne 20metė esu (na 30 ne taip jau ir daug skirias) g.gif Žinau, kad esu pavargus, nuo bemiegių naktų, kuomet keliuosi prie vaikų, man gal užtektų gero poilsio, o ne kremo g.gif Tai kažkaip bent jau emcojų teigiamų šis pristatymas nesukėlė O gal yra patyrimų su šia produkcija, kiek ten natūralumo (ekologija sakė 100 proc, bet a6 labiau vertinu nat8ralum1 nei ekologiją)?
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 11 29, 01:55)
Ar bandėte kas nors VIvi firmos produkciją? Šiandien pirmą kart susidūriau, bandė užverbuot. Labai nustebino frazės, kad mano pasirinkti natūralūs produktai neprilygs jų gaminiams, nors kaip minėjau anksčiau tarkim šampūnas tik iš natūralių aliejų. Po to gavau pastabą, kad jei geriau pasidomėčiau dermotologų patarimais, natūralių aliejų naudojmas veidui, kūnui nėra sveika  g.gif  Sviestmedis išvis netinka veidui. O pažiūrėjus į mane man būtina Vivi firmos kosmetikos pagalba, nes ne 20metė esu (na 30 ne taip jau ir daug skirias)  g.gif Žinau, kad esu pavargus, nuo bemiegių naktų, kuomet keliuosi prie vaikų, man gal užtektų gero poilsio, o ne kremo  g.gif  Tai kažkaip bent jau emcojų teigiamų šis pristatymas nesukėlė O gal yra patyrimų su šia produkcija, kiek ten natūralumo (ekologija sakė 100 proc, bet a6 labiau vertinu nat8ralum1 nei ekologiją)?

Esu girdėjusi tik gerus atsiliepimus(apie šampūnus ir dezodorantus), kai baigsiu turimas priemones irgi mėginsiu smile.gif O dėl natūralumo ir ekologijos, tai vadovaujuosi ekologija, kadangi kas ekologiška, tas ir natūralu, bet kas natūralu, ne būtinai gali būti ekologiška smile.gif Po "natūralumo" aprašu dažnai slepiasi ne kokie ingridientai..
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 11 29, 01:55)
Ar bandėte kas nors VIvi firmos produkciją? Šiandien pirmą kart susidūriau, bandė užverbuot. Labai nustebino frazės, kad mano pasirinkti natūralūs produktai neprilygs jų gaminiams, nors kaip minėjau anksčiau tarkim šampūnas tik iš natūralių aliejų. Po to gavau pastabą, kad jei geriau pasidomėčiau dermotologų patarimais, natūralių aliejų naudojmas veidui, kūnui nėra sveika  g.gif  Sviestmedis išvis netinka veidui. O pažiūrėjus į mane man būtina Vivi firmos kosmetikos pagalba, nes ne 20metė esu (na 30 ne taip jau ir daug skirias)  g.gif Žinau, kad esu pavargus, nuo bemiegių naktų, kuomet keliuosi prie vaikų, man gal užtektų gero poilsio, o ne kremo  g.gif  Tai kažkaip bent jau emcojų teigiamų šis pristatymas nesukėlė O gal yra patyrimų su šia produkcija, kiek ten natūralumo (ekologija sakė 100 proc, bet a6 labiau vertinu nat8ralum1 nei ekologiją)?

100proc. ekologiška kosmetika skamba kaip iš fantastikos srities. Griežčiausiai eko sertifikuoti produktai turi nuo 70 iki 97 proc. eko ingridientų, priklausomai nuo produkto paskirties. Taip, yra ir 100proc, bet labai retai ir kuriu sudetis gana siaura.

Kas seertifikuoja Jūsų minėtą kosmetiką?
Atsakyti
QUOTE(Vidurvasaris @ 2013 11 29, 10:27)
100proc. ekologiška kosmetika skamba kaip iš fantastikos srities. Griežčiausiai eko sertifikuoti produktai turi nuo 70 iki 97 proc. eko ingridientų, priklausomai nuo produkto paskirties. Taip, yra ir 100proc, bet labai retai ir kuriu sudetis gana siaura.

drinks_cheers.gif
Imeskit produktu sudeti , panagrinesim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2013 11 29, 01:07)
Esu girdėjusi tik gerus atsiliepimus(apie šampūnus ir dezodorantus), kai baigsiu turimas priemones irgi mėginsiu smile.gif O dėl natūralumo ir ekologijos, tai vadovaujuosi ekologija, kadangi kas ekologiška, tas ir natūralu, bet kas natūralu, ne būtinai gali būti ekologiška smile.gif Po "natūralumo" aprašu dažnai slepiasi ne kokie ingridientai..

Gal aš kitaip suprantu natūralumą? Aš suprantu taip natūralu yra gerti pieną ir jį laikau aukščiau nei kokie ekologiški pieno milteliai. Tai yra kuo mažiau apdorota perdirbta.

QUOTE(Vidurvasaris @ 2013 11 29, 10:27)

Sakė vokiški sertifikatai, daugiau nesigilinau nes ir taip nebemalonu buvo bendraut biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 29 lapkričio 2013 - 10:56
QUOTE(gintariuxe @ 2013 11 29, 11:59)
noriu išbandyti ekologišką kosmetiką, bet nelabaitikiu jos "stebūklais" smile.gif

:-D kokiais eko kosmetikos "stebuklais" nebetikit?
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2013 11 29, 11:29)
drinks_cheers.gif
Imeskit  produktu sudeti , panagrinesim ax.gif

ir aš esu girdėjus apie šią kosmetiką - vieniems patinka, kitiems - ne wink.gif
yra jų psl. kur prie kiekvieno produkto surašyta sudėtis http://www.vivi.lt/
bet jokios informacijos apie turimus sertifikatus ir nuotraukose ant buteliukų jokių ženklų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rezi: 29 lapkričio 2013 - 11:53
Sveiki. Ar esate pirkę kosmetiką iš naturela.lt? Ar verta užsisakinėti/ g.gif
Atsakyti
butu puiku, jei padetumet suprast ar sio mano kremo sudetis naturali ir gera. tai kremas-kauke nuo spuogu. padesit, prasau?
"Purified water, palm wax, clay, neem oil, rosemary oil, tea tree oil, brahmi extract, almond oil, phenoxyethanol"
Atsakyti