Sveikos, pagaliau radau natūralų šampūną, kuris man tiko. Tai muilo kerų - natūralus šampūnas su dilgėlėmis, vien natūralūs aliejai. Pradėjus ieškoti natūralių šampūnų bandymą pradėjau nuo tos pačios firmos tik su ramunėlėmis, tai po poros dienų jau galvą niežėdavo, prieš pabaigą buteliuko pradėjo lipti plaukai, tikriausiai blogai buvau supurčius prieš plovimą buteliuką ir neišsimaišė alyvuogių aliejus. Bet niežėjimas buvo, po to išbandžiau užsienietišką žele konstistencijos (nepamenu pavadinimo, nes buteliuką išmečiau, kažkoks su jūros mineralais lyg), beveik natūralų, bet irgi niežėjo galvą po dienos, ir po dienos man jau riebaluoti plaukai buvo. O dabar plaunu su minėtu muilo kerų su dilgėlėmis, tai tris dienas plaukai neriebalauoti, neniežti, purūs, o svarbiausiai nereikia jokių balzamų, kondicionierių. Dar turiu nusipirkus Marselio muilą su alyvuogių aliejumi irgi išbandysiu. Mano plaukai nestori, nedažyti, ilgi, besibanguojantys.
Žinoma, aš irgi pritariu ankstesniam komentarui, kad kiekviena turi atrasti savo priemonę, nes skiriasi plaukai, oda ir pan. Kas tinka vienam tas netinka kitam. Vieniem mano minėtas šampūnas su ramunėlėm padarydavo plaukus kaip šiaudai šiurkčius, susivėlusius, išbūdavo nesusiriebalavę tris dienas, o man kai tik pūrūs,švelnūs, be tpo dienos riebaluoti.
Dar ir natūralių priemonių patiko muilo kerų natūralus veido prausiklis. Nuplauna veiduką ir svarbiausia pasidengia iškart kremuku, nedžiovina, netraukia, ir neerzina pašaliniais kvapais, kurių nekenčiu.
Taip pat patiko iš šios firmos natūralus kūno dezodorantas. Pirmiausia, kad visiškai natūralus, antra, skaniai, kvepia, labai kompaktiška maža dėžutė. Tik aišku ne tiek ilgai veiksmingas kaip mano turėta rexona, bet žinant, kad natūralu, galima ir dažniau pasitept.
Dar noriu atrast lupų blazamą, kad žiemą man lūpas apsaugotų, nes labai skyla per šalčius ir nušalusias rankas, kurios vos tik vėsiau ir sausėja bei iki žaiszdų sutūkinėja. Skaičiau atsiliepimus apie uoga uoga šiuos produktus tai knieti išbandyti
Iki šiol naudojau kokoso aliejų ir sviestmedžio sviesto, bet pastarasis nepatogus man savo konsistencija, tai noris gatavo kokio produkto