Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos kosmetikos, kūno priežiūros priemonės

QUOTE(Gabre* @ 2015 11 27, 20:50)
na zinokit esu kaip ir sveika, niekuo nesiskundziu.. daugmaz maitinuosi sveikai, geriu daug vandens, fiziskai aktyvi, kraujo tyrimai ir geri biggrin.gif  jokiom ligom nesergu..  matyt gal genai jei jau sitaip tie mano paakiai pavarge g.gif
o i tema, tai tiesiog norejau atskiros temos konkreciai apie bandytus ekologiskus /naturalius kremus butent paakiams, o ne aplamai apie naturalia kosmetika, kaip kad siulot klausti butent toje temoje.

o tai kaip jūsų mamos, močiučių, tikrų tetų paakiai?
maskuokit ir nesukit au galvos 4u.gif jei sveikatos problemų nėr - tai ir ačiū Dievui, visa kita kosmetika padarys biggrin.gif
Pasižiūrėkit dr. Hauschka concealer'ius (arba cover stick'us) arba iš Bourjois Bio serijos, arba iš Lavera (yra Biosaloj).. LT jų galit pasibandyti. Nežinau, kaip su Jane Iredale kosmetika, ar kur yra pabandyti LT, bet šiaip irgi labai verta dėmesio, mano supratimu.
O drėkiklį ar aliejuką bandykit kol rasit sau tinkamą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RitaRazi: 28 lapkričio 2015 - 13:28
QUOTE(Gabre* @ 2015 11 26, 10:54)
Sveikos 4u.gif
Tokios temos kaip ir neradau.

Pastebėjau, kad kuris laikas, mano paakiai pavargę, pajuodę, maišeliai po akimis, pirmosios raukšlelės atsiranda.. Ir pagalvojau, kad reikėtų tikrai gero paakių kremo, kad pristabdyti tą senėjimą g.gif  tik vat galvoju ar naturaliuose kremuose bus tų medžiagų, kurios tai sugebėtų..?

O gal jus esate atradusios kažką  veiksmingo iš naturalių kremukų?
Kad gerai drėkintų, maitintų,apmažintų raukšleles ir pan?

sveika 4u.gif per nnn metu nieko geresnio neesu atradusi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2015 11 30, 21:32)
sveika 4u.gif  per nnn metu nieko geresnio neesu atradusi
user posted image

man jo sudetis pasirode neypatinga, ta prasme bijau kad neapkrautu paakiu aliejais/sviestais, nes nera nei hialiurono nei kitu veikliuju medziagu ( leidziamu ir naturalioje kosmetikoje)

o gal visgi ismeginti ji.. g.gif o jo tekstura kaip kremo? bet jauciu teptis tik vakare iseina, nes ryte nesusigeria?
Atsakyti
QUOTE(Gabre* @ 2015 11 30, 22:35)
man jo sudetis pasirode neypatinga, ta prasme bijau kad neapkrautu paakiu aliejais/sviestais, nes nera nei hialiurono nei kitu veikliuju medziagu ( leidziamu ir naturalioje kosmetikoje)

o gal visgi ismeginti ji.. g.gif  o jo tekstura kaip kremo? bet jauciu teptis tik vakare iseina, nes ryte nesusigeria?

na jis toks prie riebesniu bet as juo tepu papurskus oda hidrolatu arba toniku man jis puikiai tinka... leidziu susigerti graziai ir maskuoklis gula smile.gif
Atsakyti
O ka is kvepalu renkates? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2015 12 02, 16:49)

Iš natūralių šiuo metu turiu lietuvių gamintojo Ambroozija kvapųjį aliejų
Barbora smile.gif
Atsakyti
isbandziau martinos gebhardt paakiu krema, kolkas visai patinka, nors ir labai riebus:)

gal dar koki veido krema drekinanti/maitinanti ir vedio kauke rekomenduotumete normaliai odai? galbut kazkas is martinos gebhardt dar yra verti demesio, ar is kitu firmu...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabre* @ 2015 12 13, 18:59)
isbandziau martinos gebhardt paakiu krema, kolkas visai patinka, nors ir labai riebus:)

gal dar koki veido krema drekinanti/maitinanti ir vedio kauke rekomenduotumete normaliai odai? galbut kazkas is martinos gebhardt dar yra verti demesio, ar is kitu firmu...? g.gif

Veido kaukė man ši patiko:

7 žolių kaukė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gabre* @ 2015 12 13, 17:59)

labai neblogai yra chna bespalvius miltelius kaip kaukę naudot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabre* @ 2015 12 13, 18:59)

As dabar naudoju Argital drekinamasis ir maitinamasis kremas su ylang ylang eteriniu aliejumi. Man labia patinka ir tinka, jau antra pakuote baigineju. Bet jei esate jautri stiprokiems kvapams, tai gali nepatinti, nes pakanmaai intensyvus ylang ylang kvapas.
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2015 12 02, 16:49)

jei jau natūralus kvepalas - tai tik natūralių ea pagrindu, dažniausiai - kietu tepamu pavidalu.

o šiaip - kvepalus renkuosi pagal kvapą, ne pagal natūralumą ax.gif čia man, parfummaniakei, nekyla jokių dilemų biggrin.gif
Atsakyti
kur geriausia panaudot kokosų aliejų? 4u.gif
Atsakyti