Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos kosmetikos, kūno priežiūros priemonės

as daug metu perku :
http://www.aromanatu...ia-spinosa.html
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 07 18, 01:02)

Aciu! Uzsisakiau 4u.gif O ir atsiemimas Vilniuje.. Liuks smile.gif
Atsakyti
Gal kas naudojate Renpure priemones plaukams? Man patiko, nebloga sudetis, siunciausi is JAV. Lietuvoj Pigu.lt maciau yra, bet sampunas tik vienos rusies.. Lyg ir Droge buna?
Atsakyti
Sveiki,

ar šis ženklas suteikia daugiau pasitikėjimo produktu?

user posted image

Ką manote apie firmos "Florame" eterinių aliejų kokybę?

http://www.provansok...;product_id=593

Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2015 08 10, 08:53)
Sveiki,

ar šis ženklas suteikia daugiau pasitikėjimo produktu?

user posted image
Ką manote apie firmos "Florame" eterinių aliejų kokybę?

Prancūziškas ženkliukas, aš juo tikiu, perku taip pažymėtus produktus smile.gif bet ką turite omenyje "daugiau pasitikėjimo"? lyginant su kuo ar šiaip?
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 08 10, 22:18)
Prancūziškas ženkliukas, aš juo tikiu, perku taip pažymėtus produktus smile.gif bet ką turite omenyje "daugiau pasitikėjimo"? lyginant su kuo ar šiaip?

Turiu galvoje daugiau pasitikėjimo prekė su šiuo ženkliuku ar be jo.
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2015 08 11, 10:15)
Turiu galvoje daugiau pasitikėjimo prekė su šiuo ženkliuku ar be jo.

aaa. abiem pasitikėčiau, tik viena iš jų būtų su bio sertifikatu. Jei kainoje didelio skirtumo nėra, pirkčiau bio. Aš perku taip žymimą kavą.
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif parekomenduokite prasau tikrai efektyvu ( makiazaui nuprausti) veidui prausikli, jautriai misriai odelei smile.gif anksciau labai patiko AO bet db jie pakeite formule ir konsisitencija nebe ta, nebetinka.... isvis po nestuke.gif kas tiko anksciau db nebe verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Tokios temos kaip ir neradau.

Jau keletą metų stengiuosi naudoti tik naturalias kūno ir veido priežiūros priemones. Ir štai atėjo tokia riba, kai nebežinau ką pasirinkti..

Pastebėjau, kad kuris laikas, mano paakiai pavargę, pajuodę, maišeliai po akimis, pirmosios raukšlelės atsiranda.. Ir pagalvojau, kad reikėtų tikrai gero paakių kremo, kad pristabdyti tą senėjimą g.gif tik vat galvoju ar naturaliuose kremuose bus tų medžiagų, kurios tai sugebėtų..?

Iki šiol esu naudojusi Pure 100% paakių kremuką su kofeinu, Laveros, Naturos Sibericos ir pan.. Tepiau ir argano, eršketrožių aliejukus. Tačiau jokio efekto. Paakiai kaip buvo pajuodę, išbrinkę, pasiraukšlėję, taip ir liko (man 28-eri).

Tad ir mastau, galbūt verta "išduoti" natūralią kosmetiką ir paakiams pasirinkti kažką veiksmingesnio..?

O gal jus esate atradusios kažką veiksmingo iš naturalių kremukų?
Kad gerai drėkintų, maitintų,apmažintų raukšleles ir pan?
Atsakyti
QUOTE(Gabre* @ 2015 11 26, 09:54)
Pastebėjau, kad kuris laikas, mano paakiai pavargę, pajuodę, maišeliai po akimis, pirmosios raukšlelės atsiranda.. Ir pagalvojau, kad reikėtų tikrai gero paakių kremo, kad pristabdyti tą senėjimą g.gif  tik vat galvoju ar naturaliuose kremuose bus tų medžiagų, kurios tai sugebėtų..?

Tai kad čia bus sveikatos bėdos ir ne kitaip, prie ko čia kremai? Tokiame amžiuje tokių dalykų neturi ir negali būti pas sveiką žmogų. Kreipkitės į klinikas, kur daro išsamias diagnostikas, jei pati nenutuokiate kas jums gali būti
Atsakyti
QUOTE(Gabre* @ 2015 11 26, 10:54)
Sveikos 4u.gif
Tokios temos kaip ir neradau.

Jau keletą metų stengiuosi naudoti tik naturalias kūno ir veido priežiūros priemones. Ir štai atėjo tokia riba, kai nebežinau ką pasirinkti..

Pastebėjau, kad kuris laikas, mano paakiai pavargę, pajuodę, maišeliai po akimis, pirmosios raukšlelės atsiranda.. Ir pagalvojau, kad reikėtų tikrai gero paakių kremo, kad pristabdyti tą senėjimą g.gif  tik vat galvoju ar naturaliuose kremuose bus tų medžiagų, kurios tai sugebėtų..?

Iki šiol esu naudojusi Pure 100% paakių kremuką su kofeinu, Laveros, Naturos Sibericos ir pan.. Tepiau ir argano, eršketrožių aliejukus. Tačiau jokio efekto. Paakiai kaip buvo pajuodę, išbrinkę, pasiraukšlėję, taip ir liko (man 28-eri).

Tad ir mastau, galbūt verta "išduoti" natūralią kosmetiką ir paakiams pasirinkti kažką veiksmingesnio..?

O gal jus esate atradusios kažką  veiksmingo iš naturalių kremukų?
Kad gerai drėkintų, maitintų,apmažintų raukšleles ir pan?

o ar tam tikrai reikalinga nauja tema? Gal tiesiog prie natūralios kosmetikos užtektų parašyti? g.gif

pajuodę susiraukšlėję paakiai, būnant 28 metų, yra arba genetinė predispozicija, arba nurodo į sveikatos problemas.
Jei nepadėjo jūsų naudoti kremukai ir aliejai - laikas pas šeimos gydytoja kraujo tyrimams. Pirmai pradžiai.

Jei genetinė predispozicija - paakius reikia drėkinti ir kosmetiškai maskuoti. Stebuklingų priemonių, nuimančių paakių pajuodimą jų nemaskuojant spalva, tiesiog nėra.

Dar vienas dalykas - viena priemonė tikrai nedarys visų dalykų - drėkins, maitins, mažins raukšleles ir dar maskuos.. Daug norit biggrin.gif

Atsakyti
na zinokit esu kaip ir sveika, niekuo nesiskundziu.. daugmaz maitinuosi sveikai, geriu daug vandens, fiziskai aktyvi, kraujo tyrimai ir geri biggrin.gif jokiom ligom nesergu.. matyt gal genai jei jau sitaip tie mano paakiai pavarge g.gif
o i tema, tai tiesiog norejau atskiros temos konkreciai apie bandytus ekologiskus /naturalius kremus butent paakiams, o ne aplamai apie naturalia kosmetika, kaip kad siulot klausti butent toje temoje.
Atsakyti