Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos kosmetikos, kūno priežiūros priemonės

QUOTE(raseliukass @ 2015 05 20, 11:48)
Gal galite pasidalinti nuomone apie Weleda priemones? Aš jau kuris laikas žiūrinėjuos šios kompanijos aliejų nuo strijų, bet vis dar nesiryžtu nusipirkti  unsure.gif Gal kurios priemonės jums kaip tik labai patikusios iš Weledos?  smile.gif

konkrečiai aliejus nuo strijų yra bevertis - galima tą patį daryti ir alyvuogių aliejumi iš virtuvinės spintelės. Patikrinta biggrin.gif

man patinka weledos aliejukas kūdikiams, pora dantų pastų (gaila, be fluoro), rožių kremas veidui, dar pora dalykų, bet šiaip - mano supratimu,yra geresnių produktų už tokią pat kainą.
Atsakyti
Gal kas atrado gera ekologiska sampuna ir kondicionieriu be sulfatu, parabenu ir Sodium Lauryl Sulfate? Sodium Lauryl Sulfate yra didziausias odos sausintojas ir kenkejas, bet kuri, deja, naudoja visoje pramones industrijoje ir gausiai deda i sampunus, muilus, duso prausikius ir t.t.

Esu pirkus tokiu ekologisku priemoniu uzsienyje, o Lietuvoje niekad neatrandu sampuno ir kondicionieriaus be siu sudedamuju daliu.
Atsakyti
QUOTE(Lalalandi @ 2015 06 03, 12:54)
Gal kas atrado gera ekologiska sampuna ir kondicionieriu be sulfatu, parabenu ir Sodium Lauryl Sulfate? Sodium Lauryl Sulfate yra didziausias odos sausintojas ir kenkejas, bet kuri, deja, naudoja visoje pramones industrijoje ir gausiai deda i sampunus, muilus, duso prausikius ir t.t.

Esu pirkus tokiu ekologisku priemoniu uzsienyje, o Lietuvoje niekad neatrandu sampuno ir kondicionieriaus be siu sudedamuju daliu.

Na pilna Lietuvoje siu priemoniu tiek eko prekiu krautuvese, tiek vaistinese ir net Maximoje. Pigiausias variantas Natura Siverica. As naudoju Lavera sampunus ir Sante brilliant care kondicionieriu, tai geriausias kondicionierius, kuri esu ismeginusi, o ir labia skalsus, pakanka jo labia ilgam. Labiausiai megstu Vokieciu gatveje esancia eko parduotuve. Bet Laveros sampunu pilna ir didesnese eurovaistinese. Zodziu, pilna LT priemoniu be agresyvios chemijos.
Atsakyti
Natura Siberica priemonės su sintetiniais kvapais...
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2015 06 03, 13:41)
Natura Siberica priemonės su sintetiniais kvapais...

kalba, kaip supratau, apie natrio lauryl sulfatą, parabeną, sulfatą... g.gif

sintetinis kvapas, mano supratimu, net ir eko šampūne nėra didelė blogybė - išsiplovė, išsivėdino. Blogiau yra silikonai, parabenai, SLS, kurie lieka plaukuose, odoje, daro didelę žalą.. Aš, pvz., kvėpinuosi ir ne eko kvepalais, tai tas sintetinis kvapas buvęs nebuvęs.
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2015 06 03, 13:21)
Na pilna Lietuvoje siu priemoniu tiek eko prekiu krautuvese, tiek vaistinese ir net Maximoje. Pigiausias variantas Natura Siverica. As naudoju Lavera sampunus ir Sante brilliant care kondicionieriu, tai geriausias kondicionierius, kuri esu ismeginusi, o ir labia skalsus, pakanka jo labia ilgam. Labiausiai megstu Vokieciu gatveje esancia eko parduotuve. Bet Laveros sampunu pilna ir didesnese eurovaistinese. Zodziu, pilna LT priemoniu be agresyvios chemijos.

drinks_cheers.gif tikrai yra, tik vat kad norėtųsi kažko geresnio už Sante ir Lavera.. gaila, kad jie mannetinka, nes kainos ir kokybės santykis puikus būtų.

Natura Siberica man patinka kondicionieriai.
Papildyta:
QUOTE(Lalalandi @ 2015 06 03, 12:54)

prastai ieškot mirksiukas.gif Aubrey, John Masters organics, Bema, o labiausiai man latvių Madara patinka.
Atsakyti
Natura siberica sampunuose nera SLS ALS.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 06 03, 21:30)

o labiausiai man latvių Madara patinka.

Madaros šampūnas??
Atsakyti
Sintetiniai kvapai gali sukelti odos sudirgimą, alergiją, nelaikau jų gėriu, greičiau netgi grėsmingu ingridientu, o kiek mes norime būti ekologiški/natūralūs, jau kiekvieno asmeninis pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2015 06 04, 16:02)
Madaros šampūnas??

aha smile.gif http://www.madaracos...ducts/hair.html

o konkrečiai turiu va tokį šampūną - nėra idealus, bet bent jau iki vakaro išgyvenu nesusiriebalinusiais plaukais biggrin.gif
http://www.madaracos...mpoo-250ml.html
pataikiau su nuolaida nusipirkt, nes šiaip nepigūs jie tikrai g.gif bet jau kaip kvepiaaa wub.gif

QUOTE(ernesin @ 2015 06 04, 17:12)
Sintetiniai kvapai gali sukelti odos sudirgimą, alergiją, nelaikau jų gėriu, greičiau netgi grėsmingu ingridientu, o kiek mes norime būti ekologiški/natūralūs, jau kiekvieno asmeninis pasirinkimas smile.gif

suprantu jūsų mintį, reikia kuo natūralesnės sudėties, bet kartais mes galime labai norėti būti labai eko/natūralūs, bet aplinkybės diktuoja savo sąlygas - aš esu astmatikė, tai yra toks keistas dalykas - kartais sintetiniai kvapai man nesukelia dusulio, o vat natūralūs - gali sukelti (vėlgi, ne visi, nenoriu jokių absoliutinimų pateikti).

Tiesiog turiu būti atsargi ir su tais, ir su tais, bet užrašas "be sintetinių kvapų" man nėra prioritetas - svarbu parabenai, silikoniai, SLS.. nors, teisybės dėlei turiu pasakyti - o kam jų reikia išvis tų sintetinių kvapų šampūne. Aš ne tiek grėsmę matau, kiek bereikalingą ingredientą.

ingredientas mirksiukas.gif čia ne jums konkrečiai, o šiaip - žiūriu nauja kalbos "liga" kalbą atsirado. Neekologiška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raseliukass @ 2015 05 20, 09:48)
Gal galite pasidalinti nuomone apie Weleda priemones? Aš jau kuris laikas žiūrinėjuos šios kompanijos aliejų nuo strijų, bet vis dar nesiryžtu nusipirkti  unsure.gif Gal kurios priemonės jums kaip tik labai patikusios iš Weledos?  smile.gif

Man labiausiai patinka Weledos rozmarinų vanduo plaukams, beržų aliejus nuo celiulito (kvapas wub.gif ) ir druskinė dantų pasta. thumbup.gif

P.S. Jei kada pastosiu, manau, naudosiu ir aliejų nuo strijų. Esu skaičiusi gerus atsiliepimus apie jį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 06 birželio 2015 - 17:19
QUOTE(micefee @ 2015 06 06, 18:17)
Man labiausiai patinka Weledos rozmarinų vanduo plaukams, beržų aliejus nuo celiulito (kvapas  wub.gif ) ir druskinė dantų pasta.  thumbup.gif

P.S. Jei kada pastosiu, manau, naudosiu ir aliejų nuo strijų. Esu skaičiusi gerus atsiliepimus apie jį.

aš ne tik girdėjau atsiliepimus - aš jį naudojau du nėštumus rolleyes.gif trečiąjį nėštumą pataupiau ant jo pinigus ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal galit patarti is kur pirkti tikra argano alieju? Visur visi raso "nerafinuotas, salto spaudimo", be is kur zinoti, ar tai teisybe?? g.gif Tarkim cia

http://www.bionaturo...ejus-100-ml.htm

arba

http://www.naturalia...argano-aliejus/
Atsakyti