Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos kosmetikos, kūno priežiūros priemonės

Jau kurį laiką naudoju Cattier kaukę su geltonuoju moliu sausai odai. Aprašiau atsiliepimus nuorodoje smile.gif Man ji visai patiko, iš tikro tokia švelni, tačiau užsiteršusias poras pravalo.

Cattier kaukės aprašymas
Atsakyti
ar apskritai yra dantų pasta, kurią vaikas galėtų nuryt? nes dar be šansų, kad išspjautų
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 03 19, 23:49)
ar apskritai yra dantų pasta, kurią vaikas galėtų nuryt? nes dar be šansų, kad išspjautų

Esu mačiusi kvapų namuose kažkokią šaknį, kurią reikia graužti ir taip dantys valosi. Galbūt būtų išeitis? Pati nebandžiau (kažkaip dantų šepetukai man atrodo labiau valantys), bet gal vaikui nieko?
Atsakyti

dantų pastas be fluoro jei nuris - nieko nenutiks. Maniškiams reikėjo būtinai pastos su fluoru (labai silpni dantys, odontologai taip rekomendavo) - tai nurydavo ir tos, bet svarbiausia nepadauginti ant šepetuko užspausti (valo šepetukas, ne pasta), tai tas nuryjamas fluoro kiekis nieko baisaus.

Kol maži visai būdavo, turėdavau abi pastas - ir su fluoru, ir be jo, kaitaliodavau. Ir dar toks vienas triukas - raskit pastą, kuri vaikui būtų ne tokia skani.. Nesuprantu, kas jas tokias "saldainines" daro g.gif

Bandėm duot tuos KN pagaliukus graužt, vyras jų dar parvežė ir iš užsienio - paistalai, nieko jos ten nevalo, gal tik burną padezinfekuoja schmoll.gif o ir brangu pas mus nežmoniškai - vyrui už 5 dolerius 20 tų lazdelių davė užsienyje biggrin.gif sakė - imkit kiek norit, tai tas saują paėmė, sakiau-durnas, reikėjo 2 saujas imt lotuliukas.gif
Atsakyti

Valo ne pasta, o sepetelis. Kol kas lai valosi slapiu sepeteliu. Mokinkite, kad spjautu. Kai jau matysit, kad ismoko spjauti, galesit ant sepetelio deti laseli pastos. Svarbiausia dabar, kad ismoktu teisingai naudotis sepeteliu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Visiškai netikėtai aptikau tokį reiškinį, kaip monoi aliejų. 'Pasinešiau' žiauriai, labai patiko kvapas, be to oda tampa labai švelni ir minkšta. Gamintojas rašo (pirkau Lietuvoje specializuotoje internet.parduotuvėje), kad nekemša porų. Norėčiau pasidomėti gal kam teko ilgesnį laiką naudoti monoi aliejų? Ar galima naudoti kaip naktinį kremą veidui, kai oda yra mišri?
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidute7878: 25 kovo 2015 - 18:50
QUOTE(Vaidute7878 @ 2015 03 25, 19:49)
Sveikos,
Visiškai netikėtai aptikau tokį reiškinį, kaip monoi aliejų. 'Pasinešiau' žiauriai, labai patiko kvapas, be to oda tampa labai švelni ir minkšta. Gamintojas rašo (pirkau Lietuvoje specializuotoje internet.parduotuvėje), kad nekemša porų. Norėčiau pasidomėti gal kam teko ilgesnį laiką naudoti monoi aliejų? Ar galima naudoti kaip naktinį kremą veidui, kai oda yra mišri?
rolleyes.gif

monoi aliejus yra ne kas kita, o kokosų aliejus, prikvėpintas gardenijų fitoliu.
tad jei jums tinka kokosų aliejus, šitas irgi turėtų tikti. Man, pvz., porų nekemša, kažkada naudojau gausiai, dabar ne taip labai, bet daiktas tikrai geras, vasarą vėl prie jo grįšim smile.gif naudojam visam kūnui ir retkarčiais plaukams. Mano veido oda mišri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RitaRazi: 26 kovo 2015 - 20:46
Labas, antra diena naudoju Biokosmetikos akademijos Alūno dezodorantą, na super thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2015 03 20, 06:39)
Esu mačiusi kvapų namuose kažkokią šaknį, kurią reikia graužti ir taip dantys valosi. Galbūt būtų išeitis? Pati nebandžiau (kažkaip dantų šepetukai man atrodo labiau valantys), bet gal vaikui nieko?

QUOTE(RitaRazi @ 2015 03 20, 09:31)

Bandėm duot tuos KN pagaliukus graužt, vyras jų dar parvežė ir iš užsienio - paistalai, nieko jos ten nevalo, gal tik burną padezinfekuoja schmoll.gif o ir brangu pas mus nežmoniškai - vyrui už 5 dolerius 20 tų lazdelių davė užsienyje biggrin.gif sakė - imkit kiek norit, tai tas saują paėmė, sakiau-durnas, reikėjo 2 saujas imt lotuliukas.gif

o ir kvapas lazdelių labai nekoks sad.gif gal nemoku naudotis, bet kažkoks šnipštas gaunasi...

mano odontologė sako, kad geriausia derinti kelių skirtingų gamintojų šepetėlius (bet būtinai minkštus), tarpdančių šepetėlius arba siūlą (būtinai)
Atsakyti

Šita tinka nuo pačių pirmų dantukų, aprašyme rašo, kad nebaisu, jei ir nurytų smile.gif

user posted image

Pasta
Atsakyti
Gal galite pasidalinti nuomone apie Weleda priemones? Aš jau kuris laikas žiūrinėjuos šios kompanijos aliejų nuo strijų, bet vis dar nesiryžtu nusipirkti unsure.gif Gal kurios priemonės jums kaip tik labai patikusios iš Weledos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raseliukass @ 2015 05 20, 11:48)
Gal galite pasidalinti nuomone apie Weleda priemones? Aš jau kuris laikas žiūrinėjuos šios kompanijos aliejų nuo strijų, bet vis dar nesiryžtu nusipirkti  unsure.gif Gal kurios priemonės jums kaip tik labai patikusios iš Weledos?  smile.gif

Weleda nėra mano favoritė, bet gal kai kurie produktai ir geri.
Atsakyti