Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos kosmetikos, kūno priežiūros priemonės

QUOTE(gainsbourg @ 2015 02 20, 18:54)
As vasara naudojau John Masters Organics SPF 30 Natural Mineral Sunscreen, tai tikrai galiu rekomenduoti. Brangokas, bet uzteko kokiem penkiem menesiam man jo. Nors aisku, cia labai individualu - man daugumos kremu ilgam uztenka... ax.gif Degintis su juo nejau, bet kasdiene apsauga tikrai puikia suteikia. Bent ant sviesios odos jokio baltumo nesimate. Kunui turiu Lavera Sun Milk SPF30, tai tas va tikrai akivaizdziai matosi, sunkiai issisklaido, sunkiai isigeria, palieka balta balta ir svytincia oda. JMO labai lengvai pasiskirsto ir matosi tik ant tamsiu rubu, jei juoda apykakle kontaktuoja su kremu istepta oda pvz... Ir jokio kito drekiklio nenaudojau, oda puikiai jautesi vien su Sunscreen.

Dėkoju už atsiliepimą 4u.gif o kokia jūsų odos būsena? Maniškė mišri dehirdatuota šiuo metu.
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2015 02 20, 17:00)
Maniškė mišri dehirdatuota šiuo metu.

Mano irgi tokia pat. hihihi.gif

Šiaip kalbant apie apsaugą kūnui, praėjusią vasarą parsisiunčiau iš iherb Devita losjoną kūnui nuo saulės su SPF30. Tai man jis labai patiko. Kiek esu turėjusi natūralių kremų (Lavera, Aubrey Organics, Badger), tai visi sunkiai įsitrindavo ir tas lipnumas bei baltumas laaabai erzindavo. O šis labai puikus - lengvai įsigeria ir nepalieka baltų dryžių. Vakar vėl užsisakiau vasarai, tik šį kartą iš Vitacost. Ten jo kaina 13$. blink.gif Tik Vitacost į Lietuvą nesiunčia...
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2015 02 20, 16:00)
o kokia jūsų odos būsena? Maniškė mišri dehirdatuota šiuo metu.

QUOTE(micefee @ 2015 02 20, 16:32)
Mano irgi tokia pat. hihihi.gif

As irgi i kompanija. drinks_cheers.gif Oda misri, bet sausesnes puse sakyciau. g.gif Nesiriebaluoja, bet nosies srityje yra issipletusiu poru, kitose vietose pasitaiko pasausejimu.
Atsakyti
QUOTE(gainsbourg @ 2015 02 20, 21:23)
As irgi i kompanija. drinks_cheers.gif Oda misri, bet sausesnes puse sakyciau.  g.gif Nesiriebaluoja, bet nosies srityje yra issipletusiu poru, kitose vietose pasitaiko pasausejimu.

Kosmetologė sakė, kad tokiai odai reikia labai gero valymo (kasdienio prausimo/valymo pieneliu - na kaip jum patogu), toniko būtinai, kad atstatyti odos pH, lengvo drėkinamojo kremo ir būtinai lepinti odą stipriai drėkinančiomis kaukėmis. Todėl ir ieškau kolkas sau tos kaukės.. Bet svarbiausia yra tinkamai nuprausti odą, jos nesausinant.
Dėl kaukių tai ji minėjo, kad jeigu oda labai dehidratuota, tai reikia dėti taip dažnai, kaip turima laiko, kad atgaivinti odą. Paskui jau galima ir rečiau, bet be drėkinamosios kaukės apskritai reikia pamiršti tinkamą veido priežiūrą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2015 02 20, 13:52)
Jeigu išmėginsit, papasakokit čia savo įspūdžius biggrin.gif

Jūs genijus. biggrin.gif Išmėginau šiandien (kaip tik saulė išlindo), ir tikrai su kremu lengvai pasiskirstė. thumbup.gif Tai man jau atkrenta galvos skausmas dėl kremo su SPF paieškų. biggrin.gif

QUOTE(Petitgrain @ 2015 02 21, 10:47)
Kosmetologė sakė (...)

Turbūt Elytė? hihihi.gif Lankiausi pas ją prieš kokius 3 metus, tai man tą patį pasakojo. Na, bet mūsų oda panaši, kiek suprantu. ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mano oda riebi, jautri, nosis ir skruostai placiai mirguliuoja juodais taskeliais (net vaikai darbe kartais klausia, kodel mano nosis taskuota doh.gif )..po valomosios kaukes, jie prasivalo, pasvieseja, bet patepus kremu, vel taskeliai juoduoja. zinau, kad inkstiru isnaikinti visiskai yra neimanoma, jei poros issiplete, o oda kemsasi net nuo oro, galbut yra kokia naturalesne priemone tuos juodus taskelius pasviesinti? dekoratyvines nenaudoju, nes net po mineralines pudros, po 20min veidas tarsi isteptas sviestu..ir jausmas bjaurus, o jei dar saule, veido nematyt, svyciu is tolo..

Kuo prausiate oda? mano oda riebi, o nuprausus, pvz kuri laika prausiau tik moliu, issauseja ir traukia po to.. nezinau kuo prausti, kad nesausintu, netrauktu g.gif

Kuo tepti nuprausta riebia oda? reikia drekinimo, bet lengvos konsistencijos. siuo metu bet koks drekinantis kremas po valandos tampa riebalu jura ant veido, valymas servetelem nepadeda, kenciu diskomforta kol galiu namie nuprausti doh.gif

Ar riebiai odai reikalingas tonikas? ir koks jis turi buti?

Taip pat reikia drekinancios prausimo priemones kunui.

Ir galbut zinote gera, naturalia ekologiska kosetika dirbancia kosmetologe?

Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 02 21, 15:54)
Jūs genijus. biggrin.gif Išmėginau šiandien (kaip tik saulė išlindo), ir tikrai su kremu lengvai pasiskirstė.  thumbup.gif Tai man jau atkrenta galvos skausmas dėl kremo su SPF paieškų. biggrin.gif
Turbūt Elytė? hihihi.gif Lankiausi pas ją prieš kokius 3 metus, tai man tą patį pasakojo. Na, bet mūsų oda panaši, kiek suprantu.  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif piniginė jums padėkos biggrin.gif

Ne, Elytė (pas ją irgi lankiausi pernai), tačiau ši, apie kurią rašiau irgi dirba su geresnės kokybės priemonėmis - PEVONIA vadinasi (sudėtys negąsdina, bent tų produktų, kuriuos aš tyrinėjau). Bet aš pas ją tik konsultacijoms lankiausi, kolkas jokių procedūrų nedarė, viską pataria, kaip namie susitvarkyti.
Atsakyti
Reikia pasirinkti tinkamas priemones norint sureguliuoti odos riebumą. Gal jūsų oda visai neriebi, o jūs ją per daug alinant sausindama ir ji gindamasi dar daugiau riebalo gamina? g.gif Mano nuomone nebūna riebios ar sausos odos, oda turi būti normali, tiesiog dėl kažkokio disbalanso (netinkamai parinktų kosmetikos priemonių, maisto) ji išsausėja ar suriebėja. Pradžiai patarčiau apsilankyti pas kosmetologę, ji padarytų veido valymą ir paaiškintų kaip prižiūrėti veido odą. Anksčiau man irgi riebalai sunkdavosi t-zonoj, poros labai išsiplėtusios, nemažai inkštirų, tad galvojau, kad oda riebi ir ją sausinau. Pasirodo, ji mišri - buvo vietom išsausėjusi, visumoj dehidratuota ir suragėjusi. Šiaip tikrai pirma patarčiau apsilankyti pas kosmetologę, kad žinotumėt kokiam tipui priemones rinktis. Vietoj veido toniko tiks įvairūs gėlių vandenys - hidroliatai, riebesnei odai tinka hamamelių, lazdyno riešutų. Jei reikia sureguliuoti odos sebumą, labai neblogas Dr Hauschka aliejus riebiai odai (vietoj kremo). Nebijokit mineralinės kosmetikos. Everyday Minerals turi liniją, skirtą riebiai odai. Yra ir užtvirtinanti pudra, kuri ilgiau išlaiko odą matinę. O su išsiplėtusiom porom ir inkštirais pati kovoju ir kaukės tik laikinai tam kartui padeda... Net pradėjau dairytis į ne eko firmos losjoną su BHA rūgštim. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 21 vasario 2015 - 17:45
Kaukes jau toks produktas, kuri reikia nuolat ir gan daznai naudoti, kad butu poveikis ir jis isliktu. Prisimenu, grazuole makiazo meistre L. Eldridge yra sakiusi, kad naudoja kaukes kiekviena savaites diena ir vis skirtingas, kad jos papildytu viena kita ir oda butu visapusiskai aprupinta.
Man Dr. Hauschka Revitalising kauke nepakeiciama. Sekancia diena oda akivaizdziai grazesne, sulaukiu komplimentu net is aplinkiniu. Ji tokia Must Have pries TA diena. biggrin.gif
Dabar pradejau Antipodes Antipodes Aura Manuka Honey Mask. Tai si irgi labai teigiama ispudi paliko. Tikrai gerai drekina, oda lieka silkine. Bet tokiu kaukiu as nenuplaunu. Netepu storai ir palieku ilgam. Gal ir negerai darau, bet rezultatas tai patinka... blush-anim-cl.gif

Poroms pravalyti man labiausiai patinka Argiletz zalias molis, rasulo molis, Dr.Hauschka Cleansing Cream.
Atsakyti
QUOTE(gainsbourg @ 2015 02 21, 21:18)
Kaukes jau toks produktas, kuri reikia nuolat ir gan daznai naudoti, kad butu poveikis ir jis isliktu. Prisimenu, grazuole makiazo meistre L. Eldridge yra sakiusi, kad naudoja kaukes kiekviena savaites diena ir vis skirtingas, kad jos papildytu viena kita ir oda butu visapusiskai aprupinta.
Man Dr. Hauschka Revitalising kauke nepakeiciama. Sekancia diena oda akivaizdziai grazesne, sulaukiu komplimentu net is aplinkiniu. Ji tokia Must Have pries TA diena. biggrin.gif
Dabar pradejau Antipodes Antipodes Aura Manuka Honey Mask. Tai si irgi labai teigiama ispudi paliko. Tikrai gerai drekina, oda lieka silkine. Bet tokiu kaukiu as nenuplaunu. Netepu storai ir palieku ilgam. Gal ir negerai darau, bet rezultatas tai patinka... blush-anim-cl.gif

Poroms pravalyti man labiausiai patinka Argiletz zalias molis, rasulo molis, Dr.Hauschka Cleansing Cream.

Jeigu jums tinka, akivaizdu - kad nieko čia blogo ir nenuplauti thumbup.gif

Aš poroms valyti taipogi pasitelkiu molio kaukes smile.gif šiuo metu baiginėju Cattier geltono molio kaukę sausai odai
Atsakyti
Ir as puse dienos su kauke vaikstau. Su Hauskos revital tai isigudrindavau ir miegoti eiti, tik ryte nuplaudavau, gaunasi kaip sleaping pack.
As dar megstu po veido odos pilingi ir pravalymo Hauskos CC kremuku, ismozoti veida avokadu. Nusiprausus taip pat oda buna minkstute ir svelni.
Atsakyti
sveikutės, kokios nuomonės apie organišką dantų pastą? gal bandėt šią?
http://elvaistine.lt...atais-150g.html
Atsakyti