Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C, S

QUOTE(Questa @ 2013 05 21, 19:31)
turiu siunta laukiu jusu skambuciu  thumbup.gif

clap.gif Kuriuo laiku ryt galima pasiimti?
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2013 05 21, 21:19)
clap.gif Kuriuo laiku ryt galima pasiimti?

apie septinta buciau pries tai pasiskambinkit bet apie jusu apmokejima dar negavau patvirtinima 4u.gif
Atsakyti
paneles, gal kuriai netiko 12 dydis sito maudomuko virsaus, per didelis buvo ir noretu apsimainyti i 10?

nezinau ka daryti, reikia 12, nes 10 per mazas... verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Ar yra ziniu apie geguzes 12 d HM uzsakytas prekytes?
Atsakyti
Aciu Questa, siuntinuka vakar gavau:) viskas tiko ir patiko:) thumbup.gif
Iki malonaus:)
Laukiu merginu skambuciu, kurios neatsieme prakyciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Barrabella @ 2013 05 22, 08:27)

apie geguzes 10klausiat, pasieks lietuva ketvirtadieni, jei neisvyksime i ligonine suziuresiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(booonbon @ 2013 05 21, 22:22)
paneles, gal kuriai netiko 12 dydis sito maudomuko virsaus, per didelis buvo ir noretu apsimainyti i 10?

nezinau ka daryti, reikia 12, nes 10 per mazas... verysad.gif

user posted image

pirko mamyte anibaa, tik nzn koki dydi irgi rase temoje kad nori parduoti, senoje temoje man atrodo jos postas yra pasiziurekite.
Papildyta:
QUOTE(jelencikas @ 2013 05 20, 15:30)
sveiki,

o kai dėl kitų užsakymų - mane konkrečiai domina asda?

asda taip pat atkeliauja ketvirtadieni.
Papildyta:
QUOTE(Ellllija @ 2013 05 20, 12:39)
Pikciurniuke  sveikatytes Jums belaukiant stebukliuko:)
nestuke.gif

Aciu visoms uz linkejimus wub.gif flirt.gif
Atsakyti
Merginos dar noreciau paprasyti kas nesusimokea nuo anos siuntos paskubekite, nes paskui manes nebus ir questa netures informacijos apie jusu mokejimus tai uzsidels prekiu atsiemimas. Pasistenkite iki ketvirtadienio susimoketi -aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2013 05 21, 21:26)
apie septinta buciau pries tai pasiskambinkit bet apie jusu apmokejima dar negavau patvirtinima  4u.gif

Tik vakar gavau skaičiukus ir vakare apmokėjimą padariau, natūralu, kad dar nesimatė, šiandien matysis 4u.gif

QUOTE(pikciurniuke @ 2013 05 22, 13:19)
apie geguzes 10klausiat, pasieks lietuva ketvirtadieni, jei neisvyksime i ligonine suziuresiu  blush2.gif

Smagių akimirkų susitinkant su leliuku 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Booonbon, aš pirkau 8 dydį, ir viršus man taip pat gerokai mažas, pasikeisčiau į Jūsų 10, bet nei Jūs neturėsit, kur kelnaičių dėti, nei aš per mažo viršaus sad.gif
Atsakyti
PARDUODU H&M nerealaus maudomo virsu, 10 dydzio, man per mazas... verysad.gif verysad.gif

siunciiu, susidomejus - A.Z. skubiai!! smile.gif 50lt

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Barrabella @ 2013 05 22, 08:27)

Cia ir mano hm turbut yra 4u.gif Lauksiu ziniu labai nekantruaju kaip visada biggrin.gif Pikciurniuke jums graziu akimirku ir dideliausi sveikinimai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū pikciurniukei ir Questai už HM-viskas thumbup.gif wub.gif ! Smagu per jus pirkti bigsmile.gif Pikciurniuke, lengvai ir greitai sulaukti stebuklėlio wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti