Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C, S

QUOTE(Ellllija @ 2013 05 18, 08:39)
Labas rytas:) merginos vilnietes, kurios siuntetes per terminala, bukit geros neskambinekit naktimis, kai gausiu siunta butinai pranesiu cia:)
Questa, gal Jus zinote kada prekes bus gautos terminale?kad zinociau ka merginom sakyti:)?
Aciukas:)

Issiusiu siandien bet jus gausit manau antradieni ryte
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2013 05 18, 10:02)
Issiusiu siandien bet jus gausit manau antradieni ryte

oho kaip ilgai laukti:)na ka darysi:)lauksim:)
Atsakyti
QUOTE(Ellllija @ 2013 05 18, 09:54)
oho kaip ilgai laukti:)na ka darysi:)lauksim:)

savaitgaliais jie neisima siuntiniu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal pirksite iš thebodyshop? Yra 40% kodukas. Gal pirksite?
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2013 05 19, 10:29)
Sveikos, gal pirksite iš thebodyshop? Yra 40% kodukas. Gal pirksite?

Užsakymų kol kas nepriima - atostogos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskiukas @ 2013 05 19, 11:43)
Užsakymų kol kas nepriima - atostogos 4u.gif

aa, gaila. bandysim kitur ieškot smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
Hm rase kad atves siandien arba rytoj visus uzsakymus, tai radau kas man dar atves juos.. tai jau busiu atostogose , jei nebusim gimdymo namuose visoms suskaiciuosiu ir atsiusiu skaiciukius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pikciurniuke @ 2013 05 20, 13:33)
Sveikos merginos
Hm rase kad atves siandien arba rytoj visus uzsakymus, tai radau kas man dar atves juos.. tai jau busiu atostogose , jei nebusim gimdymo namuose visoms suskaiciuosiu ir atsiusiu skaiciukius  bigsmile.gif

Pikciurniuke sveikatytes Jums belaukiant stebukliuko:)
nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(pikciurniuke @ 2013 05 20, 11:33)
Sveikos merginos
Hm rase kad atves siandien arba rytoj visus uzsakymus, tai radau kas man dar atves juos.. tai jau busiu atostogose , jei nebusim gimdymo namuose visoms suskaiciuosiu ir atsiusiu skaiciukius  bigsmile.gif

sveiki,

o kai dėl kitų užsakymų - mane konkrečiai domina asda?
Atsakyti
sveiki, ar SportsDirect bus si men? ar nespejo atsiusti ir laukti tik birzelio gale? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis:)
Merginos, vilnietes:), pagaliau:)siuntinukas i terminala atkeliavo:) thumbup.gif
Siandien 19val. busiu prie terminalo, Norfa baze, Savanoriu pr.176 parduotuves, iejimo:) kurios siuntetes, prasom atvykite atsiimti, jei, zinoma tuo metu galesite:) jei negalesite atvykti siandien, tuomet atvykite atsiimti savo siuntinukus pas mane i namucius:) gyvenu Lazdynuose:)
Iki malonaus:) jei, kas , skambinkite;)
Atsakyti
turiu siunta laukiu jusu skambuciu thumbup.gif
Atsakyti