Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C, S

QUOTE(emeralda @ 2013 07 03, 18:52)
O jums clarks psl rodo?

Keista kad man jau antra diena rodo uzrasa neveikiantis...

rodo -perku viskas gerai g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,

nuo penktadienio draugausime wink.gif Aš nesikandžioju, jei kyla ar kils kokių klausimų dėl siuntinukų dalinimo Vilniuje, drąsiai rašykite tiesiai man į AŽ mirksiukas.gif

Dalinsiu Lazdynuose, Jonažolių g. arba Naujamiestyje, Konarskio g. Vasarą vakarais dažnai važiuosiu visu Laisvės pr. iki pat Visorių g., tad kam bus patogu, jei pakeliui, visada draugiškai galėsiu stabtelt wink.gif Žodžiu, tikiuos visada sutarsim wink.gif

Iš anksto ačiū visoms už supratingumą 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2013 07 04, 00:37)
Sveikos, mergaitės,

nuo penktadienio draugausime wink.gif Aš nesikandžioju, jei kyla ar kils kokių klausimų dėl siuntinukų dalinimo Vilniuje, drąsiai rašykite tiesiai man į AŽ mirksiukas.gif 

Dalinsiu Lazdynuose, Jonažolių g. arba Naujamiestyje, Konarskio g. Vasarą vakarais dažnai važiuosiu visu Laisvės pr. iki pat Visorių g., tad kam bus patogu, jei pakeliui, visada draugiškai galėsiu stabtelt wink.gif Žodžiu, tikiuos visada sutarsim wink.gif

Iš anksto ačiū visoms už supratingumą  4u.gif  smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Mergaiciukes dar yra norinciuju TBS-uzsakyciau siandien bigsmile.gif
Atsakyti
Laba,
pikciurniuke tai lasenza ar uzsakete ? ar nesusirinko norinciu ?
4u.gif
Atsakyti
Laba diena, noriu paklausti kaip dėl šios savaitės SD užsakymo? Ar pavyko užsakyti? Jei ne, kiek dar trūksta iki free deliverio? Jei nedaug, gal pati dar ką parinksčiau doh.gif
Atsakyti
turiu Kauno siuntinukus thumbup.gif
Atsakyti
O kelintą valandą HM rytoj užsakinėsite? Beje, penktadieniais būna prekių papildymai? Nes kaip tik nusižiūrėtą suknutę išpirko. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maraville: 04 liepos 2013 - 20:12
QUOTE(maraville @ 2013 07 04, 21:12)
O kelintą valandą HM rytoj užsakinėsite? Beje, penktadieniais būna prekių papildymai? Nes kaip tik nusižiūrėtą suknutę išpirko.  doh.gif

uzsakineja visa diena iki 18val
Atsakyti
Turiu vilniečių siuntinukus, visoms asmeniškai išsiunčiau informaciją į emailus mirksiukas.gif
Atsakyti
ar uzsakinejat ar atostogaujat? nes parasiau email bet niekas neatraso
Atsakyti
Sveiki, gal kas padės man irturi patirties perkant kelnes vyriškas iš H&M. http://www.hm.com/gb...article=06234-K žiūriu šias, jei Lietuvoj perka 32-34 džinsų dydį, šiaip nešioja M. tai kokį patartumėt imti čia? 32 ar 33?
Atsakyti