Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C, S

Merginos tai sena tvarka grizo? pinigelius pervesti iki 1dienio, o 4dieni kaunas jau turi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 06 26, 14:32)
Merginos tai sena tvarka grizo? pinigelius pervesti iki 1dienio, o 4dieni kaunas jau turi?  bigsmile.gif

TAIP bigsmile.gif
Atsakyti
dziugu matyti atgijancia temute bigsmile.gif Pikciurniuke, kuriame Vilniaus rajone bus dalinamos siuntos?
Atsakyti
[quote=pikciurniuke,2013 06 26, 15:30]
kad jusu norimo dydzio nera, yra D, DD NERA ax.gif
Papildyta:

doh.gif paziuresiu kita tuomet ax.gif
Atsakyti
Kuriuo metu ketvirtadienį prekytės jau bus Kaune? Questa, kada ryt planuojate dalinti? Aš jau nekantrauju clap.gif
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2013 06 26, 16:22)
Kuriuo metu ketvirtadienį prekytės jau bus Kaune? Questa, kada ryt planuojate dalinti? Aš jau nekantrauju  clap.gif

Pas mane irgi yra pasikeitimu,busiu vakarais tik namie ,nuo 18 val 4u.gif pries tai pasiskambinkite nea tases veza skirtingu laiku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2013 06 26, 17:06)
Pas mane irgi yra pasikeitimu,busiu vakarais tik namie ,nuo 18 val  4u.gif  pries tai pasiskambinkite nea tases veza skirtingu laiku  blush2.gif

Gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pikciurniuke, Mangooutlet neplanuojate užsakinėti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2013 06 26, 16:22)
Kuriuo metu ketvirtadienį prekytės jau bus Kaune? Questa, kada ryt planuojate dalinti? Aš jau nekantrauju  clap.gif

O kokia jus cia siunta dalinsites? g.gif as sian ir skaiciukus gavau bet kaip suprantu bus tik kita 4dieni smile.gif
Atsakyti
O asmeninius siuntinukus kada gausim???? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anibaa @ 2013 06 26, 19:38)
Pikciurniuke, Mangooutlet neplanuojate užsakinėti? ax.gif

auksciau rase kad penktadieni uzsakines. O is mango 8 tai S ar XS?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaluine: 26 birželio 2013 - 21:44
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 06 26, 18:47)
O kokia jus cia siunta dalinsites?  g.gif as sian ir skaiciukus gavau bet kaip suprantu bus tik kita 4dieni  smile.gif

cia kas gavo is anksciau skaiciukus tos gaus jau ryt ax.gif

QUOTE(weja @ 2013 06 26, 20:07)
O asmeninius siuntinukus kada gausim???? 4u.gif

issiusiu penktadieni 4u.gif
Atsakyti