Merginos tai sena tvarka grizo? pinigelius pervesti iki 1dienio, o 4dieni kaunas jau turi?
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 06 26, 14:32)
Merginos tai sena tvarka grizo? pinigelius pervesti iki 1dienio, o 4dieni kaunas jau turi?
TAIP
dziugu matyti atgijancia temute Pikciurniuke, kuriame Vilniaus rajone bus dalinamos siuntos?
[quote=pikciurniuke,2013 06 26, 15:30]
kad jusu norimo dydzio nera, yra D, DD NERA
Papildyta:
paziuresiu kita tuomet
kad jusu norimo dydzio nera, yra D, DD NERA
Papildyta:
paziuresiu kita tuomet
Kuriuo metu ketvirtadienį prekytės jau bus Kaune? Questa, kada ryt planuojate dalinti? Aš jau nekantrauju
QUOTE(cionge @ 2013 06 26, 16:22)
Kuriuo metu ketvirtadienį prekytės jau bus Kaune? Questa, kada ryt planuojate dalinti? Aš jau nekantrauju
Pas mane irgi yra pasikeitimu,busiu vakarais tik namie ,nuo 18 val pries tai pasiskambinkite nea tases veza skirtingu laiku
QUOTE(Questa @ 2013 06 26, 17:06)
Pas mane irgi yra pasikeitimu,busiu vakarais tik namie ,nuo 18 val pries tai pasiskambinkite nea tases veza skirtingu laiku
Gerai
Pikciurniuke, Mangooutlet neplanuojate užsakinėti?
QUOTE(cionge @ 2013 06 26, 16:22)
O kokia jus cia siunta dalinsites? as sian ir skaiciukus gavau bet kaip suprantu bus tik kita 4dieni
O asmeninius siuntinukus kada gausim????
QUOTE(Anibaa @ 2013 06 26, 19:38)
Pikciurniuke, Mangooutlet neplanuojate užsakinėti?
auksciau rase kad penktadieni uzsakines. O is mango 8 tai S ar XS?
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 06 26, 18:47)
O kokia jus cia siunta dalinsites? as sian ir skaiciukus gavau bet kaip suprantu bus tik kita 4dieni
cia kas gavo is anksciau skaiciukus tos gaus jau ryt
QUOTE(weja @ 2013 06 26, 20:07)
O asmeninius siuntinukus kada gausim????
issiusiu penktadieni