Labas
Buvau pametus šitą temą
Ačiū visoms už sveikinimus, mes taip pat sveikinam visus penkiamečius
Lankot darželius vasarą? Mes einam, kokią dieną kitą kokia močiutė pasiima jei laisva bet noras į darželį didelis, tai ir keliaujam visos trys
Dviveide, mačiau sąrašus, vesi liepą Godą pas mus. Neatostogaujat visai?
Diana, vežiojam ir mes, nėra problemų, o mokinukus mokykla gali nemokamai vežiot
Tiske, kodėl Smalsučio nerekomenduoji? Aš tai tikrai ne mokyklas rinkčiausi, o tik mokytojas
Sveikutes, mano vyrukai atsotogauja, nebelankom daržiuko vasarą, vasaroja namuose, su dviračiais per dieną laksto.Aš dar dirbu, nuo liepos 1 d. atsotogausiu, jau laukiu atostogų, noriu poilsio
Ąžuolas nuo rugsėjo 1 d. eis į "Saulės" pradinę mokyklą, yra prailginta grupė iki 17.30 h
KLECKAS prašymą pridaviau sausio mėn.priima ir veliau iki balandzio men. tai tikrai
Ąžuolas nuo rugsėjo 1 d. eis į "Saulės" pradinę mokyklą, yra prailginta grupė iki 17.30 h
KLECKAS prašymą pridaviau sausio mėn.priima ir veliau iki balandzio men. tai tikrai
labas visom,gal zinot kam reikia maitinimo kedutes geram stovi ir nebrangiai?
Labas merginos nebepamenu kada buvau cia uzsukus pas jus. Klausykit gal padarom myta mes su seima grystam atostogu liepos 77dsavaiteliai tai gal iseitu kaip nors sujumis susimatyti butu labai smagu.
Vitalija, as uz, retai susitinkam. Mb atostogos liepos 1-15, tai jeigu nebusim isleke, tai butinai dalyvausim. Kur ir kada?? Vitalija, jus sakykit kada jums patogiau, nes jei tik sav busit, tai gal mazai laisvu dienu like, jau gal viskas suplanuota.
sveikutes,nu visai faina butu sustikt,nes jau kitos taip seniai matytos vitalija tu ypac
tik as ir nzn kaip cia man pavyks,mb gryzta atostogu,tai galim buti ir patys isvaziave atostogu,tai nieko nezadu,bet jeigu busiu namie,tai butinai sudalyvausiu
tik as ir nzn kaip cia man pavyks,mb gryzta atostogu,tai galim buti ir patys isvaziave atostogu,tai nieko nezadu,bet jeigu busiu namie,tai butinai sudalyvausiu
Sveikos.
Darželį lankysim iki rugpjūčio. Tada darželis atostgaus. Tikiuosi, kad pavyks ir man tą mėnesį pora savaitėlių paatostogauti.
Justas į darželį nenori eiti. Praeitą visą savaitę ašarojo. Nieko konkretaus nepasako, kad būtų kas nutikę.Tikiuosi po šių trijų dienų pailsės ir viskas bus gerai.
Darželį lankysim iki rugpjūčio. Tada darželis atostgaus. Tikiuosi, kad pavyks ir man tą mėnesį pora savaitėlių paatostogauti.
Justas į darželį nenori eiti. Praeitą visą savaitę ašarojo. Nieko konkretaus nepasako, kad būtų kas nutikę.Tikiuosi po šių trijų dienų pailsės ir viskas bus gerai.
QUOTE(Tiske @ 2013 06 22, 10:30)
Vitalija, as uz, retai susitinkam. Mb atostogos liepos 1-15, tai jeigu nebusim isleke, tai butinai dalyvausim. Kur ir kada?? Vitalija, jus sakykit kada jums patogiau, nes jei tik sav busit, tai gal mazai laisvu dienu like, jau gal viskas suplanuota.
QUOTE(giedrumelis79 @ 2013 06 23, 19:29)
sveikutes,nu visai faina butu sustikt,nes jau kitos taip seniai matytos vitalija tu ypac
Na mes busim lt 7d. Reikalu milijonad bet tikrai su jumis rasiu valandziuke susitikti labai norim visus pamatyti ir pabendrauti. Tai rasykit kam kadapatogiau ir nusprendziam.
QUOTE(vitalija25 @ 2013 06 23, 22:54)
Na mes busim lt 7d. Reikalu milijonad bet tikrai su jumis rasiu valandziuke susitikti labai norim visus pamatyti ir pabendrauti. Tai rasykit kam kadapatogiau ir nusprendziam.
o mes planuojam 8d. isvaziuot prie juros savaitei tad as nieko nezadu,jeigu pasikeistu planai,tai prisitaikysiu prie daugumos nors kolkas matau tik tiske ir as norim...
Kaip ir sakiau, MB atostogauja iki liepos 15d, tai nelabai zinau kur busim ir ka veiksim Vitalija, siulyk tu, o mes prisiderinsim
Labas visoms
Šnd labai sunku darbe po ilgojo savaitgalio
Liepos 8 d., pirmadienį, 18.30 Burbuliatorius. man atrodo puiki proga susitikt
Klecke, kažkas man atrodo nutiko, ar auklėtoja pabarė, ar koks vaikas kažką pasakė, priežastis vis tiek turi būt
Šnd labai sunku darbe po ilgojo savaitgalio
Liepos 8 d., pirmadienį, 18.30 Burbuliatorius. man atrodo puiki proga susitikt
Klecke, kažkas man atrodo nutiko, ar auklėtoja pabarė, ar koks vaikas kažką pasakė, priežastis vis tiek turi būt
Agne, vakar irgi turejo buti burbuliatorius, bet buvom tik mes ir tokia mano drauge su vaiku