Rug_gele, tai aisku, reikia ziuret, kad tau paciai vargo nebutu, kur ten lakstyt po visa miesta vaikus isveziojant o del tos mamos - tai visokiu durniu pasitaiko, neimk i sirdi
Del Eurovizijos pritariu Kirbei, daina man nelabai, bet is patriotiniu paskatu sergu uz Lietuva
Beje, į kurias mokyklas planuojat vesti būsimus pirmokus? Aš mokyklų nepažystu Marijampolėje, tai galvos skausmas. Smalsutis Draugystės gatvėje būtų geras variantas, nes mano kieme beveik, bet ar tai gera mokykla?
Dviveide, nerekomenduoju Smalsucio... As tai vesiu i Cecilijos gimnazija
QUOTE(Tiske @ 2013 05 16, 16:36)
Dviveide, nerekomenduoju Smalsucio... As tai vesiu i Cecilijos gimnazija
prasom,palciau apie smalsuti,kodel nerekomenduoji,as irgi iten galvojau bet dabar jau nzn ka tada rekomenduotai,kazin kaip deguciuose ten ta mokyklele as irgi nelabai zinau ju
dviveide,del ikandimo kamilei,kad ten nera ka pasakot is kamiles kaip supratau,tai zaide kazka,ir kazko nepasidalino iki vestuviu uzgis
Sveikutes, oi kaip smagu užeiti kaip mamyčių prikalbeta
Mums pagal gyvenama vieta priklauso "Smalsutis" net mokytoja buvo atejusi į namus agituoti ir taip toliau, bet as nieko visai apie ja nezinau tad nei gero nei blogo pasakyti negaliu.Mano abu eis į "Saulės" pradinę, veliau bus matyti ši pradinė mokykla mums arciausiai namu gaunasi ir direktore pažįstama todel cia ir leisiu, žinau, kad mano vaikas bus prižiūrėtas ir t.t.ir dar pakeliui gaunasi Ąžuolą mokykloj išleisti , o Dovyda į darzelį ir kaip TISKE sako neveziosi vieną į vieną galą miesto kita i kitą planuojiesi kaip patogiau.
Eurovizijos nemačiau visai nei dainos negirdejus nei kas ją atlieka
Del tos nemalonios situacijos su tuo vaiku jau atsigavau, bet žinokit buvau šokiruota
Mums pagal gyvenama vieta priklauso "Smalsutis" net mokytoja buvo atejusi į namus agituoti ir taip toliau, bet as nieko visai apie ja nezinau tad nei gero nei blogo pasakyti negaliu.Mano abu eis į "Saulės" pradinę, veliau bus matyti ši pradinė mokykla mums arciausiai namu gaunasi ir direktore pažįstama todel cia ir leisiu, žinau, kad mano vaikas bus prižiūrėtas ir t.t.ir dar pakeliui gaunasi Ąžuolą mokykloj išleisti , o Dovyda į darzelį ir kaip TISKE sako neveziosi vieną į vieną galą miesto kita i kitą planuojiesi kaip patogiau.
Eurovizijos nemačiau visai nei dainos negirdejus nei kas ją atlieka
Del tos nemalonios situacijos su tuo vaiku jau atsigavau, bet žinokit buvau šokiruota
Tiske, jei apie sia http://www_kkcvidurine_lt/ tai kaip ir nelabai toli iki Draugystės g. ir į darbą man pakeliui.
QUOTE(Dviveide @ 2013 05 17, 14:16)
Tiske, jei apie sia http://www_kkcvidurine_lt/ tai kaip ir nelabai toli iki Draugystės g. ir į darbą man pakeliui.
niekaip negaliu rasti adreso sios mokyklos gal jau visai zliba parasykit jei kas zinot,gal ir mum bus pakeliui is kauno gatves
Kontaktai
Adresas
Naujakurių g. 6, LT-68263 Marijampolė
El. paštas: marijampole.kkc@takas.lt
Telefonai:
Direktorius, raštinės vedėja - tel./faks. (343) 50608
Pavaduotojai - (343) 52642
Budėtoja - (343) 59903
Adresas
Telefonai:
Budėtoja - (343) 59903
QUOTE(Dviveide @ 2013 05 19, 15:07)
Kontaktai
Adresas
Telefonai:
Budėtoja - (343) 59903
Adresas
Telefonai:
Budėtoja - (343) 59903
Tikrai tokie
QUOTE(Dviveide @ 2013 05 19, 15:07)
Kontaktai
Adresas
Telefonai:
Budėtoja - (343) 59903
Adresas
Telefonai:
Budėtoja - (343) 59903
nelabai man ka sako tas gatves pavadinimas kuris cia mikrorajonas centre cia kur