Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja troba

Na va nauja troba su senu-nauju uppsos foteliu
user posted image
Atsakyti
Reik užeit kol dar foteliukas laisvas... smile.gif
Atsakyti
Bet tai uupsa gerai padirbėjai prie jo, kiek suprantu čia ne tik siūta , bet ir prišaudyta kabėm.Aš savo pistoleta sugebėjau sulankstyt bandydama idėt naujas kabes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2013 05 14, 14:01)
Bet tai uupsa gerai padirbėjai prie jo, kiek suprantu čia ne tik siūta , bet ir prišaudyta kabėm.Aš savo pistoleta sugebėjau sulankstyt bandydama idėt naujas kabes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu taip, ne tik siuta, jis isardytas iki griauciu ir vel surinktas, vat taip atrode per viduri veiksmo.
O su tais paprastais shautuveliais tai net nezaidziau,- ranku gaila rolleyes.gif nusipirkau elektrini, beveik profesionalu smile.gif
Atsakyti
Galėsi baldu apmušėja būt thumbup.gif .
Atsakyti
Super fotelis thumbup.gif

Kiba šiemet stojimų metai lotuliukas.gif . Mano vaikis irgi turėjo rinktis mokyklą, bet stojimo egzaminas tik vienoje buvo, į kitas pagal galutinius pažymius priima.
Ir vyresnioji į pirmą klasę eis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 15 gegužės 2013 - 10:35
Pas mus jau keli metai, kaip kas nors kur nors stoja unsure.gif jau apsipratau. Šiemet irgi antras sūnus laiko egzaminus , nors ir toj pačioj gimnazijoj, kur mokosi, bet vis tiek stojamieji. Kitais metais vyriausias jau baigs mokyklą...
Atsakyti
Chm niekas nenori čia bendrauti , tai gal vsai be reikalo ta troba atidariau doh.gif unsure.gif
Atsakyti
nu gerai O_o daug praleidau smile.gif
Sveikinu Katino vaiką ir patį Katiną! 4u.gif
Ir uupsa sveikinu su tokiu nuostabiu foteliu - bliamba, kaip gražu, koks man tas derinys gražus džinso su žalia siena smile.gif nu viskas labai gražu
Ir dar persiprašau uupsa, kad elgiausi kaip kokia laukinė netikėtai sutikus gatvėj, nes aš dažnai nesusiorientuoju, kol nebūna post factum. lotuliukas.gif
Atsakyti
Super fotelis, kol aš galvoju ar pasiūčiau naujus užvalkalus sofai, tai čia cielą fotelį pilnai restauravo thumbup.gif blink.gif
Atsakyti
Nu tai grišit trobon po atostogų ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2013 08 20, 10:03)
Nu tai grišit trobon po atostogų  ax.gif  4u.gif

grįšit grįšit. Nu bliam, Katinas, kaip aš apie tave galvoju pastaruoju metu smile.gif pala, reikia truputį rugsėjį buitinius reikalus apsitvarkyt, išsiaiškint, koks tas ritmas dabar bus, ir dafai susitinkam Vilniuj ar Kaune.
Atsakyti