Įkraunama...
Įkraunama...

Dekoratyviniai triušiukai

QUOTE(Araceli @ 2013 05 24, 07:40)
man reiktų,tik aš Vilniuj, nebūtų galimybės atvežti čionai? 4u.gif

Siuo metu ne, bet po kokiu 3-4 sav planuojam vaziuoti y Vilniu
Atsakyti
QUOTE(`viki` @ 2013 05 24, 14:56)
Mes tai duodame po nedideli gabaleli, o ir megsta labai, ypac bananus, tik uzuodzia ir jau salia, bando atimt smile.gif

biggrin.gif kaip miela smile.gif Mūsiškė banano nemėgsta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2013 05 24, 12:26)
Ar duodate savo triušiukams paskanauti kokių egzotiškesnių produktų, pvz. obuolių, bananų?  smile.gif

Vieną kartą daviau obuoliuko mažą gabalėlį, uostė ilgai, kol galiausiai pačiupo ir ilgai ieškojo dar, biggrin.gif bet bijojau pirmą kartą visą suduoti, reiks kada vėl nupirkti. smile.gif
Atsakyti
ir ka jus sau manot./.. pradejom lipt patys ant lovos ten palikinet balutes ir kakucius... doh.gif ant grindu irgi dergia kur papuola... doh.gif g.gif fool.gif
Atsakyti
QUOTE(s@ndr@22 @ 2013 05 24, 22:59)
ir ka jus sau manot./.. pradejom lipt patys ant lovos ten palikinet balutes ir kakucius... doh.gif  ant grindu irgi dergia kur papuola... doh.gif  g.gif  fool.gif

Nepykit tik, bet man atrodo jūs ryškiai ne tą gyvunėlį nusipirkot doh.gif Tai žinoma, kad ir šlapinasi, ir t.t., bet, o ko jūs tikėjotės- minkšto, mielo gyvunėlio, kuris tik glaustysis su jumis, gulės ant kelių ir dar- pageidautina-nesituštins doh.gif Taip jis mielas ir pūkuotas, bet kaip ir visi gyvi organizmai turi tokias savybes, plius, galima apklotą naudoti tuo metu, kai jis laisvėje. Mūsų balutes rado tik ant patalynės, bet tai mes apklojam ir valio- balučių nėra. Ieškokit išeities, o ne gasdinkit kaip kažkada vežt atgal į kiką doh.gif Nesusilaikiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 05 24, 11:49)
user posted image

kiauliuko svoris 1500gr tai nėra mažiukas  blush2.gif

Ačiū už nuotraukas smile.gif Mes su draugu pasitarsime ir nuspręsime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2013 05 24, 20:20)
biggrin.gif kaip miela  smile.gif Mūsiškė banano nemėgsta  schmoll.gif

Vakar daviau paragauti banano, pirmą minutę valgė net apsilaižydamas, po to visą vakarą ir kitą rytą nebenorėjo to banano ;D
Atsakyti
QUOTE(Araceli @ 2013 05 25, 12:40)
Vakar daviau paragauti banano, pirmą minutę valgė net apsilaižydamas, po to visą vakarą ir kitą rytą nebenorėjo to banano ;D

atsivalge gal biggrin.gif musiskis tai labai megsta, bet jei per viena karta neiveikia to gabalelio tai pastovejusio jau nenori, tik svieziai atgnybta biggrin.gif:D
o va vakar kaip jis isgasdino, nukrito sokolado gabalelis mazytis, o jis tik pribego ir suede ir dar ziuri akeles isputes, gerai kad bloga nepasidare..
Atsakyti
Smaližis biggrin.gif Nors va mano pažįstamas savo triušei duoda beveik viską, ką pats valgo, net traškučių yra davęs- ir nieko g.gif Bet aš saviškei sakiau vis tiek bet ko neduosiu net paragaut schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2013 05 25, 14:11)
Smaližis  biggrin.gif Nors va mano pažįstamas savo triušei duoda beveik viską, ką pats valgo, net traškučių yra davęs- ir nieko  g.gif Bet aš saviškei sakiau vis tiek bet ko neduosiu net paragaut  schmoll.gif

Aš taip negalėčiau, nors tikiu, kad maniškis viską valgytų. biggrin.gif
Atsakyti
mes tai kazkaip bijom, kad neapsirgtu, duodam ka galima tik, bet va buna kad kartais nusaugot neina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2013 05 24, 12:26)
Ar duodate savo triušiukams paskanauti kokių egzotiškesnių produktų, pvz. obuolių, bananų?  smile.gif
Aš duodu. Bet sako, kad nuo obuolių triušiams paleidžia vidurius. ax.gif

QUOTE(s@ndr@22 @ 2013 05 24, 22:59)
ir ka jus sau manot./.. pradejom lipt patys ant lovos ten palikinet balutes ir kakucius... doh.gif  ant grindu irgi dergia kur papuola... doh.gif  g.gif  fool.gif
Kodėl tokios emocijos? Taigi natūralu - teritoriją žymisi. hihihi.gif
Atsakyti