Įkraunama...
Įkraunama...

Dekoratyviniai triušiukai

Neatsimenu, bet tokia pakabinama lazdelė, du ar trys litai kainuoja smile.gif
Atsakyti
Sveiki, prisistatom ir mes čia su neplanuotu triušiu, visam ar laikinai - nepasakysiu. Užsiderėjo pas nelabai atsargią studentę puntas triušiukų, visų išdalinti neišėjo, vietos nebėra, tai priglaudėm vieną mergytę. Triušukas kaip triušukas, guli šuns nenaudojamam narve dežutėj, narvas 100x70, lauk dar nelenda, pratinasi, padėjom šieno, pienių, morką, vandens pakabinom g.gif sprendžiam dilemą - atidavinėt ar paturėt. Auginę abu su MB jaunystėj po triušiuką, žiurkes neseniai paskutines palaidojom, tik va mes šunį turim, tai neaišku, ar susidraugaus, nes triušio narve laikyti nesinori visąlaik.
Atsakyti
Kiek esu skaičiusi, susidraugauja jie.

Kaip faina, turbūt labai maža dar triušytė, gal foto turi? wub.gif
Atsakyti
Arnolda, sveika bigsmile.gif Va kur susitikom ax.gif

Ir aš skaičiau, kad susidraugauja smile.gif Bet šiaip ar taip, triušiukui būtina palakstyt, negalima visąlaik narve unsure.gif
Atsakyti
Tikiuos kad susidraugaus smile.gif Šiandien ir pirma pažintis buvo, po paytiksliai trijų dienų uostymosi per narvą. Foto turiu, tuoj įkelsiu. Kad negali narve būti tai žinau, pas mumi ir žiurkės ne narve dažniausiai gyvendavo. Turim kiemelį aptvertą. Ir bute lai laksto kai mes namie, jei su šuniu susidraugaus. Nežinau ar maža, atrodo jau kiek ūgtelėjusi, 3 ar 4 mėnesiai jai.
šunė tai supranta, aišku uostyti nori, na valgyt nebando biggrin.gif ir tas jos mandrumas, kai nesupranti ko, tai su letena tekštelt nori, tai su labai didele priežiūra paleidžiam. inkščia ji aplink tą narvą. bet pasakius žodį atsigula visa nelaiminga ir žiūri į triušį, nieko nedaro smile.gif
o prie narvo visas dienas guli ir žiūri - nieko daugiau nereikia.
sakykit, ar triušiai hamakais laipioja? narvas labai aukštas, jai ant to plyno gan nuobodu turbūt. gal hamakų prikabinėt.
dar klaustelsiu - ar pastatytos ausys reiškia, kad nebijo? nes iš pradžių nuleistom ausim buvo, ypač kai šunė arti būdavo, dabar pradėjo kelt. ir glostant pakelia smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arnolda: 21 gegužės 2013 - 13:44
Arnolda, koks šuo wub.gif wub.gif biggrin.gif Kai nori draugaut su triušiuku biggrin.gif Nežinau dėl pakeltų ausų g.gif
Atsakyti
Noras draugaut tai stulbinantis, jei leistų tai ir savo žaislus suneštų triušiui, kad su ja žaistų biggrin.gif
O pas mumi šunė maitinama žalia mėsa, tai va, jei kas galvojat kad nuo žalios mėsos šunys tampa kraugeriais, labai klystat biggrin.gif
Ačiū už komplimentus šunei ax.gif wub.gif
Atsakyti
O jau ausys ilgumo biggrin.gif Mūsų labai mažytės smile.gif Prigludusios ausys reiškia, kad bijo, tai atitinkamai pakeltos ausytės reiškia susidomėjimą ar nebijo gal jau smile.gif

http://mypets.lt/174...uprasti-triusi/ va cia galima pasiskaityti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Araceli: 21 gegužės 2013 - 14:05
Hamakais triušiai nesinaudoja todėl jų narvai būna į ilhį, o ne į aukštį

Mūsų kiškuis jau antra savaitė ganosi su panele kieme. Iškeliavo sodybon, nes paskutinėm dienom piktukas darės ir šilkiniu tapdavo kai tik pieno užsimanydavo. Kai nuvežėm į kitus namus tai jokio streso ir puolė skanauti žole, apšokinėjo visą butą, susipažino su patele ir abu uostinėjos, "kalbėjo" . Ki sioviausi batus tai mano mažiukas šalia manęs buvo tai dar spėjau atsiveikinti, bet žinau, kad į patikimas rankas papuolė tai ašara nenubyrėjo. Žadėjo foto padaryti , o susirašyt susirašom. Ech, žodžiu užaugo mano 110gr į tikrą zuikį. Sakiau jei reiktų apsiimčiau dar ir dar tokio padarėlio užauginimu
Atsakyti
o kaip pvz atrodo jūsiškiai narvai? pas mane yra ir pločio ir ilgio, bet ką ten veikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnolda @ 2013 05 21, 22:50)
o kaip pvz atrodo jūsiškiai narvai? pas mane yra ir pločio ir ilgio, bet ką ten veikt smile.gif

musu irgi aukstas, tai lentute itaisem, ant jos uzsoka smile.gif
Atsakyti
KAd šūnų noras draugauti stulbinantis tai taip, bet triušiai dažnai labai bijo ir sprunka. Mūsiškis po pažinties su šuniu dvie dienas iš narvo nėjo.. smile.gif

QUOTE(Arnolda @ 2013 05 21, 15:55)

Noras draugaut tai stulbinantis, jei leistų tai ir savo žaislus suneštų triušiui, kad su ja žaistų  biggrin.gif
O pas mumi šunė maitinama žalia mėsa, tai va, jei kas galvojat kad nuo žalios mėsos šunys tampa kraugeriais, labai klystat  biggrin.gif
Ačiū už komplimentus šunei  ax.gif  wub.gif

Atsakyti