Įkraunama...
Įkraunama...

Dekoratyviniai triušiukai

QUOTE(*Passion* @ 2013 06 04, 19:20)
Sveikos smile.gif

Pasirodom kaip Tukas auga smile.gif

user posted image

Koks jau didelis užaugo bigsmile.gif Nesitikėjau, ka ausys bus tokios didelės biggrin.gif Labai gražžus wub.gif
Atsakyti
Mus irgi aplankė pokyčiai biggrin.gif Nuripirkome naują narvelį pagaliau biggrin.gif Ilgis 100, plotis 50, o aukštis apie 45 cm., tai dabar visai kitas reikalas, daug daugia vietos Smilei ax.gif

Tik kas nepatiko, kad nelabai kokybiškas narvelis schmoll.gif Plastikinis dugnas per vidurį iškiles, tai paspaudus ten ranka, jis įsilenkia ir kas kart triušei perėjus ta dalis tai įsilenkia, tai vėl atsistato, kai svorio nėra... Turbūt reikės ką nors po narvu pakišti, kad nesilankstytų g.gif Gal kam irgi pasitaikė tokios problemos? g.gif
Viršutinė dalis irgi tokia šiaip sau, visa kliba ir įėjimas daug mažesnis, nei mažesniojo narvo, bet triušė telpa, tai gerai biggrin.gif
Atsakyti
O ai naują čia pirkot ar ne,kad įskilęs? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 06 10, 00:24)
Mus irgi aplankė pokyčiai biggrin.gif Nuripirkome naują narvelį pagaliau biggrin.gif Ilgis 100, plotis 50, o aukštis apie 45 cm., tai dabar visai kitas reikalas, daug daugia vietos Smilei ax.gif

Tik kas nepatiko, kad nelabai kokybiškas narvelis schmoll.gif Plastikinis dugnas per vidurį iškiles, tai paspaudus ten ranka, jis įsilenkia ir kas kart triušei perėjus ta dalis tai įsilenkia, tai vėl atsistato, kai svorio nėra... Turbūt reikės ką nors po narvu pakišti, kad nesilankstytų g.gif Gal kam irgi pasitaikė tokios problemos? g.gif
Viršutinė dalis irgi tokia šiaip sau, visa kliba ir įėjimas daug mažesnis, nei mažesniojo narvo, bet triušė telpa, tai gerai biggrin.gif

aš pirkau iš skelbimo kur kažkada įmetus nuorodą buvau tai jokių iškilumų dugne nėra, o ir grotos nejuda . Gal brokuotas pasitaikė. Prašykit, kad pakeistų mirksiukas.gif . ir mano kaiuliukais 1500gr lengvai pro dureles įtelpa. gal ne apie tą narvą šnekam? ax.gif
Atsakyti
[quote=Arguendo,2013 06 04, 18:37]
biggrin.gif ko tik neprigalvoja gamintojai lotuliukas.gif Kur čia tokį bokštą pirkote? mirksiukas.gif
Ir aš savajai princesei šiandien parnešiau saldulį- lazdelę, skanaujam ax.gif

Pirkome Druskininkų centrinėje maximoje atsidariusiame gyvūnėlių maistelių parduotuvėje smile.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Passion* @ 2013 06 04, 19:20)
Sveikos smile.gif

Pasirodom kaip Tukas auga smile.gif

user posted image

user posted image

Priminimui įdedu kaip jis atrodė tik atkeliavęs pas mus:

user posted image

Koks mielas <3
Atsakyti
Mano gražuolis pradėjo patalynę valgyt blink.gif
Atsakyti
O mano - avižinius dripsnius. Kerta nesustodama, net saulėgrąžos neberūpi. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 06 14, 16:10)
O mano - avižinius dripsnius. Kerta nesustodama, net saulėgrąžos neberūpi.  lotuliukas.gif

O saulegrazas su visom lukstom suvalgo?
Atsakyti
Ne, viską gražiai išgliaudo. Taip pat ir moliūgų sėklas. biggrin.gif

Tiesa, kelintą dieną užmirštu nupirkti pašaro, tai šeriu labai ekologiškai. hihihi.gif Paskinu pienių lapų, atpjaunu morkos, turiu dar džiovintų morkų lapų, krapų, žirnių virkščių... doh.gif thumbup.gif Be abejo, ir šieno gauna sočiai. biggrin.gif
Dar reikės išbandyti žirnius, pupeles, įvairius grūdus. Jei sausus ės, tai ir dantis tuo pačiu pasigaląs. biggrin.gif
Sakau, gal nė nereikia tų gatavų pašarų?.. g.gif

Beje, žalias vynuoges mėgsta, o razinų - nea. schmoll.gif

Dabar sugalvojau pasiūlyti kmynų sėklų. doh.gif Kai išbandysiu, pranešiu. biggrin.gif
Papildyta:
P.s.
Kmynų sėklom Džindžer nesusižavėjo. hihihi.gif
Atsakyti
Musu tai su visais lukstais saulegrazas valgo g.gif O moliugus pirktinius (pakeliuose kur),ar naminius duodate? Tiesa,mes agurkus kramtom biggrin.gif
Atsakyti
Moliūgų sėklas duodam, pirkau sveriamas negliaudytas. Pačius moliūgus nelabai mėgsta. O agurkus tai labai mėgsta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Araceli @ 2013 06 14, 13:22)
Mano gražuolis pradėjo patalynę valgyt  blink.gif

biggrin.gif Ir musu doh.gif
Atsakyti