Įkraunama...
Įkraunama...

Великолепный век / Muhtesem Yuzyil

QUOTE(jaukuciukas @ 2014 03 23, 13:18)
Sach Kuban

tikrai ne, istikro Chatidze
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 03 23, 22:48)
kad buvo labai protinga, mokejo daug kalbu, kartu su sultonu sustikdavo uzsienio pasiuntinius, susirasinejo su daugeliu europos monarchu, vieno persijos karo metu buvo palikta regente, per tuos kelis metus panaikino vergu turgus, pertvarke uostus taip, kad jie eme nesti didziuli pelna, ir Suleimanas grizes is karo nustebo raes pilna izda, vietoj karo istustinto, kad Suleimanas visais svarbiais valstybes klasimais tardavosi su ja? cia kas - nemokejimas valdyti sali? ar jus viska scenaristu suvokimu vertinate, n ors is serlialo matyti, kad jie gan ridboto protelio ir tik Meral Okay idirbiu tas serialas igavo savo auditorija?

Žaviuosi tokiom žiniom smile.gif aš irgi negaliu taip paprastai žiūrėt filmo, kai žinau, kad jis pagal realias istorines asmenybes ir įvykius kurtas, ieškau, skaitau, lyginu smile.gif
ir pikta, kad filme ją tik tokią vietinės reikšmės intrigante parodo.. ar čia turkų vyriškas mentalitetas maišė ją bent šiek tiek stipriau parodyt, nžn.. įdomu irgi
ir nebežiūriu serialo, kažkaip nervint pradėjo jis dėl to mane, pasiskaitau ir užtenka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasaka1: 30 kovo 2014 - 18:56
Sveikos, per kur būtų galima 129 seriją pažiūrėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2014 04 02, 16:55)
Sveikos, per kur būtų galima 129 seriją pažiūrėti  4u.gif

http://bigcinema.tv/...esem-yzyil.html
Atsakyti
Na, bet Rustemas tai nesveikai pavydus...Žmona serga, o jis iš pavydo jos nt apžiūrėti neleidžia doh.gif
O tas datarėlis Pedro tai toks vertas nuodėmės wub.gif .... Kaži jis netaps tuo skauduliuku Michrimax širdyje apie kurį būrėja kalbėjo g.gif
Gaila (to pačiu ir gerai), kad serialo pabaiga artėja, bet kaip supratu ji nebus labai laimingai.... verysad.gif
Atsakyti
Gal žnote kiek serijų iš viso? Tiesiog įdomu kada baigsis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2014 04 07, 15:01)
Na, bet Rustemas tai nesveikai pavydus...Žmona serga, o jis iš pavydo jos nt apžiūrėti neleidžia doh.gif
O tas datarėlis Pedro tai toks vertas nuodėmės  wub.gif .... Kaži jis netaps tuo skauduliuku Michrimax širdyje apie kurį būrėja kalbėjo  g.gif
Gaila (to pačiu ir gerai), kad serialo pabaiga artėja, bet kaip supratu ji nebus labai laimingai.... verysad.gif

Kazkaip manau, kad taip ir bus su Mihrimah.
Jo, Rustemas tai nerealiai pavyda rozo.
Aisku, tas Pedro man itartinas, toks saldainiukas, kur visas gundo. smile.gif)
Gudri ta Hiurem. Kaip atsake i klausima del vaiko. Tu jum Suleimanas, viskas tavo ir tu viska darai teisingai.. Ir pagloste savimeile Sultonui.
Nurbanu verta buti Hiurem marti, tokia pati gudri, taip sakant zaidzia tokiom paciom kortom kaip Hiurem. Manau ir kvailesne nebuvo nei pati Hiurem. Ne prastuole juk, o is didingos seimos.
Atsakyti
man irgi atrodo, kad prasides didzioji Mihrimax meile.
Gaila, kad baigiasi serialas. Ir dar gailiuosi, kad skaiciau istorija dabar, o ne po filmo. Klaida padariau, nes zymiai skaniau ziurejosi, kai nezinojau, kas bus ir kaip bus, bei ka raso saltiniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 07 balandžio 2014 - 15:40
Po 130 s. šoke. Vis tik kokia brudas Nurbanu, feeeeee. Gaila man Gazanfero, ot durnelis doh.gif dabar bus pas Nurbanu šuns vietoj.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 04 07, 18:21)
Po 130 s. šoke. Vis tik kokia brudas Nurbanu, feeeeee. Gaila man Gazanfero, ot durnelis doh.gif dabar bus pas Nurbanu šuns vietoj.

Taip, man jinai irgi brudas ir slyksti, nes ne nuosirdziai su Gazanferu kalbejosi, bet elgesi gudriai del savo naudos. Idomu, kokia jos baigtis yra istorijoje.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2014 04 07, 20:30)
Taip, man jinai irgi brudas ir slyksti, nes ne nuosirdziai su Gazanferu kalbejosi, bet elgesi gudriai del savo naudos. Idomu, kokia jos baigtis yra istorijoje.

http://ru.wikipedia....
nežinia kiek patikima šita info, bet kiek skaičiau kituose šaltiniuose, tai kaip ir sutampa, tik dabar taip greitai neberandu.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 04 07, 20:00)
http://ru.wikipedia....
nežinia kiek patikima šita info, bet kiek skaičiau kituose šaltiniuose, tai kaip ir sutampa, tik dabar taip greitai neberandu.

Ačū už nuorodą, paskaičiau drinks_cheers.gif .
Atsakyti