gal kur nors 5 sezono 127 serija jau rusiskai yra

as vis negaliu prisiversti paziureti kur Mustafa nuzudo,paskui Dzahangras dar,bijau uzsizliumbt..
oj sis serialas giliai isirezes.. bet pamascius apie ji,kokia istorija liudna
nei vieno zmogaus laimingo ten nebuvo,arba ta laime trumpa,apgaulinga,netikra.. bet ir visi istorijos dalyviai vienas kito verti

QUOTE(onsa @ 2014 03 16, 15:00)
Hiurem draugę subade peiliu ta Mahidevran tarnaite Giulshak, galvojo kad bado Hiurem bet apsiriko. Po to ja gydė ir išgydę ištekino už vyro.
. Nesuprantu kodel visos labai nenori tekėti, o labai nori hareme gyventi, juk dauguma hareme yra tik paprastos tarnaitės.

matyt bijo vyru, nznai ant kokio uzsirausi

QUOTE(saulyte525 @ 2014 03 16, 15:52)
siaip jau isversta visur

http://www.velikolep.../127_seriya.php
QUOTE(Agnyte Jank @ 2014 03 16, 16:29)
as vis negaliu prisiversti paziureti kur Mustafa nuzudo,paskui Dzahangras dar,bijau uzsizliumbt..
oj sis serialas giliai isirezes.. bet pamascius apie ji,kokia istorija liudna
nei vieno zmogaus laimingo ten nebuvo,arba ta laime trumpa,apgaulinga,netikra.. bet ir visi istorijos dalyviai vienas kito verti 

man daug daugiau sirdi griebe, kai mire Dziahangiras

kas ziurejot paskutine 127 serija, nu nesupratantu, prie kieno kapo Suleimanas buvo nuejes?

QUOTE(rena @ 2014 03 18, 15:18)
kas ziurejot paskutine 127 serija, nu nesupratantu, prie kieno kapo Suleimanas buvo nuejes? 

Aš supratau, kad prie savo maitintojos, AiFife.
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 18, 19:04)
Peržiūrėjau tą vietą dar kartą ir nieko nesupratau
sakė, tegul mano nuostabioji dukra Rozije ilsisi ramybėje. Kai žiūrėjau vertimą su subtitrais lyg perskaičiau Aifife.
Jei dukra, tai kokia?

Jei dukra, tai kokia?
Kaip tik dabar ta vieta ziuriu,razijos susilauke su valerija is venecijos sugulove,kai prasidejo Hiurem menopauze

[quote]
Toks gyvenimas buvo, tokie laikai, tokie ir zmones
o kur jus apie tris vaikus skaitet?
kazkaip kiek skaiciau istorijos, niekad neminejo niekur jokiu mahidevran 3 vaiku 
[/quote]
[quote]
Mahidevran Sultan (Ottoman Turkish: ماه دوران سلطان, c. 1498[1] the mother of Şehzade Mustafa, Şehzade Ahmed and Raziye Sultan of the Ottoman Empire.[2]
[/quote]
[quote,2014 03 17, 19:52]
Ahmedas mire dar kūdikis, dėl Razije sultan nėra pilnai aisku ar ji buvo Mahidevran ir Sultono dukra. Ahmedas galėjo mirti kol Sultonas dar buvo princas(iki serialo) Beje apie Hurem vieną vaiką mirusį labai mažą irgi seriale nerodo.
[/quote]
gal čia apie šituos kalba eina
kitoj temoj mergaitės rašo
Toks gyvenimas buvo, tokie laikai, tokie ir zmones

o kur jus apie tris vaikus skaitet?

[/quote]
[quote]
Mahidevran Sultan (Ottoman Turkish: ماه دوران سلطان, c. 1498[1] the mother of Şehzade Mustafa, Şehzade Ahmed and Raziye Sultan of the Ottoman Empire.[2]

[/quote]
[quote,2014 03 17, 19:52]
Ahmedas mire dar kūdikis, dėl Razije sultan nėra pilnai aisku ar ji buvo Mahidevran ir Sultono dukra. Ahmedas galėjo mirti kol Sultonas dar buvo princas(iki serialo) Beje apie Hurem vieną vaiką mirusį labai mažą irgi seriale nerodo.
[/quote]
gal čia apie šituos kalba eina

kitoj temoj mergaitės rašo

QUOTE(linoze @ 2014 03 18, 19:40)
Kaip tik dabar ta vieta ziuriu,razijos susilauke su valerija is venecijos sugulove,kai prasidejo Hiurem menopauze 

bet kada ji mire

prisidirba tie sultonai vaiku, tai blyn poto, kol mes mirtingieji sugaudom kas prie ko

QUOTE(rena @ 2014 03 18, 21:15)
bet kada ji mire
matyt kazka praleidus esu, kad jos motina isstume per balkona, tai pamenu, bet va apie jos dukryte kazkaip ir viskas nutilo
prisidirba tie sultonai vaiku, tai blyn poto, kol mes mirtingieji sugaudom kas prie ko

kol kas dar nerode, kad jai kas nutike butų,as dabar kazkur 118 serijoj esu

Papildyta:
man kazkaip daug tokiu neisbaigtu siuzetu siaip....
su ta firuze, parode kaip ja isveza, ten kazkoki banditai perima karieta, ar ten jos savi, ar kaip ten.....ir neberode...ar ji tikrai snipe buvo, ar ne....?
po to kai sultonui bloga pasidare ir daktaras pasake kad nunuodytas, sultonas ibrahima itare, to lyg ant firuze nurase, o kas ten nuodijo is tiktuju....?ar nenuodijo tik siaip bloga buvo...

QUOTE(linoze @ 2014 03 18, 21:59)
kol kas dar nerode, kad jai kas nutike butų,as dabar kazkur 118 serijoj esu
parasysiu, jei uzmatysiu 
Papildyta:

Papildyta:
Na, kas dėl kapo, tai aš nugirdau, jos lyg ir dukra minėjo, pagalvojau, kad gal ten tos Valerijos (kur pro balkoną iškrito) dukra

Dėl tų neužbaigtų siužetinių linijų, tai jos labai tendencingos visam seriale. O labiausiai tai man patinka, kaip jie ten vis sako "ištirsiu įvykį...", na, kažkaip labiau juokingai skamba, nes visada moteros gudresnės ir apmauna tuo taip vadinamus "tyrėjus" arba taip ir lieka neaišku kaip ten kas toliau nutiko...