Įkraunama...
Įkraunama...

Великолепный век / Muhtesem Yuzyil

QUOTE(egesichora @ 2013 05 26, 18:44)

egesichora, 26 Geg 2013 - 18:44, para�ė:

egesichora, 26 Geg 2013 - 18:44, para�ė:

Nei viena po Meryem nesižiūri ir tikiu, kad nemokės taip suvaidinti.

Be to, keisti pagrindinių pagrindinę aktorę... Idiotai būtų. Temoka kiek Meryem užsiprašys, nes ji tų pinigų verta.

Be to, keisti pagrindinių pagrindinę aktorę... Idiotai būtų. Temoka kiek Meryem užsiprašys, nes ji tų pinigų verta.

drinks_cheers.gif Man atrodo cia ji filma isgarsino, o ne pats filmas biggrin.gif
Geriau jau sumoketu jai daugiau, nes filmas tai istorija Hurrem daugiau, o ne Suleymano ar Osmanu imperijos. Na nebent sitam sezone jau daugiau politikos, bet visi kiti buvo grynai apie ja juk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2013 05 26, 20:44)

egesichora, 26 Geg 2013 - 20:44, para�ė:

egesichora, 26 Geg 2013 - 20:44, para�ė:

Jei jau ruosiasi keisti, tai is viso galetu ir nebekurti serialo. Gana. Per likusias kelias serijas praleistu keliolika metu ir sekmingai uzbaigtu seriala, nes jau ir siaip jis nuobodus pasidare, o jei neliks aktores-is viso nebesiziures schmoll.gif
Atsakyti
Bet tai rimtai, šaunuolis kas ją Chiurem vaidmeniui parinko, tokia ji ryški, stipri, pasiutus, papinga, stuomeninga kad uch... lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
ja gi kaip parinko. Jie 3 menesius vazinejo pa vokietijas, olandijas ir t.t.
O uz keliu dienu turejo buti pradetas filmuoti serialas ir ji pati jiems paskambino.
Labai bijojo, kad jos nepaims, nes labai prastai kalbejo turkiskai.

Ir tiesu, serialas pasidare nuobodokas, rodo tokias nereiksmingas scenas.
Galvoju, Meral Okay juk mire pernai, serialas buvo kuriamas pagal jo knyga...
Tai gal jie dabar patys kuria, o ji toliau nesukure. nes kazkoks toks didelis skirtumas tarp pimu dvieju sezonu ir dabar... g.gif
Atsakyti
Na Turkijoj serija vakar išėjo. tai ramiai lauksim vertimo.
Aylin, Meral Okay jokiu knygu nerašė, ji scenaristė buvo. na o scenariju juk gali kaitalioti kaip nori, prodiuseriai gali pastatyti kaip nori, jei scenaristas gryba pjauna. taigi tas naujasis scenarikas Šachinas pareiškė, kad Meral kūrė iš moteriškų pozicijų, jis iš vyriškų, tai va tau ir skirtumas
Atsakyti
Jau paziurejau serija turkiskai... ir verkiau vienoje vietoje.
kas nemate, nesakysiu, kas ziurejo, manau zinote biggrin.gif
O siaip viska beveik turkiskai supratau, o va baiagos ne g.gif
Lauksiu siandien vyras pasiziures ir ryt man isaiskins biggrin.gif

Meral Okay tada buvo geresnis scenarijus thumbup.gif
O siaip ir karto ir jautesi, kad kurejas jau nebe tas g.gif
Atsakyti
gal yra ru jau 100 ser. ?
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2013 06 02, 07:24)

saulyte525, 02 Bir 2013 - 07:24, para�ė:

saulyte525, 02 Bir 2013 - 07:24, para�ė:

Jau buvo vakar 4u.gif
100 serija
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 06 02, 10:05)

Aylin, 02 Bir 2013 - 10:05, para�ė:

Aylin, 02 Bir 2013 - 10:05, para�ė:

Jau buvo vakar 4u.gif
100 serija

dėkui bigsmile.gif 4u.gif , buvau kaime, tai tik iš mobuliako galėjau parašyt, dar čia radau atsisiust (leidžia kai prisiregi-ni):
http://rutracker.org...c.php?t=4454720
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 02 birželio 2013 - 18:50
kas vakar žiūrėjot?
aš vakar vidurį žiūrėjau, nes pavėlavau įsijungti , o paskui vaiką reikėjo guldyti, tai teko išjungti. nu ką pasakysiu, be Chiurrem neįdomu žiūrėti, taigi jei ji tikrai negrįš , aš 4-o sezono nežiūrėsiu. po metų tada pažiūrėsiu kai jau bus iki pabaigos pastatyta. o kas savaitę nebebus ten ko laukti jau.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 06 06, 09:07)

Zivilka, 06 Bir 2013 - 09:07, para�ė:

Zivilka, 06 Bir 2013 - 09:07, para�ė:

kas vakar žiūrėjot?
aš vakar vidurį žiūrėjau, nes pavėlavau įsijungti , o paskui vaiką reikėjo guldyti, tai teko išjungti. nu ką pasakysiu, be Chiurrem neįdomu žiūrėti, taigi jei ji tikrai negrįš , aš 4-o sezono nežiūrėsiu. po metų tada pažiūrėsiu kai jau bus iki pabaigos pastatyta. o kas savaitę nebebus ten ko laukti jau.

kas vakar žiūrėjot?

O tai ka, Hiurem jau pakeista buvo ar is viso taip serija padare, kad jos tarsi nebuvo? unsure.gif
As vakar ziurejau nezinau, kuria ten serija, kur is Niager vaika susigrazino ir Liutfi pasa nuo vizirio pasalino.
Atsakyti
Nu kazkoks pasityciojimas vakar is serijos. Tokia beprasme neidomi serija... Be Hurrem neimanoma ziuret..

O dar tas momentas tipo ji nuejo i karieta... nu juokas grynas
https://www.facebook...2...e=2

Net is uzsklandos iseme Meriem pavarde....
Atsakyti