Pasižiūrėjau internetu visas serijas. Dabar aš rami O tai lauk čia, ar mūsų TV rodysm ar nerodys
QUOTE(Ali @ 2013 08 26, 16:15)
Pasižiūrėjau internetu visas serijas. Dabar aš rami O tai lauk čia, ar mūsų TV rodysm ar nerodys
su titrais ziurejot?
QUOTE(Novete @ 2013 08 26, 17:23)
Parasiau LNK uzklausima del serialo, tai atrase jog serialo rodymas turetu buti pratestas naujame sezone
as vakar laukiau laukiau ir didziam nusibylimui nesulaukiau
QUOTE(Whagati @ 2013 08 31, 16:16)
as vakar laukiau laukiau ir didziam nusibylimui nesulaukiau
Rodys tik rugsėjo 7 d. 17 val
QUOTE(Emoli @ 2013 08 24, 18:38)
QUOTE(raskimlt @ 2013 08 25, 19:35)
Lnk go galima pažėti paskutines keturias serijas daugiausiai, o pas mus visas rodytas.
Taigi nerašinėk nesamonių
Taigi nerašinėk nesamonių
sveikos, ir as sita seriala ziuriu, tik va beda nyo 13 serijos nevercia. As ziuriu per ta puslapi kur latino-serialo rusiskai, gal kuri zino kur yra isverstos serijos? Gyvenu ne lt tai lnk go man nerodo. aciu
QUOTE(mama999 @ 2013 09 03, 21:23)
sveikos, ir as sita seriala ziuriu, tik va beda nyo 13 serijos nevercia. As ziuriu per ta puslapi kur latino-serialo rusiskai, gal kuri zino kur yra isverstos serijos? Gyvenu ne lt tai lnk go man nerodo. aciu
nera niekur, o lnk go dar irgi siu seriju nera, nes neparodytos per lnk.
Ir as iki 3 sezono 14 serijos priejau...lauksiu vertimo !
Aciu nebe atsimenu mamytei, kuri parode ta latino puslapi ! Aciu tai mamytei !
Aciu nebe atsimenu mamytei, kuri parode ta latino puslapi ! Aciu tai mamytei !
As kantrybe visai neturiu ....neulaukiau vertimo tai atsiverciau 22 serija ir nor pabaiga paziurejau...! dabar ramiai vertimu lauksiu !
QUOTE(Violetta.in @ 2013 09 04, 22:45)
As kantrybe visai neturiu ....neulaukiau vertimo tai atsiverciau 22 serija ir nor pabaiga paziurejau...! dabar ramiai vertimu lauksiu !
as vertimo jau antras menuo laukiu, bet speju kad per lt kanalus greiciau parodys
Nesulaukus vertimo ziurejau su titrais ir pabaigiau pagaliau
Xavjierui baigesi gerai- juk rode paciame gale ateiti po keletos metu
Xavjierui baigesi gerai- juk rode paciame gale ateiti po keletos metu