Įkraunama...
Įkraunama...

Viešbutis "Grand Hotel"

Pasižiūrėjau internetu visas serijas. Dabar aš rami biggrin.gif O tai lauk čia, ar mūsų TV rodysm ar nerodys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2013 08 26, 16:15)
Pasižiūrėjau internetu visas serijas. Dabar aš rami  biggrin.gif O tai lauk čia, ar mūsų TV rodysm ar nerodys  ax.gif

su titrais ziurejot?
Atsakyti
Parasiau LNK uzklausima del serialo, tai atrase jog serialo rodymas turetu buti pratestas naujame sezone thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Novete @ 2013 08 26, 17:23)
Parasiau LNK uzklausima del serialo, tai atrase jog serialo rodymas turetu buti pratestas naujame sezone  thumbup.gif

as vakar laukiau laukiau ir didziam nusibylimui nesulaukiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2013 08 31, 16:16)
as vakar laukiau laukiau ir didziam nusibylimui nesulaukiau  verysad.gif

Rodys tik rugsėjo 7 d. 17 val
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2013 08 24, 18:38)
http://latino-serial...gran-hotel.html
ko čia nervuotis biggrin.gif čia žiūrėkit neprailgs  smile.gif

QUOTE(raskimlt @ 2013 08 25, 19:35)
Lnk go galima pažėti paskutines keturias serijas daugiausiai,  o pas mus visas rodytas.

Taigi nerašinėk nesamonių wink.gif

sveikos, ir as sita seriala ziuriu, tik va beda nyo 13 serijos nevercia. As ziuriu per ta puslapi kur latino-serialo rusiskai, gal kuri zino kur yra isverstos serijos? Gyvenu ne lt tai lnk go man nerodo. aciu
Atsakyti
QUOTE(mama999 @ 2013 09 03, 21:23)
sveikos, ir as sita seriala ziuriu, tik va beda nyo 13 serijos nevercia. As ziuriu per ta puslapi kur latino-serialo rusiskai, gal kuri zino kur yra isverstos serijos? Gyvenu ne lt tai lnk go man nerodo. aciu

nera niekur, o lnk go dar irgi siu seriju nera, nes neparodytos per lnk.
Atsakyti
Ir as iki 3 sezono 14 serijos priejau...lauksiu vertimo !
Aciu nebe atsimenu mamytei, kuri parode ta latino puslapi ! Aciu tai mamytei !
Atsakyti
As kantrybe visai neturiu ....neulaukiau vertimo tai atsiverciau 22 serija ir nor pabaiga paziurejau...! dabar ramiai vertimu lauksiu !
Atsakyti
QUOTE(Violetta.in @ 2013 09 04, 22:45)
As kantrybe visai neturiu ....neulaukiau vertimo tai atsiverciau 22 serija ir nor pabaiga paziurejau...! dabar ramiai vertimu lauksiu !

as vertimo jau antras menuo laukiu, bet speju kad per lt kanalus greiciau parodys biggrin.gif
Atsakyti
Nesulaukus vertimo ziurejau su titrais ir pabaigiau pagaliau smile.gif
Xavjierui baigesi gerai- juk rode paciame gale ateiti po keletos metu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tik nelabai suprantu: kam Benjamin'as žudė tas visas moteris?
Atsakyti