o tai kur dingo Katalina
ir tas žudikas su auksiniu peiliu reiškia Benhaminas buvo
QUOTE(Naminė @ 2013 07 19, 20:53)
o tai kur dingo Katalina
Katalina gi išvažiavo. O Benchaminas buvo vyras su auksiniu peiliu. Tiesa, man kiek netikėta buvo, įdomu koks jo motyvas Galbūt tik dėl pramogos
QUOTE(cindy @ 2013 07 19, 22:03)
Katalina gi išvažiavo.
kur ,kodėl kažką praleidau jau turbūt
QUOTE(Jol @ 2013 07 19, 22:05)
geras serialas
aga ...jau nežiūriu jokių serialų ale šitas užkabino juodai
QUOTE(Naminė @ 2013 07 19, 21:51)
kur ,kodėl kažką praleidau jau turbūt
Jau dabar man sunku prisimint, bet man atrodo jai Teresa sumokėjo, kad išvažiuotų, nes jos labai pradėjo klausinėti dėl Kristinos mirties. O ji juk matė, kad Kristina buvo nužudyta ne skalbinių kambary, o virtuvėj. Dar ir pati Katalina sakė, kad nebegali taip ilgiau, dėl to irgi norėjo išvažiuoti.
QUOTE(cindy @ 2013 07 20, 11:30)
Jau dabar man sunku prisimint, bet man atrodo jai Teresa sumokėjo, kad išvažiuotų, nes jos labai pradėjo klausinėti dėl Kristinos mirties. O ji juk matė, kad Kristina buvo nužudyta ne skalbinių kambary, o virtuvėj. Dar ir pati Katalina sakė, kad nebegali taip ilgiau, dėl to irgi norėjo išvažiuoti.
nu jo prisiminiau,ačiū.....atmintis šlubuoja
QUOTE(radera @ 2013 07 20, 12:44)
Kazin kiek is viso sezonu , ar treciu uzsibaigs ?
3paskutinis
Sveikos, negalėjau vakar pažiūrėt serijos - vaikai liepė Simarono žirgą įjungt Gal galit papasakot, ką rodė? Mačiau tik galą, kad Belena dvynukus pagimdė....
man rod LT jau 2 sezona rodo,ane?
Įdomu kaip bus su Belenos kūdikiu Kuo toliau, tuo įdomiau darosi Ir man tokia mintis peršasi, kad Terese nužudė vyrą, nes kam kitam reikėjo suklastoti tą laišką.. o gal jis vasario 10 buvo dar gyvas, nors Teresa sakė, kad 9 mirė.. Čia šiaip pasvarstymai
QUOTE(cindy @ 2013 07 20, 21:10)
Įdomu kaip bus su Belenos kūdikiu Kuo toliau, tuo įdomiau darosi Ir man tokia mintis peršasi, kad Terese nužudė vyrą, nes kam kitam reikėjo suklastoti tą laišką.. o gal jis vasario 10 buvo dar gyvas, nors Teresa sakė, kad 9 mirė.. Čia šiaip pasvarstymai
na yra kas mate visus sezonus ir gali atsakyti i az tau.