QUOTE(dangus giedras @ 2013 06 28, 13:17)
Na... nezinau... gal ten vaizdus rode ir susimetus gyvenant Bet itariu, kad buvo ir ne vienos vestuves
o tai kiek yra 3 sezono seriju ? vakar pabaigiau ziureti 21 serija, ir ka... dar nepabaiga, jau taip susinervinau, nes pastarasias dvi savaites tik filma ziurejau o pasirodo iki pabaigos dar truksta ir nauju seriju duagiau nebera... reikes laukti kol pas ispanus parodys ir ikels i koki nors puslapi
QUOTE(Giga* @ 2013 07 02, 17:43)
o tai kiek yra 3 sezono seriju ? vakar pabaigiau ziureti 21 serija, ir ka... dar nepabaiga, jau taip susinervinau, nes pastarasias dvi savaites tik filma ziurejau o pasirodo iki pabaigos dar truksta ir nauju seriju duagiau nebera... reikes laukti kol pas ispanus parodys ir ikels i koki nors puslapi
Dar viena serija ir viskas... 22 paskutine
QUOTE(dangus giedras @ 2013 07 02, 17:56)
Dar viena serija ir viskas... 22 paskutine
o tai tu ja matei jau ? kur galima pamatyt ?
as sustojau ties 13 serija 3 sezono,laukiu igarsinimo(jei sulauksiu)
QUOTE(Bleirinka @ 2013 07 02, 23:12)
as sustojau ties 13 serija 3 sezono,laukiu igarsinimo(jei sulauksiu)
nesitiki man, kad sulauksim, nes jau 2sav neigarsina
QUOTE(Jorinte @ 2013 07 02, 21:14)
nesitiki man, kad sulauksim, nes jau 2sav neigarsina
pastebejau jauciu lt tv greiciau parodys
QUOTE(Bleirinka @ 2013 07 02, 23:22)
nu gal ne
butu angliskai nors su rusiskais titrais. Bet dabar tai isvis neimanoma ziuret..
QUOTE(Jorinte @ 2013 07 02, 21:26)
nu gal ne
butu angliskai nors su rusiskais titrais. Bet dabar tai isvis neimanoma ziuret..
butu naglsikai,net butu geriau nei rusiskai,bet titrai rusu zudo mane,anglu dar easy,bet cia jau man jau beda su rusu
QUOTE(Giga* @ 2013 07 02, 20:54)
o tai tu ja matei jau ? kur galima pamatyt ?
As pati gala maciau... kelias minutes. Ispaniskai Savaitgali turetu ideti su rusiskais subtitrais.
QUOTE(Bleirinka @ 2013 07 02, 23:22)
Su LT serialu rodymais ir sugebejimais nutraukti ta rodyma vidury sezono... tai geriau nekomentuosiu
QUOTE(Jorinte @ 2013 06 30, 11:32)
Na sis serialas yra ne toks idomus..
Ieskau kokio nors naujo serialo ziurejimui, gal patarsit ka?
Ieskau kokio nors naujo serialo ziurejimui, gal patarsit ka?
QUOTE(dangus giedras @ 2013 06 30, 20:49)
Na ka... liko dar viena serija ir finalas - baigta
Pradejau as ji ziureti... vietomis uzkabina, vietomis - noriu mesti ji ziureti... Aktoriai man negrazus
Pradejau as ji ziureti... vietomis uzkabina, vietomis - noriu mesti ji ziureti... Aktoriai man negrazus
Taip, tikrai pritariu, kad ispaniškasis įdomesnis kadangi aš žiūrėjau iš pradžių anglišką, o tik paskui ispanišką, tai man taip labai nuosekliai gavosi vis įdomiau atvirkštine tvarka nelabai žiūrėsis
o šiaip dar šitą žiūrėjau http://www.imdb.com/...3747/?ref_=sr_1, įdomus, bet kažkuriuo momentu nusibodo ir mečiau
o va šitas http://www.imdb.com/...2701/?ref_=sr_1 man labai superinis buvo
apie Revenge ir Homeland turbūt sakyt net neverta?