Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mažyliai

Ačiū 4u.gif

Gyvenam mes gerai, mažoji auga, didieji jau užaugę biggrin.gif Taip sakant, ir vėl mes jauni tėveliai biggrin.gif

Kaip jūs visos gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2013 06 04, 16:40)
Laba diena smile.gif

Jei mane dar kažkas prisimena ax.gif Taip sakant, grįžta paklydėliai blush2.gif

Welcome mirksiukas.gif
Kaip sakant nėr geriau, nei pirmuose namuose biggrin.gif

QUOTE(Paule @ 2013 06 04, 20:22)
Gyvenam mes gerai, mažoji auga, didieji jau užaugę biggrin.gif Taip sakant, ir vėl mes jauni tėveliai

Va čia tai gražiai nuskambėjo wub.gif
Atsakyti
Labas rytas

Kaip miegojot?mano rytas vel su skaudancia galva...
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Miegojom gerai, didieji vaikai jau daržely, mažoji miega toliau... namie tyla ir ramybė smile.gif

Padariau išvadą - nori sutaupyt, eik apsipirkt į mūsų Norfą... doh.gif negavau nieko doh.gif Bet užtat kaip taupu biggrin.gif
Atsakyti
Na budas apsiperkant taip suraupyti gal ir neblogas,bet seimyna greitai gali nebetureti ka ir valgyti taip taupant:)

Mano panele irgi dar miega,as isgeriau kava terasoj o J pucia muilo burbulus ir ruosimes pas gyd ausytes pasirodyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v&g&d: 05 birželio 2013 - 09:15
QUOTE(Paule @ 2013 06 05, 10:59)
Padariau išvadą - nori sutaupyt, eik apsipirkt į mūsų Norfą... doh.gif negavau nieko doh.gif Bet užtat kaip taupu biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif praktiški žmonės renkasi "Norfą" lotuliukas.gif
Aš kai neturiu pinigų visada į Norfą stoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v&g&d @ 2013 06 05, 10:10)
Na budas apsiperkant taip suraupyti gal ir neblogas,bet seimyna greitai gali nebetureti ka ir valgyti taip taupant:)

Tada dar geriau tauposi mano pinigai, nes paskambinam tetukui ir prašom grįžtant iš darbo parvežt maisto biggrin.gif

Luna teisi, praktiški žmonės renkasi Norfą thumbup.gif lotuliukas.gif Pvz. pas mus Norfoj sekmadieniais, ypač jei dar popiet, gali nebegaut duonos gaminių, arba bus likę su vos dienos galiojimu doh.gif Arba vasaros sezonu sunku gaut kefyro, nes šaltibarščių sezonas doh.gif
Atsakyti
Labas,
Paule sveikinu su atnaujintų jaunų tėvelių statusu. 4u.gif
Kaip smagu, tema atgijo! smile.gif
Mano mergaitė kaime, vaikinas laimingas darželin keliauja, nes tėvai dabar tik jį lepina. ax.gif Kaime jau braškių yra, gal kas norit ir savo lysves pasitikrint. Mano mama buvo įsitikinus, kad dar anksti, tai teliko anūkę įleist. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna* @ 2013 06 05, 10:11)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif praktiški žmonės renkasi "Norfą"  lotuliukas.gif
Aš kai neturiu pinigų visada į Norfą stoju  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(lora2006 @ 2013 06 05, 13:27)
Mano mergaitė kaime, vaikinas laimingas darželin keliauja, nes tėvai dabar tik jį lepina.  ax.gif  Kaime jau braškių yra, gal kas norit ir savo lysves pasitikrint. Mano mama buvo įsitikinus, kad dar anksti, tai teliko anūkę įleist.  lotuliukas.gif

pas mus dar zalios, bet ibego suo savaitgali i darza - tai visai su pasimegavimu apede ir zalias braskes doh.gif jam normaliai cool.gif nail.gif
Atsakyti
labas merginos 4u.gif 4u.gif
na isduokite man paslapti....skaiciau spaudoje kad musu mieste viename darzelyje labai daug serganciu rotu...tad kuris cia tas darzelis? g.gif g.gif nu nera baisiau kai maziai serga.....mano va abu aciudiev sveiki,varo kasryt i darzeli. tik kad va per vasara nedirbs tas musu darzelis,tai man baisu darosi kaip cia reikes i nauja eiti. bet turbut cia as uz mazius labiau bijau. jie jug vaikai,greitai susidraugauja 4u.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Koks darželis rotu apkrėstas nežinau, bet kad rotas siaučia Panevėžy tai tikrai. Mamos draugė infekcinėj kaip tik vaikų skyriuj dirba, tai sakė nesibaigia vis ligoniai...
Atsakyti
Labas rytas

Paule,cia mazoji anksti keliasi,ar visa seimyna?

Atsakyti