Labas rytas
Na ka baigiasi mokslo metai...snd panele paskutini karta isejo nuo 8 val i mokykla...ryt jau sventine diena.....
J irgi jauciu paskutine diena darzeli, snd koktelius su ledais darys tai laimingas visas isejo ryte...
Luna, del stovyklos, tai maniske yra buvus tik sokiu stovykloj, bet prie pnv kur yra stovykla, Trimitas ar kokia tai panasi neblogu atsiliepimu esu girdejus...
Na ziuriu visai cia niekas nebeuzsuka
turiu klausima? ar ka nors nesat aukletojoms rytoj i darzeli, tie kurie vasara atostogaus?kazkaip lyg niekada nenesdavom, bet dabar apgalvojau gal reiktu?
turiu klausima? ar ka nors nesat aukletojoms rytoj i darzeli, tie kurie vasara atostogaus?kazkaip lyg niekada nenesdavom, bet dabar apgalvojau gal reiktu?
VGD, biski nesupratau klausimo is tikruju
QUOTE(ingauk @ 2013 05 30, 20:46)
VGD, biski nesupratau klausimo is tikruju
Labas rytas
VGD turejo omeny, kas paskutine diena eina ar nesa aukletojoms atsisveikinimo proga kazka individualiai Ta prasme, gal gelyte kokia...
Mes turbut irgi baigem si sezona su darzeliu... K infekcinej ligoninej...
QUOTE(*Vetrunge* @ 2013 05 31, 06:16)
Labas,
kas nutiko?
QUOTE(lora2006 @ 2013 05 31, 09:57)
auksta temperatura, viduriuoja be perstojo, nieko nevalgo... Augina paseli, koki pirmadieni gal jau bus aisku...
labas rytas,mamai
Vetrunge, K vienas guli?
Vetrunge, K vienas guli?
QUOTE(*Vetrunge* @ 2013 05 31, 08:16)
Labas rytas
VGD turejo omeny, kas paskutine diena eina ar nesa aukletojoms atsisveikinimo proga kazka individualiai Ta prasme, gal gelyte kokia...
a sitaip tai ne tada
labas rytas
tai blyn kas cia ji taip uzpuole sveikatos kibiriukas
QUOTE(Mijux @ 2013 05 31, 11:33)
ne, ne vienas. Vakar vyras buvo, as per nakti, siandien senelis, vakare mociute. Rytoj kita mociute Zodziu, mainomes
QUOTE(v&g&d @ 2013 05 30, 18:29)
Aš visada ką nors nešu, ar gėlytę, ar saldainių dėžutę
pvz buvo šeimos šventė daržely, tai visi ėjo ir išėjo, nei ačiū nepasakė, o kiek auklėtojos dirbo, kad vaikus išmokytų tiek dainelių
tai kitą dieną L leidau su saldainiais
D šnd irgi nešėsi gėlių ir saldainių
nžn aš dovanoju, nes manau, akd ir pati norėčiau gauti
QUOTE(*Vetrunge* @ 2013 05 31, 09:16)
Nu va tai gerai, kad dar jūsų giminė tokia praktiška
----------
Aš tai L ieškosiu ligų kosa žiauriai miego metu, šiąnakt kokias 2 val, bet tike, kad apsivemia gyd liepė toliau BA vaistus gerti, bet, kad nepadeda
Labas rytas
Vetruge,teisingai mane supratai.:)Aciu
Kerniui
Vetruge,teisingai mane supratai.:)Aciu
Kerniui
QUOTE(Luna* @ 2013 05 31, 10:48)
Aš visada ką nors nešu, ar gėlytę, ar saldainių dėžutę
pvz buvo šeimos šventė daržely, tai visi ėjo ir išėjo, nei ačiū nepasakė, o kiek auklėtojos dirbo, kad vaikus išmokytų tiek dainelių
pas mus seimos sventes nebuvo, bet vakar buvo viso darzelio kaip ir vasaros pasitikimas, metu pabaigtuves ir ta proga rinkom pinigus dovanoms, tai jeigu dar ir nesti