Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mažyliai

QUOTE(v&g&d @ 2013 05 21, 11:09)
maniskis irgi dziaugtusi jei nereiktu eiti darzan....  blush2.gif

o kodel nenori? Kas jam nepatinka?
mano K irgi kartais praso iseigines biggrin.gif
Sia savaite neinam, nes koso, sloga, bet siaip jau dziaugiuos, kad atlankem beveik 3 men. be jokiu ligu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vetrunge* @ 2013 05 21, 09:31)
o kodel nenori? Kas jam nepatinka?
mano K irgi kartais praso iseigines  biggrin.gif
Sia savaite neinam, nes koso, sloga, bet siaip jau dziaugiuos, kad atlankem beveik 3 men. be jokiu ligu  thumbup.gif

net nezinau, bet sako kad jam neidomu..... g.gif o siaip dabar tik du berniukai grupeje tai jauciu jam neidomu del to...tai snd kol vaziavom I mokykla tai jis kosejo ir sakejog negaliu eiti i darzeli nes kosau.... blush2.gif

Na saunu kad K tiek laiko keliavo be ligu idarzeli....
Atsakyti
QUOTE(v&g&d @ 2013 05 21, 10:45)
net nezinau, bet sako kad jam neidomu..... g.gif o siaip dabar tik du berniukai grupeje tai jauciu jam neidomu del to...tai snd kol vaziavom I mokykla tai jis kosejo ir sakejog negaliu eiti i darzeli nes kosau.... blush2.gif

Na saunu kad K tiek laiko keliavo be ligu idarzeli....

o tai kur kiti vaikinukai?
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 05 21, 10:22)
o tai kur kiti vaikinukai?

na pas mus grupeje ju mazuma buvo, bet sake serga lyg dauguma.
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 05 21, 10:23)
as su klausimeliu, po kiek metetes ir pirkot seimos sventei aukletojoms ar bendra dovana grupei?

Pas mus šnd šventė, bet nieko nepirkom rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
mano panele snd i ekskursija isvaziavo,tikiuosi lietus nelis.... ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
mergaites, gal zinot, siuo metu, kiek auklems PNZ moka uz val.?
Atsakyti
labutis

Vetrunge, tiksliai nezinau, bet kiek girdejau apie 5 lt smile.gif

oras siandieninis visai netinkantis musu sventei sad.gif tikiuosi ryt bus geresnis smile.gif

Atsakyti
Sveikutės smile.gif

ruošiuosi į darbą, paskutinės trys dienos buvo pilnos įspūdžių ir veiklos smile.gif dariau mamai staigmeną, važiavom ale kapų tvarkyti per mano išeigines, o aš ją nuo Plungės rajono supakavau ir į Nidą išsivežiau pirmą kartą gyvenime biggrin.gif moteriškė be žado liko biggrin.gif Augustuką pasiėmus buvau, tai taip smagiai pasikeliavom ir tradiciškai mini zoo aplankėm smile.gif jau šįmet jis didesnis, žvėris pažįsta, jau įdomiau jam smile.gif vakar kiaulę paskerdėm, nu žodžiu ir malonumas ir darbas kartu smile.gif
Atsakyti
labas rytas

mergaites kas geriau aliejus ar hidrolatas nuo uodu jeigu toks yra smile.gif
aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingauk: 24 gegužės 2013 - 09:08
QUOTE(ingauk @ 2013 05 24, 09:05)
labas rytas

mergaites kas geriau aliejus ar hidrolatas nuo uodu jeigu toks yra smile.gif
aciu

ziurint, kokia sudetis vieno ar kito smile.gif Siaip tiketina, kad aliejuje bus daugiau eteriniu alieju, atbaidanciu uodus ir ilgiau issilaikytu kvapas, nei nuo hidrolato (kuriame eteriniai netirpsta)
Atsakyti
Vetrunge, su gimtadieniu smile.gif
user posted image
Atsakyti