QUOTE(ingauk @ 2014 01 25, 19:43)
Laba
Manau visos gyvos, tik vaikai užaugo ir nebėra bendrų rūpesčių
Manau visos gyvos, tik vaikai užaugo ir nebėra bendrų rūpesčių
nu jau nuo kada su vaikais nėra rūpesčių??? aš tai nuo spalio bendrauju su psichologe net tais klausimais, labai padeda prapudrino labai gerai smegenis, dabar vaikus tikrai auklėju, o nebe lepinu ir pati save suėmiau į nagą, susirūpinau sveikata ir linijomis, gyvenimas eina į priekį
QUOTE(Olesta @ 2014 01 26, 17:25)
nu jau nuo kada su vaikais nėra rūpesčių??? aš tai nuo spalio bendrauju su psichologe net tais klausimais, labai padeda prapudrino labai gerai smegenis, dabar vaikus tikrai auklėju, o nebe lepinu ir pati save suėmiau į nagą, susirūpinau sveikata ir linijomis, gyvenimas eina į priekį
tiesiog visos su savo rupesciai atitrukom nuo siu namuciu tai taip ir nebeuzsukam cia....
Manau visos tiek mazesniu tiek didesniu rupesteliu, dziaugsmu ir pan turim su savo kleckuciais, ar tiesiog issikalbeti...
QUOTE(v&g&d @ 2014 01 26, 21:50)
tiesiog visos su savo rupesciai atitrukom nuo siu namuciu tai taip ir nebeuzsukam cia....
Manau visos tiek mazesniu tiek didesniu rupesteliu, dziaugsmu ir pan turim su savo kleckuciais, ar tiesiog issikalbeti...
tai jau tikrai
labutis
saltoka biski
Labas...
Saltoka ir lauke ir namuose....
Norisi zidinuko bet malkos lauke....
Saltoka ir lauke ir namuose....
Norisi zidinuko bet malkos lauke....
QUOTE(v&g&d @ 2014 01 27, 12:48)
na, benesdama malkas ir susiltum, ne taip ir butu salta
siaip tai nera labai salta, bet kai kur kai vejas papucia nera labai jau malonu
tai i kuri dabar darzeli pasukot
QUOTE(Olesta @ 2014 01 26, 19:25)
Man tuomet reikia psichologės, kaip nustoti vaikus auklėti ir pradėti lepinti
QUOTE(ingauk @ 2014 01 27, 13:03)
na, benesdama malkas ir susiltum, ne taip ir butu salta
Na žinok vakar issisukau nuo malkų nešimo... Kazkaipgal ne tieksilumos daugiau namuose reikia, bet tiesiogto ugnies rusenimo norisi....
Iskeliavom isalia esanti logopedini "pasakos"darželį.
Kaiptavo panelei sekasi mokykloje?
QUOTE(Luna* @ 2014 01 27, 13:15)
Man tuomet reikia psichologės, kaip nustoti vaikus auklėti ir pradėti lepinti
kartais būna manau jog lepinimas vaikams daugiau kenkia ir atrodo nepriimtinas nei auklėjimas...
Va mano D atšventė 10 m. jubiliejų, ta proga susilaužė pėdą Dvi sav. namie, su įtvaru ir ramentais šokinėja , sakau reiks ir antrą gibsuot, kad ramiai pabūtų
O L viskas ok, visur pavyzdinė, tai nors tiek relax
QUOTE(Luna* @ 2014 01 28, 16:09)
Va mano D atšventė 10 m. jubiliejų, ta proga susilaužė pėdą Dvi sav. namie, su įtvaru ir ramentais šokinėja , sakau reiks ir antrą gibsuot, kad ramiai pabūtų
Na bet jau vaikinas paūžė per jubiliejų...juokauju...jaučiu nebejuokinga darosi nuo lūžių..kad greitai ir gerai sugytu, juk pėdos lūžis nejuokai...
O MB snd prisisportavo....po sporto tiesiai priimamajan išvažiavo, tikiuosi kad bus tik raiščiai patempti, kad nebūtų truke....:(grįžo slubuojantis ir pirmą mintis kad vėl trūko achilas....tfu tfu tfu
labas rytas
kazkaip siandien ryte pagalvojau jog tik menesiukas liko iki kaziuko muges ka siais metais daryt galvojat mokyklai ar darzeliui
kazkaip siandien ryte pagalvojau jog tik menesiukas liko iki kaziuko muges ka siais metais daryt galvojat mokyklai ar darzeliui