Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mažyliai

QUOTE(v&g&d @ 2013 09 03, 17:14)
Mergaites, kas turit uzsideje gelinius nagus gal galit rekomenduotI kas gerai juos daro?

Indre is Catherine salono Ramygalos gatveje 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Na ka, paejom i darzeli 4 dienas ir penktadieni praleidom namuose su sloga doh.gif Dar sese apkrete...
Man jau alergija nuo darzeliu gun_rifle.gif aggressive.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Vetrunge*: 09 rugsėjo 2013 - 07:39
QUOTE(*Vetrunge* @ 2013 09 09, 07:37)
Labas rytas  4u.gif
Na ka, paejom i darzeli 4 dienas ir penktadieni praleidom namuose su sloga  doh.gif Dar sese apkrete...
Man jau alergija nuo darzeliu  gun_rifle.gif  aggressive.gif

LAba...

Vetrunge, mes zinok irgi tokie pat...
snd vaikina namie pasilikau, kad nesusirgtu rimciau nes kitas dienas reiks kad eitu darzelin...o jau po anos savaites mums sloga lenda... doh.gif

reikai tiketis kad cia kol adaptuosis ne tiek kiek prie darzelio o prie rudeninio oro.....

as snd kaip sudauzyta...nuo penktadienio Mamu mugej darbuojuos tai jau snd galvojau jog noreciau para laiko apmiegoti... lotuliukas.gif
Atsakyti
labas is ryto
Atsakyti
Labas labas...

Ingauk, kaip jums mokykloj sekasi?

as snd visa ryta tinginiauju..... ax.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
VGD, tau ir priklauso po darbu dideliu 4u.gif
Kaip vaikinas, neisisirgo labiau?
Mano K tai vel sloga, bet leidau siandien pusei dienos, ziuresim, kaip ryt jausis...
Atsakyti
QUOTE(v&g&d @ 2013 09 16, 11:30)
Labas labas...
Ingauk, kaip jums mokykloj sekasi?

as snd visa ryta tinginiauju.....  ax.gif

viskas ok, kai pirmos savaites smile.gif

QUOTE(*Vetrunge* @ 2013 09 16, 16:19)
Labas  4u.gif
VGD, tau ir priklauso po darbu dideliu  4u.gif
Kaip vaikinas, neisisirgo labiau?
Mano K tai vel sloga, bet leidau siandien pusei dienos, ziuresim, kaip ryt jausis...

sveiktatytes bernuzeliui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 09 16, 19:12)
viskas ok, kai pirmos savaites smile.gif
sveiktatytes bernuzeliui  4u.gif

na gal mergaitei ir paskui bus visai smagu ir nebus didelio nenoro i mokykla...

mano bernuzelis snd buvo pirmoj sokiu repeticijoj, nors is pradziu sake neisiu bet paskui visai patiko ir sake eis kita diena.....tai ziuresim kiek cia kartu dar nueisim....
Atsakyti
labas

gal kas arbateles 4u.gif

na tikiuosi nepraeis noras, nes sake mokykloj geriau, nes pietu nereikia miegot lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas wink.gif

Kokia nutilusi mūsų tema ... doh.gif
Atsakyti
Luna, kad neber tavo bajeriu, tai ir kitos aprimo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

As tai konkreciai nebeturiu laiko niekam toks jausmas, arba perdegiau ir nebespeju savaime...kazkokia rudenine busena...darbas, darbas ir dar karta darbas...nu va su Augustu Impulse buvom, tai vis pramoga, bet siaip tai amzinas miego trukumas, nors turbut ir jums tai nieko nauja:-) siandein va vel i darba, ir nieko as rytoj padoraus nespesiu pasiruosti sveciams...
Atsakyti