akcija 299 lt, vertė 1000 lt, senai svajojo...tegu pasidžiaugia, paskui vėl 10 metų graušiu gi
QUOTE(Olesta @ 2013 05 14, 19:29)
akcija 299 lt, vertė 1000 lt, senai svajojo...tegu pasidžiaugia, paskui vėl 10 metų graušiu gi
O tavo svajonė ?
mums irgi siemet 10 metu santuokos
mes ta diena svesime kartu budami jei pavyks , isleksim i kelione, kad ir ne tolima kokia
mes ta diena svesime kartu budami jei pavyks , isleksim i kelione, kad ir ne tolima kokia
Labas, mamukai
pagaliau radau šiek tiek laiko prisėsti prie PC...
Pokyčių daug
Pailsėjom Turkijoj puikiai... dar savaitę atsigavinėjom
Nusipirkom šokolado konkurentus www.sokoladinefantazija.lt dabar 9 fontatai, turim ir dar patį aukščiausią 113 cm...
Šiandien pasirašėm sutartį, nuo ryt - teisėti savininkai www.miskooaze.lt tik bankas mažai davė ir popierius dar mėnesį tvarkysim... Na, bet tai netrukdo pradėti dirbti
Pokyčių daug
Nusipirkom šokolado konkurentus www.sokoladinefantazija.lt dabar 9 fontatai, turim ir dar patį aukščiausią 113 cm...
Šiandien pasirašėm sutartį, nuo ryt - teisėti savininkai www.miskooaze.lt tik bankas mažai davė ir popierius dar mėnesį tvarkysim... Na, bet tai netrukdo pradėti dirbti
QUOTE(akvadigi @ 2013 05 14, 23:13)
Labas, mamukai
Pokyčių daug
Pokyčių daug
Na pas jus tai veiksmas vyksta o fontanai pasitvirtino ? Užsakinėja ?
QUOTE(Luna* @ 2013 05 14, 22:24)
Manau taip vasarai 20 išankstinių užsakymų turiu, po 1-2 fontanus.
Labas rytas
Luna, aha kruizu. As jau antra kart, bet ir vel kaip noriuuuuu
Luna, aha kruizu. As jau antra kart, bet ir vel kaip noriuuuuu
Labas,
kokie jubiliejiniai metai pas jus. Mano jau 12 bus.
Šeštadienį Vikai pirma komunija, pagaliau baigsis vargas vaikui be atostogų. Nuo rudens negalėjo pas babą pabūt, nes kiekvieną sekmadienį turėjo bažnyčioj būt.
Šeštadienį Vikai pirma komunija, pagaliau baigsis vargas vaikui be atostogų. Nuo rudens negalėjo pas babą pabūt, nes kiekvieną sekmadienį turėjo bažnyčioj būt.
QUOTE(lora2006 @ 2013 05 15, 09:41)
Labas,
musu seima visa laika eina kiekviena sekmadieni i baznycia
QUOTE(Mijux @ 2013 05 15, 06:46)
musu seima visa laika eina kiekviena sekmadieni i baznycia
Tai, kad į bažnyčią reikia eiti aš suprantu, bet kodėl visad į tą pačią? Netinka nei kaime, nei kitam mieste, o va tada, atostogos ir nebegalimos.
Sveikutės,
parėjau iš naktinės, turiu iškepti 9 tortus, Rusnė ekskursijoj, agurkų sėja ir pomidorų sodinimas vakare dar laukia, miegas į programą neįeina šiandien...
mano svajonė??? kad visi būtų pas mane sveiki, sotūs ir laimingi na dar atostogų prie jūros noriu ir viskas, kol kas tik tiek
parėjau iš naktinės, turiu iškepti 9 tortus, Rusnė ekskursijoj, agurkų sėja ir pomidorų sodinimas vakare dar laukia, miegas į programą neįeina šiandien...
mano svajonė??? kad visi būtų pas mane sveiki, sotūs ir laimingi na dar atostogų prie jūros noriu ir viskas, kol kas tik tiek
QUOTE(Mijux @ 2013 05 15, 08:24)
niekada nesu plaukus, visai jauciu idomu butu...papasakok per kur, kiek laiko plauket, kiek laiko Stokholme praleidot... ir aisku ar brangus malonumas