Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mažyliai

QUOTE(lora2006 @ 2013 08 12, 09:45)
Labas,
kur prapuolėt visos?  biggrin.gif  Man rytoj mamadienis, o tada atostogos.  thumbup.gif  Jau taip laukiu, kad net oras nesvarbus.

labas
as tik siandien is ligonines pati cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 08 13, 10:46)
labas
as tik siandien is ligonines pati  cool.gif

Ką ten veikei?
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 08 13, 11:46)
labas
as tik siandien is ligonines pati  cool.gif

Kas nutiko?

Mes jau baigem atostogauti :)savaitgali pajury buvom, bet jau norisi namuose pabuti....visur gerai bet namuose geriausia smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, kur čia nedingsi, kai namie tiek darbo, darbas po darbo gaunasi, net mėnesinės dingo nuo pervargimo... nu jau paskutinė savaitė košmaro ir galėsiu atsikvėpti lėtesniu tempu doh.gif mokyklai beveik viską supirkau...liko Dariui kuprinė ir skaičiuotuvas tik...
vakuoju, tvarkau sodą, einu į darbą, kepu, kepu, kepu...pikas, nesu taip varius dar niekad...trečio šaldytuvo reikia, tik gaila nėra kur statyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lora2006 @ 2013 08 13, 14:30)
Ką ten veikei?

QUOTE(v&g&d @ 2013 08 13, 20:45)
Kas nutiko?

Mes jau baigem atostogauti :)savaitgali pajury buvom, bet jau norisi namuose pabuti....visur gerai bet namuose geriausia smile.gif

nuvaziavau tikedamasi ir grysti po keliu bent valandeliu, ale gi eme ir uzdare cool.gif verysad.gif buvo virusinis meningitas sad.gif o vakar ejau del laimo atsakymo tai viskas ok, jokiu antibu nereik thumbup.gif

labas rytas

Olesta, raminkis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 08 15, 07:48)
nuvaziavau tikedamasi ir grysti po keliu bent valandeliu, ale gi eme ir uzdare  cool.gif  verysad.gif  buvo virusinis meningitas sad.gif o vakar ejau del laimo atsakymo tai viskas ok, jokiu antibu nereik  thumbup.gif

labas rytas

Olesta, raminkis  4u.gif

na tai ir gerai kad su tokia liga nepaleido namo.....

o tai kaip ji pasireiske tau?

Luna, o kaip tavo sveikatos?
Atsakyti
QUOTE(v&g&d @ 2013 08 15, 13:24)
na tai ir gerai kad su tokia liga nepaleido namo.....

o tai kaip ji pasireiske tau?
Luna, o kaip tavo sveikatos?

na as ir negalvojau jog susirgau gana rimtai is tikruju, vaziavavau kad tik tyrimus padarytu ir pasakytu nuo ko man ta galva skauda, negaliu net prisiliest ir nugara plysta pusiau sad.gif itare ir laima is pradziu cool.gif o viskas vyko labai greitai doh.gif nakti pradejo skaudet, paryciais isgeriau vaistu, nes nesu is tu kur suskausta ir tuoj vaistus griebia, ryte iskritau, bet nevaziavau su greitaja nes galvojau jog praeis, prasidejo pikinimas paskui pilvo ir nugaros skausmai sad.gif
Atsakyti
o siaube, Ingauk unsure.gif gerai, kad pagerejo 4u.gif
Sveikos 4u.gif
Mes grizom is plaukimo baidaremis, Izabeles debiutas-puikus, kaip ir visur kitur, kur viskas vyksta kaip jai patinka biggrin.gif Man jau sia savaite i darba...ech rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
labas rytas, mamai 4u.gif

atejau pasidziaugti, snd mano berniukui penkeri bigsmile.gif

P.S. Astra, is ryto tik pramerkus akis padaviau patrika:)
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2013 08 28, 08:20)

Labas 4u.gif
sveikinam jau visa dideli vyra wub.gif

kaip pagalvoji, 2 metai ir i mokykla... doh.gif
Atsakyti
sveikinam Viliuka su penktuoju wink.gif

o mes gyvenam jau laukimo nuotaikom ir visur begte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2013 08 28, 08:20)

sveikinam vyruka 4u.gif

wub.gif tikiuosi patiko... blush2.gif
Atsakyti