Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mažyliai

Ahoi smile.gif

Aš jau po atostogų, dar savaitė po namus, bet jau noriu vėl biggrin.gif pavargau.. noriu atostogų viena... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos!!!!koks tukstanmetis nebuvau prisijungus cool.gif blush2.gif
Atsakyti
Na, o mano D vakar susilaužė vėl ranką doh.gif verysad.gif
Daugiau viskas ok irnesakyk.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna* @ 2013 08 02, 00:45)
Na, o mano D vakar susilaužė vėl ranką  doh.gif  verysad.gif
Daugiau viskas ok irnesakyk.gif smile.gif

verysad.gif doh.gif kiek kartu jau yra patyres luzius? unsure.gif
Istvermes gyjant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Primadona-A @ 2013 08 02, 12:22)
verysad.gif  doh.gif kiek kartu jau yra patyres luzius? unsure.gif
Istvermes gyjant  4u.gif

Trečias doh.gif dar pora siuvimų buvo , nu nesiseka visai rolleyes.gif
Atsakyti
privet 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Luna 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad greičiau sugytų, stiprybės kaulams smile.gif 4u.gif

mergos, mokyklai jau ruošiatės rugsėjo 1-ai, kurias liečia, žinoma tas...

aš musėt išauklėjau vaikus...užsidirba patys, perkasi patys... biggrin.gif tik mažieji lieka blush2.gif nu biškiuką prikibsiu finansiškai, bet tikiuosi nebe taip kaip pernai 3000 doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Labas,
Luna, stipresnių kaulų taviškiui! smile.gif
Olesta,kitą savaitę bus akcija mokyklinėm, tai reikmenimis apsirūpinsim, o aprangos negalim dabar įsigyt,nes visai mokyklai bus vienoda, teks laukt. doh.gif
Atsikėliau atostogas, dabar dar labiau jų laukiu. tongue.gif
Atsakyti
nu kaip jums merginai faina,atostogos 4u.gif 4u.gif 4u.gif o man darbymetis,varau net po 10val penkia dienas na o sestadieniais tik 8val,laisva tik sekmadienis. net mamadienius pardaviau blush2.gif tipo piniga kalu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labutis

turiu sarafaniuku pora laisvu, gal kam reikia g.gif blush2.gif nupirko mums, bet deja, ir per ilgi ir per platus jie mums doh.gif pirkti M&S kaip mokykline uniforma pas juos jei rolleyes.gif
Atsakyti
laba diena, mamai 4u.gif

man kita savaite atostogai bigsmile.gif

Primadona, kaip mokslai uzsibaige blink.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As dar vis turiu atsotogu pedagoginiu biggrin.gif
Mijux,kodel toks klausimas iskilo? g.gif Vienus pribaigiau puikiai, kita dar vyks... ax.gif bet nieko nenoriu, dar nepailsejau...tiesa sakant,pavargaunuo savo hiper'iu blush2.gif
Atsakyti
Labas,
kur prapuolėt visos? biggrin.gif Man rytoj mamadienis, o tada atostogos. thumbup.gif Jau taip laukiu, kad net oras nesvarbus.
Atsakyti