Ahoi
Aš jau po atostogų, dar savaitė po namus, bet jau noriu vėl pavargau.. noriu atostogų viena...
Sveikos!!!!koks tukstanmetis nebuvau prisijungus
Na, o mano D vakar susilaužė vėl ranką
Daugiau viskas ok
Daugiau viskas ok
QUOTE(Luna* @ 2013 08 02, 00:45)
kiek kartu jau yra patyres luzius?
Istvermes gyjant
QUOTE(Primadona-A @ 2013 08 02, 12:22)
Trečias dar pora siuvimų buvo , nu nesiseka visai
privet
Luna kad greičiau sugytų, stiprybės kaulams
mergos, mokyklai jau ruošiatės rugsėjo 1-ai, kurias liečia, žinoma tas...
aš musėt išauklėjau vaikus...užsidirba patys, perkasi patys... tik mažieji lieka nu biškiuką prikibsiu finansiškai, bet tikiuosi nebe taip kaip pernai 3000
Luna kad greičiau sugytų, stiprybės kaulams
mergos, mokyklai jau ruošiatės rugsėjo 1-ai, kurias liečia, žinoma tas...
aš musėt išauklėjau vaikus...užsidirba patys, perkasi patys... tik mažieji lieka nu biškiuką prikibsiu finansiškai, bet tikiuosi nebe taip kaip pernai 3000
Labas,
Luna, stipresnių kaulų taviškiui!
Olesta,kitą savaitę bus akcija mokyklinėm, tai reikmenimis apsirūpinsim, o aprangos negalim dabar įsigyt,nes visai mokyklai bus vienoda, teks laukt.
Atsikėliau atostogas, dabar dar labiau jų laukiu.
Luna, stipresnių kaulų taviškiui!
Olesta,kitą savaitę bus akcija mokyklinėm, tai reikmenimis apsirūpinsim, o aprangos negalim dabar įsigyt,nes visai mokyklai bus vienoda, teks laukt.
Atsikėliau atostogas, dabar dar labiau jų laukiu.
nu kaip jums merginai faina,atostogos o man darbymetis,varau net po 10val penkia dienas na o sestadieniais tik 8val,laisva tik sekmadienis. net mamadienius pardaviau tipo piniga kalu
Labutis
turiu sarafaniuku pora laisvu, gal kam reikia nupirko mums, bet deja, ir per ilgi ir per platus jie mums pirkti M&S kaip mokykline uniforma pas juos jei
turiu sarafaniuku pora laisvu, gal kam reikia nupirko mums, bet deja, ir per ilgi ir per platus jie mums pirkti M&S kaip mokykline uniforma pas juos jei
laba diena, mamai
man kita savaite atostogai
Primadona, kaip mokslai uzsibaige
man kita savaite atostogai
Primadona, kaip mokslai uzsibaige
Sveikos
As dar vis turiu atsotogu pedagoginiu
Mijux,kodel toks klausimas iskilo? Vienus pribaigiau puikiai, kita dar vyks... bet nieko nenoriu, dar nepailsejau...tiesa sakant,pavargaunuo savo hiper'iu
As dar vis turiu atsotogu pedagoginiu
Mijux,kodel toks klausimas iskilo? Vienus pribaigiau puikiai, kita dar vyks... bet nieko nenoriu, dar nepailsejau...tiesa sakant,pavargaunuo savo hiper'iu
Labas,
kur prapuolėt visos? Man rytoj mamadienis, o tada atostogos. Jau taip laukiu, kad net oras nesvarbus.
kur prapuolėt visos? Man rytoj mamadienis, o tada atostogos. Jau taip laukiu, kad net oras nesvarbus.