Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mažyliai

o dirbantiems tai jau fyga ane??? unsure.gif unsure.gif unsure.gif verysad.gif lotuliukas.gif

kada būsi namie, prasinešk, turiu klausimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2013 07 15, 18:01)
o dirbantiems tai jau fyga ane??? unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  verysad.gif  lotuliukas.gif

kada būsi namie, prasinešk, turiu klausimą  ax.gif

Labas visiems... blush2.gif
turejau omeny atostogaujantiems,tai nuo SM lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(v&g&d @ 2013 07 12, 19:48)
o kur Rojoj nakvojate?
mes pernai buvom irgi Rojoj, tai patiko irgi  4u.gif

Namą nuomojamės, šiemet užsiprašė 12 latų parai, pernai dar 10 buvo. Kaina gera, namukas 3 kambariai ir virtuvė, dušas, skalbimo mašina, terasa smile.gif ne 5 žvaigždučių lygio, bet mums tinka smile.gif

QUOTE(*Vetrunge* @ 2013 07 12, 20:33)
Labas  4u.gif
o nuvaziavus, nesusitarus, ar rastum pvz. kur nebrangiai nakvoti Venspilyje ar toj pacioj Rojoj?  g.gif

Ventspily kokiam viešbuty gal ir rastum netyčia g.gif Ten ne Palanga, močiučių su plakatais pakelėj nerasit biggrin.gif Roja mažas miestukas, sunku ten rast būtų smile.gif ten lietuvis butus nuomoja naujos statybos, buvau radus kažkada, bendravom, bet šunų neįleidžia, tai atsisakėm smile.gif
Atsakyti
Labas wink.gif

Atidirbu paskutinę dienelę ir holiday tourist5.gif
Išvykstam visi į lašišų žvejybą biggrin.gif
---
O Rojoj pas ką nuomojatės? Pas latvius ? Name čia kambariukai ?
Atsakyti
QUOTE(Luna* @ 2013 07 17, 08:16)
Labas wink.gif

Atidirbu paskutinę dienelę ir holiday  tourist5.gif
Išvykstam visi į lašišų žvejybą  biggrin.gif
---
O Rojoj pas ką nuomojatės? Pas latvius ? Name čia kambariukai ?

Holiday thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Pas latvius nuomojamės smile.gif visas namas čia, niekas ten negyvena daugiau ir niekas netrukdo smile.gif
Atsakyti
merginos gi turiu vat va toki nora,isigyti maziesiems pizamytes,buvau parsisiuntus vienos mamytes padedant,na likau labai patenkinta kokybe. tai uztai i musu turginius nesizvalgau. gal jus ka galite rekomenduoti kur ieskoti,kad tikrai butu mielos ir gerai nesiotusi. nes jus gi viska zinote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2013 07 21, 20:17)
merginos gi turiu vat va toki nora,isigyti maziesiems pizamytes,buvau parsisiuntus vienos mamytes padedant,na likau labai patenkinta kokybe. tai uztai i musu turginius nesizvalgau. gal jus ka galite rekomenduoti kur ieskoti,kad tikrai butu mielos ir gerai nesiotusi. nes jus gi viska zinote 4u.gif

mes perkam is Uteno trikotazo,kuri atnesa man i darba, kol kas nenusivylem ax.gif
labas rytas, mamai 4u.gif
kai ruduo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2013 07 23, 08:06)
mes perkam is Uteno trikotazo,kuri atnesa man i darba, kol kas nenusivylem ax.gif
labas rytas, mamai 4u.gif
kai ruduo cool.gif

Labas 4u.gif
as turguj perku is vienos moterytes, ten storesnis trikotazas, nesibumbuluoja, zodziu - irgi nenusivylem biggrin.gif
tikiuos, jau baigsis tas "ruduo" ryt/poryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2013 07 21, 19:17)

disneystore.com Laukiam išpardavimų ir siunčiamės smile.gif
Atsakyti
Labas rytas

nepamenu tokio ryto...rytas lovoj ziurint filma:)

Laukiu kol seimyna iki Birstono atvaziuos ir leks pakvepuoti grynu oru.atasiui grizus is keliones tpa laikesi kelias dienas,bet snd lyg jau nebera...tfu tfu tfu...o G vakar pradejo sokiu stovykla...
Atsakyti
Labas,
kaip laikotės? Laukiu atostogų, juk Žolinė jau visai greit... biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas
Atsakyti