o dirbantiems tai jau fyga ane???
kada būsi namie, prasinešk, turiu klausimą
QUOTE(Olesta @ 2013 07 15, 18:01)
Labas visiems...
turejau omeny atostogaujantiems,tai nuo SM
QUOTE(v&g&d @ 2013 07 12, 19:48)
Namą nuomojamės, šiemet užsiprašė 12 latų parai, pernai dar 10 buvo. Kaina gera, namukas 3 kambariai ir virtuvė, dušas, skalbimo mašina, terasa ne 5 žvaigždučių lygio, bet mums tinka
QUOTE(*Vetrunge* @ 2013 07 12, 20:33)
Labas
o nuvaziavus, nesusitarus, ar rastum pvz. kur nebrangiai nakvoti Venspilyje ar toj pacioj Rojoj?
o nuvaziavus, nesusitarus, ar rastum pvz. kur nebrangiai nakvoti Venspilyje ar toj pacioj Rojoj?
Ventspily kokiam viešbuty gal ir rastum netyčia Ten ne Palanga, močiučių su plakatais pakelėj nerasit Roja mažas miestukas, sunku ten rast būtų ten lietuvis butus nuomoja naujos statybos, buvau radus kažkada, bendravom, bet šunų neįleidžia, tai atsisakėm
Labas
Atidirbu paskutinę dienelę ir holiday
Išvykstam visi į lašišų žvejybą
---
O Rojoj pas ką nuomojatės? Pas latvius ? Name čia kambariukai ?
---
QUOTE(Luna* @ 2013 07 17, 08:16)
Labas
---
---
Holiday
Pas latvius nuomojamės visas namas čia, niekas ten negyvena daugiau ir niekas netrukdo
merginos gi turiu vat va toki nora,isigyti maziesiems pizamytes,buvau parsisiuntus vienos mamytes padedant,na likau labai patenkinta kokybe. tai uztai i musu turginius nesizvalgau. gal jus ka galite rekomenduoti kur ieskoti,kad tikrai butu mielos ir gerai nesiotusi. nes jus gi viska zinote
QUOTE(dzese @ 2013 07 21, 20:17)
merginos gi turiu vat va toki nora,isigyti maziesiems pizamytes,buvau parsisiuntus vienos mamytes padedant,na likau labai patenkinta kokybe. tai uztai i musu turginius nesizvalgau. gal jus ka galite rekomenduoti kur ieskoti,kad tikrai butu mielos ir gerai nesiotusi. nes jus gi viska zinote
mes perkam is Uteno trikotazo,kuri atnesa man i darba, kol kas nenusivylem
labas rytas, mamai
kai ruduo
QUOTE(Mijux @ 2013 07 23, 08:06)
mes perkam is Uteno trikotazo,kuri atnesa man i darba, kol kas nenusivylem
labas rytas, mamai
kai ruduo
labas rytas, mamai
kai ruduo
Labas
as turguj perku is vienos moterytes, ten storesnis trikotazas, nesibumbuluoja, zodziu - irgi nenusivylem
tikiuos, jau baigsis tas "ruduo" ryt/poryt
QUOTE(dzese @ 2013 07 21, 19:17)
disneystore.com Laukiam išpardavimų ir siunčiamės
Labas rytas
nepamenu tokio ryto...rytas lovoj ziurint filma:)
Laukiu kol seimyna iki Birstono atvaziuos ir leks pakvepuoti grynu oru.atasiui grizus is keliones tpa laikesi kelias dienas,bet snd lyg jau nebera...tfu tfu tfu...o G vakar pradejo sokiu stovykla...
nepamenu tokio ryto...rytas lovoj ziurint filma:)
Laukiu kol seimyna iki Birstono atvaziuos ir leks pakvepuoti grynu oru.atasiui grizus is keliones tpa laikesi kelias dienas,bet snd lyg jau nebera...tfu tfu tfu...o G vakar pradejo sokiu stovykla...
Labas,
kaip laikotės? Laukiu atostogų, juk Žolinė jau visai greit...
kaip laikotės? Laukiu atostogų, juk Žolinė jau visai greit...
Labas rytas