Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mažyliai

QUOTE(Paule @ 2013 07 03, 09:38)
Vienintelis Marlis su tvarkingais dokais biggrin.gif

lotuliukas.gif
kur varot, į LV ?

QUOTE(v&g&d @ 2013 07 08, 00:09)
Linkejimais visiems is Laplandijos  4u.gif

Wau, super thumbup.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

O kur visos? Atostogaujat?

QUOTE(Luna* @ 2013 07 07, 23:43)
lotuliukas.gif
kur varot, į LV ?

Aha smile.gif
Atsakyti
atostogu metas ir i SM isissuko lotuliukas.gif

o pas mus lietus lyja, o ryt trauksim ten kur nakti 6 laipsniai silumos cool.gif
Papildyta:
Kadangi cia tokia ramuma, tai biskuti patersiu eteri su foto smile.gif
va ka vakar buvom sutike blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(v&g&d @ 2013 07 09, 21:21)
va ka vakar buvom sutike  blush2.gif

Atvirukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kokios vaikų reakcijos ??
----
Pamenat kur vis fb dalinausi , kad dingo vaikinas.... tai va... šnd buvau jo laidotuvėse sad.gif sad.gif rado po 9d...
Atsakyti
Labas, pupos, uogos 4u.gif
QUOTE(Paule @ 2013 07 09, 17:21)
O kur visos? Atostogaujat?

panasiai biggrin.gif Tai sen, tai ten rolleyes.gif

QUOTE(v&g&d @ 2013 07 09, 21:21)
o pas mus lietus lyja, o ryt trauksim ten kur nakti 6 laipsniai silumos  cool.gif

nuotrauka labai labai thumbup.gif

QUOTE(Luna* @ 2013 07 09, 21:31)
Pamenat kur vis fb dalinausi , kad dingo vaikinas.... tai va... šnd buvau jo laidotuvėse sad.gif sad.gif rado po 9d...

giminaitis koks? blink.gif

vakar buvom Kauno zoo, tai net gyvunai baigia is ten isnykt doh.gif Nei liutu, nei mesku, nei krokodilo nebera doh.gif Is didesniu likus viena zirafa, zebru keleta, kupranugariai. Gerai zmones sako, kad reikia paskui atsigaivinet grizus is tokio zoo sodo biggrin.gif Bet, vaikai buvo ramus, aplinka pakeitem, taip kad vis ne namuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vetrunge* @ 2013 07 09, 21:51)
*giminaitis koks?  blink.gif
**vakar buvom Kauno zoo, tai net gyvunai baigia is ten isnykt  doh.gif Nei liutu, nei mesku, nei krokodilo nebera  doh.gif Is didesniu likus viena zirafa, zebru keleta, kupranugariai. Gerai zmones sako, kad reikia paskui atsigaivinet grizus is tokio zoo sodo  biggrin.gif Bet, vaikai buvo ramus, aplinka pakeitem, taip kad vis ne namuose  biggrin.gif

* kolegės anūkas verysad.gif
** nebuvau Kaune ir net nenoriu schmoll.gif tik gyvūnų gaila doh.gif
Man Klaipėdos lb fainas ir šiomis dienomis vis girdžiu gerų atsiliepimų apie Pasvalio mini zoo, sakė ir elniukų ir meška yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna* @ 2013 07 09, 20:31)
Atvirukas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
kokios vaikų reakcijos ??
----

O kas nutyko tam vaikinukui?
Atsakyti
QUOTE(stonjur1 @ 2013 07 09, 22:07)
O kas nutyko tam vaikinukui?

nusizude ...
Atsakyti
jei norit normalaus zoo, važiuokit į Rygą 4u.gif švarus, prižiūrėtas, gyvūnų gausybė, je nuvyksite birželio pabaigoje, liepos pradžioje, pamatysite visų gyvūnų rūšių mažylius wub.gif wub.gif wub.gif

Klaipėdoj irgi truputį matosi, kad gal darbuotojų trūkumas ax.gif arba finansų, bet šiaip už Kauną tikrai geriau...o Pasvalio 19-am km, tai mažoka tų gyvūnų ten smile.gif
Atsakyti
Pasvalio zoo mums visai patiko.toks.mini bet labai jaukus ir fainas...

Kas del Kaledu senelio tai vaikai dar ir dar norejo eiti...cia tam kaimely tai kaledom kvepia tik kad sniego nera....cia per kaledas tai tikra pasaka buna....
Luna,gaila vaikinuko verysad.gif

Olesta kaip pirma darbo diena po atostogu?labai sunki?
Atsakyti
Labas rytas,

pirmas budėjimas tiek diena, tiek naktis buvo žiaurus grįžimas į tikrovę doh.gif doh.gif doh.gif atostogų poilsis ir gėris nublanko vos per vieną naktį, penktadienio rytą vos kojas namo parvilkau, bet nieko, atsigavau doh.gif mano naparnikė net verkė pirmą dieną doh.gif doh.gif doh.gif nu bet nieko, per sekantį budėjimą atsigavom, nors to darbo būna visada, bet kai ateini visa atsipūtus po atostogų ir vėl veidu į kelias mirtis ir gaivinimus iš karto, pasimaudai kraujuose ir negauni 12 val prisėsti, tada greit sugrįžti į vėžias biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Augustas labai gerai jaučiasi naujame darželyje, auklėtoja patenkinta kaip man bebūtų keista, sako, labai išaugęs, pasikeitęs, gal sugrįšit blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif nu sakau gal mes dar Jūratėj metelius paaugsim...sako, dabar matau, kad išaugsit cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna* @ 2013 07 09, 21:52)
nusizude ...

Tikrai gaila artimuju,kad tam vaikinukui taip pasirode geriausias variantas butent toks.
Atsakyti