labusikas,
jaučiu nežmonišką stresą vaikas mano į vasarinį darželį pateko pas tą pačią auklėtoją, nuo kurios pabėgom Purienoj...laukiu nesulaukiu 16.00, kad nulėkt pasiimt...nu vot per visą miestą būtent jai į tą grupę reikėjo ateiti dirbti...
QUOTE(Luna* @ 2013 06 30, 14:34)
cia tai gerai suskelei
QUOTE(Olesta @ 2013 07 01, 13:52)
labusikas,
jaučiu nežmonišką stresą vaikas mano į vasarinį darželį pateko pas tą pačią auklėtoją, nuo kurios pabėgom Purienoj...laukiu nesulaukiu 16.00, kad nulėkt pasiimt...nu vot per visą miestą būtent jai į tą grupę reikėjo ateiti dirbti...
i koki vasarini darzeli einat
labutis
QUOTE(Olesta @ 2013 07 01, 13:52)
labusikas,
i kuri darza ir i kokia grupe?
man mano vaiko aukletoja naujoji irgi labai nepatiko jau pirma ryta
QUOTE(Paule @ 2013 07 01, 12:46)
Tai viskas ok tada, jokių stabdžių mylėsi mylėsi, visi vaikai mylimi, aišku, meilė dalinama nebe iš dviejų, o iš trijų
Nelabai domėjausi, bet kiek skaičiua, jei sergi, tai ir vaikas gimsta jau su ta liga tokiu atveju tikrai nebūsiu savanaudė
QUOTE(femina @ 2013 07 01, 17:06)
man mano vaiko aukletoja naujoji irgi labai nepatiko jau pirma ryta
Mano L nuo šnd nebeina į darželį, tai laiminga sakė būsiu labai gera, kad visi norėtų mane saugoti
mes ten pat kur ir Jūs, į Vyturėlį mačiau sąrašuose kažkurioj grupėj Kajų
QUOTE(Olesta @ 2013 07 01, 17:03)
mes ten pat kur ir Jūs, į Vyturėlį mačiau sąrašuose kažkurioj grupėj Kajų
Labas,
kaip suprantu Olestą. Tik šiemet man gerai, vaikas ramus, darželis nesikeitė.
Mano vaikui prasidėjo kažkokie agresijos, pykčio protrūkiai, auklėtoja, sakė, kad vaikinas bando tėvus, kad bus lyderis jis ar mes. Košmaras kažkoks, nepažįstu savo vaiko.
laba
o as ir V esam ziauriai patenkinti,kad simet musu darzas vasarinis
o as ir V esam ziauriai patenkinti,kad simet musu darzas vasarinis
šiandien jau ramiau, pasikalbėjau su auklėtoja, bus lyg gal ir normaliai...šiandien mažai vaikų teatvedė, gal atostogauja dalis, gal nebus taip daug, kiek prirašyta... jetus, paskutinė laisva diena, po atostogų rytoj grįžtu į darbą, kaip nenoriu .....galėčiau vasarą visai nedirbti, namie sočiai veiklos...
Labas
Tempėm tempėm su pasų vaikams užsakymu ir dabar nebeaikš, ar spės pagamint Vešimės vaikus su pasibaigusiais galiot pasais, o mažiausias vaikas nelegaliai sieną kirs Vienintelis Marlis su tvarkingais dokais
Tempėm tempėm su pasų vaikams užsakymu ir dabar nebeaikš, ar spės pagamint Vešimės vaikus su pasibaigusiais galiot pasais, o mažiausias vaikas nelegaliai sieną kirs Vienintelis Marlis su tvarkingais dokais
QUOTE(Paule @ 2013 07 03, 08:38)
Labas
aga, girdejau jog dabar be proto uzsikise ten
labas rytas
Labas,
gal kas į aikštę šiandien eisit?
gal kas į aikštę šiandien eisit?
Labas mamukai
Luna, laikykis, juk tu stipri motera
mes birzeli buvom aisingai uzsikase sventemis ivairiomis, su pasiruosimais ivairiais, bet baigem sventes ir islekem atostogu
Linkejimais visiems is Laplandijos
Luna, laikykis, juk tu stipri motera
mes birzeli buvom aisingai uzsikase sventemis ivairiomis, su pasiruosimais ivairiais, bet baigem sventes ir islekem atostogu
Linkejimais visiems is Laplandijos