Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mažyliai

labusikas,

jaučiu nežmonišką stresą verysad.gif vaikas mano į vasarinį darželį pateko pas tą pačią auklėtoją, nuo kurios pabėgom Purienoj...laukiu nesulaukiu 16.00, kad nulėkt pasiimt...nu vot per visą miestą būtent jai į tą grupę reikėjo ateiti dirbti...
Atsakyti
QUOTE(Luna* @ 2013 06 30, 14:34)
Tai, kad gal jau ir nebe  unsure.gif
Pasitarsiu su gydytoju arba vaistininku biggrin.gif biggrin.gif

cia tai gerai suskelei lotuliukas.gif

QUOTE(Olesta @ 2013 07 01, 13:52)
labusikas,

jaučiu nežmonišką stresą verysad.gif  vaikas mano į vasarinį darželį pateko pas tą pačią auklėtoją, nuo kurios pabėgom Purienoj...laukiu nesulaukiu 16.00, kad nulėkt pasiimt...nu vot per visą miestą būtent jai į tą grupę reikėjo ateiti dirbti...

i koki vasarini darzeli einat g.gif

labutis
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2013 07 01, 13:52)
labusikas,

jaučiu nežmonišką stresą verysad.gif  vaikas mano į vasarinį darželį pateko pas tą pačią auklėtoją, nuo kurios pabėgom Purienoj...laukiu nesulaukiu 16.00, kad nulėkt pasiimt...nu vot per visą miestą būtent jai į tą grupę reikėjo ateiti dirbti...

i kuri darza ir i kokia grupe?
man mano vaiko aukletoja naujoji irgi labai nepatiko jau pirma ryta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2013 07 01, 12:46)
Tai viskas ok tada, jokių stabdžių cool.gif mylėsi mylėsi, visi vaikai mylimi, aišku, meilė dalinama nebe iš dviejų, o iš trijų wub.gif

Nelabai domėjausi, bet kiek skaičiua, jei sergi, tai ir vaikas gimsta jau su ta liga unsure.gif tokiu atveju tikrai nebūsiu savanaudė smoke.gif

QUOTE(femina @ 2013 07 01, 17:06)
man mano vaiko aukletoja naujoji irgi labai nepatiko jau pirma ryta  doh.gif

Mano L nuo šnd nebeina į darželį, tai laiminga biggrin.gif sakė būsiu labai gera, kad visi norėtų mane saugoti biggrin.gif
Atsakyti
mes ten pat kur ir Jūs, į Vyturėlį 4u.gif mačiau sąrašuose kažkurioj grupėj Kajų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2013 07 01, 17:03)
mes ten pat kur ir Jūs, į Vyturėlį 4u.gif  mačiau sąrašuose kažkurioj grupėj Kajų smile.gif

Labas,
kaip suprantu Olestą. Tik šiemet man gerai, vaikas ramus, darželis nesikeitė.
ax.gif
Mano vaikui prasidėjo kažkokie agresijos, pykčio protrūkiai, auklėtoja, sakė, kad vaikinas bando tėvus, kad bus lyderis jis ar mes. cool.gif Košmaras kažkoks, nepažįstu savo vaiko. blink.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

o as ir V esam ziauriai patenkinti,kad simet musu darzas vasarinis bigsmile.gif
Atsakyti
šiandien jau ramiau, pasikalbėjau su auklėtoja, bus lyg gal ir normaliai...šiandien mažai vaikų teatvedė, gal atostogauja dalis, gal nebus taip daug, kiek prirašyta... smile.gif jetus, paskutinė laisva diena, po atostogų rytoj grįžtu į darbą, kaip nenoriu .....galėčiau vasarą visai nedirbti, namie sočiai veiklos...
Atsakyti
Labas smile.gif

Tempėm tempėm su pasų vaikams užsakymu ir dabar nebeaikš, ar spės pagamint doh.gif Vešimės vaikus su pasibaigusiais galiot pasais, o mažiausias vaikas nelegaliai sieną kirs cool.gif Vienintelis Marlis su tvarkingais dokais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paule: 03 liepos 2013 - 07:38
QUOTE(Paule @ 2013 07 03, 08:38)
Labas smile.gif

Tempėm tempėm su pasų vaikams užsakymu ir dabar nebeaikš, ar spės pagamint doh.gif Vešimės vaikus su pasibaigusiais galiot pasais, o mažiausias vaikas nelegaliai sieną kirs cool.gif Vienintelis Marlis su tvarkingais dokais biggrin.gif

aga, girdejau jog dabar be proto uzsikise ten doh.gif

labas rytas
Atsakyti
Labas,
gal kas į aikštę šiandien eisit?

Atsakyti
Labas mamukai smile.gif

Luna, laikykis, juk tu stipri motera 4u.gif

mes birzeli buvom aisingai uzsikase sventemis ivairiomis, su pasiruosimais ivairiais, bet baigem sventes ir islekem atostogu smile.gif

Linkejimais visiems is Laplandijos 4u.gif
Atsakyti