Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mažyliai

QUOTE(Luna* @ 2013 06 27, 22:09)
Labas wink.gif
Savaitgalį 17 žmogelių buvom Jūrmaloje, gyvenimas puikus  lotuliukas.gif  thumbup.gif kol antrad nepaaiškėjo, kad man ir encifalitas ir laimas cry.gif nieko apie ligas neskaitau, niekuo nesidomiu, užtenka visų guodimo... ir gyvenu viltimi, kad sumaišė tyrimus  verysad.gif
Bet aš optimistė, gal nebūsiu tarp tų procentų kurie miršta, ar kuriuos paralyžuoja  cool.gif
Db ieškau forumo kur yra tokių vargšių kaip aš  biggrin.gif  unsure.gif

Labas,na man atrodo tai ne tau,tikiu nieko tau neatsitiks...tikrai tu didele optimiste ,linksmuole...geras zmogeliukas,tau turi buti viskas gerai!
Atsakyti
Luna,
linkiu, kad kuo greičiau pasveiktum ir šitą bjaurastį oamirštum Nepamesk savo optimizmo. 4u.gif
Atsakyti
Labas wink.gif
Savaitgalį 17 žmogelių buvom Jūrmaloje, gyvenimas puikus  lotuliukas.gif  thumbup.gif kol antrad nepaaiškėjo, kad man ir encifalitas ir laimas cry.gif nieko apie ligas neskaitau, niekuo nesidomiu, užtenka visų guodimo... ir gyvenu viltimi, kad sumaišė tyrimus  verysad.gif
Bet aš optimistė, gal nebūsiu tarp tų procentų kurie miršta, ar kuriuos paralyžuoja  cool.gif

As turėjau Laima. Isgyjau. Jei ankstyva stadija - vaistai tikrai tau pades wink.gif net neabejoju
Atsakyti
Labas smile.gif

QUOTE(ingauk @ 2013 06 25, 15:20)
laba diena,
gal kuria diena kas norit pavalgyt mieste kur nors ledu  blush2.gif  g.gif

Smagu būtų, bet mano mažoji nemiega stovinčiam vežime, tai aš nebent aplink jus ratais sukčiau lotuliukas.gif

Labas wink.gif

Gerbiu už optimizmą thumb_yello.gif Laikykis taip ir toliau, prie optimistų ligos nekimba 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už gražius žodžius ir linkėjimus 4u.gif ir pasitikėjimą biggrin.gif biggrin.gif
Bet realybė tokia, kad nuo encifal. vaistų nėra, gydomi tik simptomai rolleyes.gif pvz skauda galvą, gydo galvą ir t.t.
Šnd kalbėjau su tokiu infektologu profesoriumi (pimą sykį buvau (už ryšius) dėkinga, savo įstaigai cool.gif tai žo, laimo bakterijos yra kraujyje, todėl galima gydyti antibais, o EE yra kaip meningitas...smegenyse, ir tik klausimas kokios bus komplikacijos (gal vienetai kam jų nebūna), mano pastebėta laiku, bet kas iš to doh.gif šiai dienai sunkiai girdžiu su viena ausimu... prof. sakė, kad man dar labai pasisekė biggrin.gif (galėjo pusė veido suparaližuoti, galūnes "atimtų" ir t.t. doh.gif ir jaučiu atminties sutrikimus (kaip po gero baliaus atminties duobės lotuliukas.gif hihihi.gif
------------
Kas šeip gero ? smile.gif
Atsakyti
labas vakarelis
luna,as turejau encefalita,seniai pries gal 10 metu. baisu,bet dabar viskas gerai. tu kiek suprantu dar ne taip prastai jautiesi,o as pavaikscioti nebegalejau,ir staigiai viena ryta netiketai....ligonine...net samones aptemimas....kai po triju savaiciu seip ne taip pakilusi palatos kaimynes padedama isejau i kiema pirma kart taip nuosirdziai pravirkau is laimes kad man gereja.....reikejo daugiau nei metu kol as tvirciau pasijutau.bet tik sutvirtejau. o kol pasveikau tai daug reikejo... dar buvo pora kartu tokiu vat atkritimo atveju kai staiga nebepaeinu,bet su laiku gereja,su atmintim buvo ne kas,ilgai galva vatine buvo,jusdavau ypac oru permainas,bet va su laiku viskas mazta. pastojau,iskart gydytojai nesakiau kad sirgau,bijojau jos reakcijos,bet viskas ciki.ir tikrai viskas su laiku gereja,o va dabar kaip ir nieko,tik negeri,nemalonus prisiminimai,su gera pabaiga.nesijauciu ligone. as visiskai sveika,taip skaitau save....gal man pasiseke.....bet tau dar pradzia,tad tikrai viskas bus gerai. nelinkiu niekam to...
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2013 06 28, 22:30)
labas vakarelis
luna,as turejau encefalita,seniai pries gal 10 metu.

Sorry už temos teršimą, bet aš ir tikiuosi, kad būsiu prie tų laimingųjų, kurioms pasisekė šiek tiek labiau cool.gif o ta prasme kaip įtakoja EE nėštumą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna* @ 2013 06 29, 23:16)
Sorry už temos teršimą, bet aš ir tikiuosi, kad būsiu prie tų laimingųjų, kurioms pasisekė šiek tiek labiau  cool.gif o ta prasme kaip įtakoja EE nėštumą  g.gif

Luna ruosies dar ???? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stonjur1 @ 2013 06 30, 11:31)
Luna ruosies dar ????  smile.gif

Tai, kad gal jau ir nebe unsure.gif
Pasitarsiu su gydytoju arba vaistininku biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Pirma vaikų atostogų diena, suku galvą kuo juos užimt, kad tos atostogos nenueitų veltui smile.gif

Panevėžio energija vakar atjungė karštą vandenį. Planinis remontas, turėjom būt informuoti doh.gif 19.00 sekmadienį jau be vandens buvom, nežinojo niekas, kaimynai tokiu metu tik grįžinėjo iš sodų, kaimų... iki penktadienio žaisim su puodais... doh.gif

Ir indaplovė sugedus... doh.gif

QUOTE(Luna* @ 2013 06 30, 14:34)
Tai, kad gal jau ir nebe  unsure.gif
Pasitarsiu su gydytoju arba vaistininku biggrin.gif biggrin.gif

Tu gal pradžiai su vyru pasitark tokiu delikačiu klausimu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2013 07 01, 09:53)
*kaimynai tokiu metu tik grįžinėjo iš sodų, kaimų... iki penktadienio žaisim su puodais... doh.gif
**Tu gal pradžiai su vyru pasitark tokiu delikačiu klausimu lotuliukas.gif

* doh.gif užjaučiu kaimynus
** su vyru aptarta (buvo) biggrin.gif tiksliau jis ir svaigo, o aš kažkaip bijojau, kad tada L mažiau mylėsiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna* @ 2013 07 01, 10:59)
doh.gif užjaučiu kaimynus
** su vyru aptarta (buvo)  biggrin.gif tiksliau jis ir svaigo, o aš kažkaip bijojau, kad tada L mažiau mylėsiu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

* Ką ten kaimynai, mes irgi tik tokiu metu grįžom, vyras nuėjo mažajai sauskelnių keist, o vandens nėra... doh.gif gerai, kad buvau užkaitus vandens kompotui ir uogų dar nesupylus biggrin.gif

** Tai viskas ok tada, jokių stabdžių cool.gif mylėsi mylėsi, visi vaikai mylimi, aišku, meilė dalinama nebe iš dviejų, o iš trijų wub.gif
Atsakyti