Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mažyliai

QUOTE(ingauk @ 2013 06 06, 12:06)
o pavydi ko  rolleyes.gif  kad turi mazaja ar kad ilgiau gali pasivartyt lovoj  blush2.gif

Kad turi tris biggrin.gif
Nes pagalvoju kaip faina bus vaikams kai užaugs wub.gif
O užaugs tai greitai irnesakyk.gif aš lauksiu kol išmokas padidins hihihi.gif

QUOTE(Paule @ 2013 06 06, 12:35)
Oj mergaitės, lovoj aš nesivartau, visgi daugiavaikei mamai jau nebeprikauso ilgai lovoj drybsot

Bet čia kaip dieta gaunasi, nebėra nei kada pavalgyti biggrin.gif
QUOTE(v&g&d @ 2013 06 07, 10:21)
Mano dideliai nuostabai uzmigo ir iki ryto ismiegoj...
O ir dabar abu susikele sulindo atgal I palapine:)

Fainas jūsų tėtis thumbup.gif
QUOTE(ingauk @ 2013 06 07, 11:34)
jus man pasakykit kurios jau turi pradinukus, pagal ka renkama mokytoja 

Pagal atsiliepimus rolleyes.gif
Svarbiausia, akd būtų žmogiška/draugiška/maloni rolleyes.gif
Aš lb norėjau pas tokią "VIP", tipo gerų tėvelių vaikeliai ten tik papuola, bet kai pažiūrėjau kokia ji arogantiška ir kaip mėgsta dovanėles blink.gif doh.gif o mūsų laaaaaaaabai gera, visada optimistiškai nuteikia, visais vaikais didžiuojasi ri sako negali juk visi būti mokslininkai, reik ir paprastų darbininkų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna* @ 2013 06 07, 10:45)
:

Svarbiausia, akd būtų žmogiška/draugiška/maloni  rolleyes.gif
Aš lb norėjau pas tokią "VIP", tipo gerų tėvelių vaikeliai ten tik papuola, bet kai pažiūrėjau kokia ji arogantiška ir kaip mėgsta dovanėles  blink.gif  doh.gif  o mūsų laaaaaaaabai gera, visada optimistiškai nuteikia, visais vaikais didžiuojasi ri sako negali juk visi būti mokslininkai, reik ir paprastų darbininkų  biggrin.gif

na kad tevai taip renkas taip smile.gif bet kaip mokykla renkasi vaikus, kaip skirsto i klases ta prasme pagal ka, juk dar pamokeliu jokiu nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 06 07, 11:00)
na kad tevai taip renkas taip smile.gif bet kaip mokykla renkasi vaikus, kaip skirsto i klases ta prasme pagal ka, juk dar pamokeliu jokiu nebuvo  schmoll.gif

i kokia mokykla planuoji leisti?
Atsakyti
QUOTE(v&g&d @ 2013 06 07, 12:25)
i kokia mokykla planuoji leisti?

i vilties, prie gaisrines smile.gif
vakar kaip tik su viena ten belaukiancia sarasu ir kalbejom apie tai kaip renkasi mokytojos vaikus, pagal ka cool.gif
Atsakyti
Laba mamukai

siandien oras tai tik mieguciu traukia smile.gif
Atsakyti
labutis sauleta ir grazia diena smile.gif

mes jau is po pirmos pamokeles, tai isejo visa mergaite mano svytintis is klases wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 06 11, 14:03)
labutis sauleta ir grazia diena smile.gif

mes jau is po pirmos pamokeles, tai isejo visa mergaite mano svytintis is klases  wub.gif

tai dar viskas jiems idomu biggrin.gif
Laba diena 4u.gif
Atsakyti
Kokia tyla pas mus .. vasara wub.gif
Aš tai nuo šeštad. sergu nžn kuo ir nebežinau ar laukti, ar lių ieškoti doh.gif Visas dienas buvo 37 tempa, nuo vakar 38.6 ir "nenusistatau" kas yra frusty.gif frusty.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luna*: 11 birželio 2013 - 19:45
QUOTE(Luna* @ 2013 06 11, 21:45)
Aš tai nuo šeštad. sergu nžn kuo ir nebežinau ar laukti, ar lių ieškoti  doh.gif Visas dienas buvo 37 tempa, nuo vakar 38.6 ir "nenusistatau" kas yra frusty.gif frusty.gif

o pozymiu yra dar nors kokiu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vetrunge* @ 2013 06 11, 23:18)
o pozymiu yra dar nors kokiu?  blink.gif

Na ką ax.gif po vakar dienos ko gero visų įmanomų tyrimų doh.gif šnd etra buvau išsiųsta į infekcinę dėl erkinio encifalito arba laimo doh.gif db lauksiu ats rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna* @ 2013 06 13, 22:09)
Na ką ax.gif  po vakar dienos ko gero visų įmanomų tyrimų  doh.gif šnd etra buvau išsiųsta į infekcinę dėl erkinio encifalito arba laimo  doh.gif  db lauksiu ats  rolleyes.gif

o tai buvo ikandus gal erke g.gif

laba diena smile.gif
Atsakyti
Laba vasarotojos 4u.gif

mes vakar pargrizom is kaimelio, ten gyveno kelias dienas...dabar laukia pasiruosimas rydienos mergvakariui.... cool.gif

Luna, bet tai kas gi cia tau nutiko? kada atsakymai del erkes?reikai tiketis jog viskas bus gerai....kaip snd sveikata?
Atsakyti