Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mažyliai

QUOTE(v&g&d @ 2013 06 06, 09:22)
Labas rytas

Paule,cia mazoji anksti keliasi,ar visa seimyna?

Tokiu metu keliuosi aš, pasigražinu, plunksneles pasikedenu ir keliu vaikus darželin 8 val. Kol mes susiruošiam, kol filmukus pažiūrim... O mažoji iki 10.30-11.00 pučia į akį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2013 06 06, 08:30)
Tokiu metu keliuosi aš, pasigražinu, plunksneles pasikedenu ir keliu vaikus darželin 8 val. Kol mes susiruošiam, kol filmukus pažiūrim... O mažoji iki 10.30-11.00 pučia į akį smile.gif

Na tai saunuole mazyle:)
Atsakyti
QUOTE(v&g&d @ 2013 06 06, 10:11)
Na tai saunuole mazyle:)

Šįryt ankstyva, 9.45 jau šaukė: "Maaaaamaaaaa" biggrin.gif
Atsakyti
labas, mamai 4u.gif

o Paule atgijo biggrin.gif na kaip sekasi daugiavaikei mamytei? ax.gif
Atsakyti
Aš tai labai (baltai) pavydžiu Paulei wub.gif
---
Nieko naujo, dirbu ir laukiu naujų atostogų smile.gif
L daržely, D m-klos stovykloj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna* @ 2013 06 06, 10:42)
Aš tai labai (baltai) pavydžiu Paulei  wub.gif
---
Nieko naujo, dirbu ir laukiu naujų atostogų smile.gif
L daržely, D m-klos stovykloj  rolleyes.gif
o pavydi ko rolleyes.gif kad turi mazaja ar kad ilgiau gali pasivartyt lovoj blush2.gif

labutis

gal kas kavos g.gif
Atsakyti
Oj mergaitės, lovoj aš nesivartau, visgi daugiavaikei mamai jau nebeprikauso ilgai lovoj drybsot lotuliukas.gif

O kad namie vėl krykštauja kūdikėlis, tai mes labai laimingi wub.gif Aišku, pavargsti, ir miego kaip visad trūksta, betgi užauga greit tie vaikai, net negaliu patikėt, kad mano Jonui spalį jau penki wub.gif Ir Emilija jau tikra panelė, į brolį lygiuojasi, užtai daržely berniukai jos labai laukia, nes ji vienintelė moka berniukiškų žaidimų biggrin.gif Lygiai taip pat greit (arba dar greičiau) užaugs ir mažoji, net nepastebėsim ax.gif
Atsakyti
Ir ka per diena idomaus nuveiket?ar neperkaitot?

Mano panele su tetuku sugalvojo miegoti lauke palapinej:D tik idomu ar uzmigs ar atkeliaus I savo lovyte:)

Labanaktis
Atsakyti
QUOTE(v&g&d @ 2013 06 06, 21:22)

Mano panele su tetuku sugalvojo miegoti lauke palapinej:D tik idomu ar uzmigs ar atkeliaus I savo lovyte:)

Labanaktis

Labas,
na ir kaip sekės užmigti? smile.gif Atsimenu kaip mes budami vaikais norėdavom tokios pramogos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v&g&d @ 2013 06 06, 23:22)

Labanaktis

Kaip faina thumbup.gif Mes kaime pas senelius taip miegodavom, pasaka wub.gif

Ką ten perkaitom - peršalom doh.gif Gerklė, sloga, galva plyšta, kaulus laužo.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lora2006 @ 2013 06 07, 07:55)
Labas,
na ir kaip sekės užmigti?  smile.gif  Atsimenu kaip mes budami vaikais norėdavom tokios pramogos.  biggrin.gif

Mano dideliai nuostabai uzmigo ir iki ryto ismiegoj...
O ir dabar abu susikele sulindo atgal I palapine:)
Atsakyti
labas rytas

jus man pasakykit kurios jau turi pradinukus, pagal ka renkama mokytoja g.gif
Atsakyti